Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość secondhand

dieta 500 kcal

Polecane posty

Gość secondhand
Witamy, witamy :D Wszelakiego, oby bez cukru :D Ja jutro 2 i ostatni dzien oczyszczania. Na sniadanko: 2 małe pomarancze i małe jabłuszko :)

dolaczam. jakos tak sie trzymam na diecie ale miewam upadki. kiedys duzo schudlam na 500kcal i chce to powtorzyc. ostatnio wytrzymaam pare dni ale sie zdemotywowalam ;] aha. ja na tej diecie zawsze robilam sobie dzien jedzenia wiecej, zeby uniknac mega-kompulsa :)

Gość secondhand
Jest nas wiecej, super :D Mi przypadkie taki dzien za 2 tygodnie, bo ide na wesele :D i chce załozyc mega piękna sukienke i mega piekna bielizne, ktora kupiłam :D A powiedz mi, długo zajeło Ci zrzucenie wagi ? Jaki czas?

Gość martuska850222
witam wszystkie panie:) dieta 500 kcal jest zbyt drastyczna dla mnie, chcialabym zrzucic kilka kg bo po stracie pracy przybylo mnie ale mysle o 800 kcal dziennie, chetnie sie dolacze i dzisiaj zaczne:) trzymam kciuki za wszystkich powodzonka:)

Gość secondhand
Rowniez powodzenia zyczymy :)

Gość iwonkka22
hej!!!można się do Was przyłączyć?ja mam do zrzucenia 13 kg:( planuje byc na diecie 500kcal:) na sniadanko kawunia i jabłuszko,i narazie tyle:)

Gość secondhand
Iwona ja tez mam do zrzucenia 13 kg, ale razem damy rade:D Ja dzis niestety niedopilnowałam oczyszczania, byłam zmuszona zjesc 2 bułki - małe grahamki na sniadanie małaa pomarancz i połtora jabłuszka To juz jakies 500 kcal, bede sie pilnowac zeby nie zjesc nic do jutra, jedynie jabłuszko, a od jutra juz normalnie 500 kcal

Gość kuleczka17
a ja dzisiaj drugi dzień bez jedzenia. Narazie piję kawę i jakoś się trzymam;) a od jutra już dieta;)

Gość secondhand
Juz martwiłam sie o Ciebie, nie odzwyałas sie .. A jak sie czujesz? Nie jestes osłabiona ?

Gość kuleczka17
Czuje się dobrze, nielicząc faktu że mi w brzuchu burczy;) a wczoraj brakło mi czasu żeby posiedzieć na forum;)

Gość iwonkka22
secondhand..ja dzisiaj do wieczorka-same jabłuszka,czy na ta dietke 500kcal,masz jakieś konkretny jadłospis?

Gość iwonkka22
secondhand co o tym myślisz? Śniadanie filiżanka świeżo zaparzonej kawy naturalnej lub słabej herbaty żadnych dodatków topiony serek o ulubionym smaku - 50g Drugie śniadanie 1jajko ugotowane na twardo lub miękko bez soli pomidor Przekąska jabłko Obiadokolacja 20 dag chudego twarogu z ziołami ale bez soli papryka albo ogórek

Gość kuleczka17
mi to przypomina dietę amerykańską;)

Gość iwonkka22
a skuteczna?

Gość kuleczka17
nigdy nie próbowałam ;) mi się wydaje zbyt monotonna, wolę jeść to na co mam ochotę i nie przekraczać 500 kcal;)

Gość secondhand
Hej kobietki :) I jak tam idzie ? Ja niestety zjadłam dzisiaj ok 600 kalorii, ale i tak jestem z siebie zadowolona, bo ssało mnie, a byłam w realu i myslałam, ze rzuce sie na słodycze, makaron, ale nie :D Az bije sobie brawo :D Na sniadanie zjadłam jedną mała pomarancze i jakies połtora jabłuszka, na obiad 2 grahamki, a pozniej srednio duze jabłuszko, ktore mialo 97 kcal. Na moje obliczenia to własnie jakos 600 kcal. Teraz zjadłam łyzke błonnika, zeby jakos zabic ten głod :) no i pocieszam sie herbatami i gumą bez cukru. Jutro idę na impreze, mam nadzieje, ze bedzie fajnie i spale nieco kalorii. Dzis na brak ruchu tez nie moge narzekac.Sporo maszerowałam. Własnie przyszłam do domku i pije cieplutka herbatke pod kocykiem, bo strasznie zmarzłam.:) Kuleczko, to dobrze, ze sie swietnie czujesz. Moze własnie błonnik wcinaj na tego łakomczucha, ktory sie tam odzywa :) Błonnik przeciez ma 0 kcal, ja zajadam sie błonnikiem xenea extra. Nawet smaczny, nie powiem :) Iwonka .. takie sniadanko jakie opisałas całkowicie odpada, sniadanie jest najwazniejsze, zebys miała pozniej sporo siły na cały dzien. Osobiscie polecam grahamke ( podobno hamuje odkładanie sie tkanki tłuszczowej). A wiec grahamka 50g ( ok 130 kcal) + mnostwo warzyw, ktore najbardziej lubisz. Plasterki pomidorka, ogorka, papryki, cebulki, a nawet jakas chuda wedlinka. Do tego herbata czerwona, albo zielona. Najbardziej polecam te z bio active :) Smaczne sa :) Ja jeszcze nie wiem co jutro bede szamac, ale cos sie wymysli :)

Gość kuleczka17
a ile taki błonnik kosztuje i gdzie można kupić?

Gość secondhand
Mozna kupic w aptece, wiekszym hipermarkecie, nawet w niektorych spozywczych sklepach widziałam. Kosztuje niecale 20 zł :) Ale spotkałam sie z tanszymi, ale ten wyglada najbardziej apetycznie hehe

Gość małaLwinka
Dołączam się do Was od jutra;) Ja zamierzam zrzucić jakieś 5-6 kg, tak żeby ważyć ok. 50 kg. Jak rano wstanę, to się zważę, bo teraz jestem najedzona, więc wolę nie psuć sobie humoru;) Mam nadzieję, że razem będzie łatwiej. Dlatego też może piszmy, jak najczęściej i się wspierajmy Dziewczyny. Pozdrawiam;)

Gość małaLwinka
Gratuluję zatem mailin;)

Gość cedric
hej hej :) dziekuje za mile przyjecie u mnie niestety wystapily dwa nadprogramowe kabanosy ale.. to dlatego ze siedziala do 18 na uczelni i wyglodnialam :(

Gość secondhand
nic nie szkodzi, u mnie nadprogramowo pare owockow, ale lepsze to niz slodkosci

ja wczoraj zjadlam okolo 400... nie mialam apetytu, mam pewien problem ale nie bede o nim pisac... kiedys schudlam mocno jedzac tylko warzywa i chudy nabial. nie pamietam ile zrzucilam ale cos okolo 8-9 kgw jakies trzy tygodnie...

Gość secondhand
haendem, ja tez mam pewien problem .. a ile masz do zrzucenia ? Ja zjadłam narazie ok 200 kcal, tak mysle. 8chlebkow*13 kcal = 104 + jabłko ( nie za duze, ale tez nie małe ) policzyłam jako 90 kcla :) Niedługo cos wymysle na obiadek, a pozniej pojde pomaszerowac zeby troche kalorii zgubic :) Wiecie co ? Od kilku dni owijam sie na noc folia, i zauwazyłam ze moj brzuszek zrobił sie nieco bardziej płastki, nie wiem czy to efekt masazu i dobrych kosmetykow czy foli :)

Gość secondhand
haendem mam pytanie, czy 2 tygodnie po rozpoczeciu diety moge juz zrobic juz ten jeden dzien jedzenia wiecej ?ide na wesele - oczywiscie bede sie pilnowac zeby nie zjesc za duzo :)

Gość pielegniareczka
haendem..a czy na warzywach i nabiale schudłaś tyle też licząc kalorie?czy jadłaś tyle na ile miałaś ochote?

Gość jaki chlebek ma 13 kcal
?????????????????????????????

Gość pielegniareczka
no wlaśnie..jaki chlebek ma 14 kcal?bo nawet ten ryżowy ma dużo więcej..:/

Gość kuleczka17
hmm...ja też się nie spotkałam z tak niskokalorycznym chlebkiem ;) u mnie narazie dobrze, niestety bez sniadania...teraz jem obiad: 3 chlebki te ryżowe ( jakoś po 35 kcal każdy )i jogurt naturalny ;)