Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnis41

wyjazd do sanatorium

Polecane posty

Gość agnis41

Witam. Kto jedzie 16 pażdziernika do Kołobrzegu do sanatorium?

Gość agnis41
Nikt nie jedzie?

Gość SYLWIA 111
Jechać, to jadą tylko na forum nie wchodzą. Jak w kwietniu jechałam do Rymanowa Zdroju, to poszukiwałam wiadomości o tym sanatorium i samej okloicy w Bieszczadach, to nikogo takiego nie znalazlam, co bymi udzielił informacji. Pojechałam w ciemno i okazało się, że w sanatorium był zepsuty komputer, a w innym za odpłatnością. Nawet założyłam temat na forum w portalu nasze sanatorium http://nasze.sanatorium.pl o chętnych na wyjazd do Rymanowa Zdroju, znalazła się jedna osoba, ale na wyjazd do Kołobrzegu, to były chętne osoby. Radziłabym poszukać na tym portalu nasze sanatorium, może tam znajdziesz więcej wiadomości, niż w kafeterii. Życzę Ci zdrowia i miłego pobytu w sanatorium.

Gość bywalczyni sanatoryjna
ota ja, miałam wzięcie jak sto chuuji: http://img138.imageshack.us/my.php?image=image001zi1.jpg Ciekawostki: Pewna babka nie mogła zajść w ciąże z mężem nawet w dniach płodnych, a w sanatorium zaskoczyła z młodym osiłkiem i to w dniach niepłodnych, dlatego miej się na baczności 👄 Inna podczas oralu dostała szczękościsku i odgryzła apsztyfikantowi penisa, ubaw był zajeebisty, zatem unikaj oralseksu 🌼

Gość agnis41
dzięki za wpis , ale występuj pod swoim nickiem

Gość agnis41
iak , bardzo potrzebny mi jest rumjanek, czyli rum do buzi janek do łóżka. Jeśli go masz to mi go poleć, dziękuję.

Gość agnis41
Do Brzyduli 30 Niczego nie potrzebuję. Chciałam tylko pogadać. Jadę pierwszy raz i trochę się obawiam, Naczytałam się dużo na temat życia sanatoryjnego.

Gość agnis 41
Do Brzyduli 30. Napisz do mnie na GG nr 5965694 , bo tu ktos podszywa się pod mój nick. Mam parę pytan na temat topografii miasta. Pozdrawiam.

Gość Agnis 41
Albo Ty mi podaj swój nr to ja sie odezwe. Z góry dziękuje

Gość KarolinaWW
A do ktorego sanatorium jedziesz? Na Twoim miejscu przed wyjazdem, poczytałabym opinie na jego temat na http://esanatoria.eu/ . Sporo osób wypowiada sie tam na temat sanatori w których byli. Warto sobie poczytać

Gość gość
Jeśli korzystasz z ofert sanatoriów to myśle, że www.uzdrowisko-cieplice.pl powinno Cię zainteresować. Jest jednym z lepszych miejsc gdzie można podreperować swoje zdrowie a przy okazji znakomicie wypocząć w wyjątkowych okolicznościach natury. Byłam i serdecznie polecam. Z pewnością wrócę do tego sanatorium w tym roku.

Gość gość
Ja tam mogę pomóc wyleczyć w łóżku nie daleko mieszkam