Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość secondhand

dieta 500 kcal

Polecane posty

Gość kuleczka17
a ja się wczoraj załamałam;((( przez 6 dni diety 500 kcal nic nie schudłam ;(((( w efekcie najadlam się dzisiaj słodyczy;/ od jutra robię sobie pół głodówkę, nie wiem ile potrwa, ale może waga w końcu ruszy;(

Gość to bylo do przewidzenia
na "dietce" 500 kcal...a glodowka to jeszcze "lepszy" pomysł:O:P

Gość secondhand
pewnie woda sie zatrzymala, ale ruszy sie uwierz mi :) ja narazie nie czuje rezultatow, bo od kiedy zaczełysmy pisac, to wpadło to ciastko cos, i wychodzilo wiecej niz 500 kcal, ale od dzisiaj wziełam sie za siebie. Dzis zjadłam 3 jabłka : jedno duze, drugie srednio duze, a trzecie takie normalne i 6 mniejszych sliwek. Policzyłam za to 400 kcal. Jutro będą warzywa. Kula ;* nie załamuj się, bedzie dobrze - mi został tydzien do wesela, a pewnie nic nie schudne :( no ale schudne na pewno ! Schudniemy :D

Gość kuleczka17
Schudniemy napewno, tylko kiedy?;)) Narazie mnie złapał taki dołek że mi się wszystkiego odechciewa...jeszcze się słodyczy najadłam;// jak po tygodniu półgłodówki nic nie schudnę to chyba się załamię;( secondhand a Ty coś już schudłaś?

Gość kuleczka17
aliassasa dzięki za link, skorzystam z tych rad jesli dalsza dieta nie przyniesie efektu.

Gość secondhand
Nie, ja tez jeszcze nie. Jak mowiłam nie trzymałam sie do konca diety, bo tu cos wpadło tu tam, ale od dzisiaj jestem praktycznie cały tydzien na owocach i warzywach nic wiecej, w nastepnym tygodniu wprowadze jakies piersi z kurczaka gotowane, zobaczymy co z tego bedzie. Mozna łaczyc kefir, jogurty naturalne z warzywami i owocami na diecie. Nie chodzi mi o sałatke tylko np. na sniadanie owoce, na obiad warzywa a na kolacje joigurt natyralny ? Czy tak raczej nie laczyc tego ?

Gość secondhand
Wiadomo, ze od ograniczenia kalorii organizm "odkłada " tłuszcz na czarna godzine, ale jakos ludzie chudna ograniczajac kalorie nawet do 500 kcal. Na poczatku zawsze zatrzymuje sie w organizmie woda, wiem, bo przerabiałam to. Wiem, ze to nie zdrowe, ale polecam od czasu do czasu wypic senes - dla mnie rewelacja jednym słowem :) Dobra ja ide pocwiczyc :) Do jutra moje przyszłe chudzinki :D

Gość secondhand
A co tu taka cisza ? :> Ja dzis bardzo skromnie, wrecz praktycznie nic nie jadłam, bo nie miałam czasu, w ciagłym ruchu :) Zjadłam tylko jakies 210 kcal, jutro bedzie wiecej.

Gość kuleczka17
ja dzisiaj jadłam normalnie bo miałam imprezę rodzinną;/ ale od jutra już głodówka;) secondhand , mysle że na topiku zostałysmy tylko my;)

Gość robiłam tak
tez zrobiłam tak jak Wy.... mało jedzenia i nie skonczyło się to dla mnie ciekawie... shudłam 6 kilo w 3 miesiace ciało straciło jędrność... schudłam kosztem mięśni.. czułam ciągłe zmeczenie i było mi niedobrze...a tłuszcz i tak został.. a potem jo-jo....teraz z kilogramami walczę inaczej:-) 1400 kalorii sport i wsparcie z apteki i mam nadzieję ze się uda i schudnę na trwałe.... zyczę Wam wytrwałości:-) niedobór kalorii moze się niegatywnie odbić na zdrowiu uważajcie....

Gość secondhand
Hm, całkiem mozliwe Kula :) Ale moze ktos dołaczy w najblizszym czasie. Ja schudłam bez jojo i mam nadzieje, ze tym razem tez :) Ja w sobote zjem wiecej, ale nie za duzo, mniejsze porcje - wkoncu wesele :)

ja tu jestem... tyle ze jem nieco wiecej niz 500. wczoraj bylo 800 pumpernikiel, jajko powtorka goracy kubek kanapka gigant i salatka przynajmniej zero slodyczy

Gość secondhand
kanapka gigant ? co to ? gdzie mozna dostac ? ;p ja widzialam takie na uczelni ;p ja jem ostatnio za malo, mniej niz 500, ale jakos nie moge wiecej wrzucic

Gość secondhand
hej :) Nie wiem czy schudłam jeszcze, zwaze sie dopiero w sobote,bo nie mam tu wagi, ale powiem wam, ze czuje sie lzej, a to juz jest połowa sukcesu :)

Gość secondhand
Ej, chyba mnie nie zostawiłyscie, co ? :(

nie,nie. spokojnie. problem jest taki, ze moja dieta to nie bardzo 500... eeh. mam problem w zyciu i nie moge sie skoncentrowac. wczoraj zjadlam pumpernikiel goracy kubek fasolka szpar. i salatka z majonezem (duzo) malenka buleczka i..... paczka wafelkow w ogole zero bialka. masakra. juz mi sie pryszcze robia. zawsze kiedy jem malo bialka to mam wysyp. problem mam taki ze musze przez nast. meisiac bardz oszczedzac, wiec sie zastanawiam od dzis nad rozsadnymi zakupami i tanim bialkiem. mieszkam za granica, wiec ceny troche inne i mam uczulenie na nabial, wiec odpada. wymyslilam, ze bede jesc cos w tym stylu: 1. - pumpernikiel (tani jak barszcz) z plastrem szynki i lisciem salaty - salatka z salaty, kapuchy i pomidora, z tunczykiem i kapka majo (ta salatka wychodzi super tanio, tunczyk no tak srednio ale w porownaniu do kazdego miesa jest tanszy) - cebula z jajkami, czasem watrobka (uwielbiam) zamiennie z ta salatka moze byc mieszanka warzywna z ociupka miesa mielonego. no nie wiem, cos w tym stylu ogolnie. co myslicie? kurde jak jadlam nabial to nie bylo problemu w ogole. a moze bym sprobowala? moze nie jest tak zle?

aha, zapomnialam dodac. tak pisalam i wiedzialam ,ze o czyms nie pamietam... zamierzam zamiennie z ta salatka, jadac tez soczewice. jest bardzo tania i pyszna. spoko, jakos to bedzie

Gość secondhand
ja przez kolejny tydzien jem same warzywa, tylko na sniadanie owoce, albo kiszona kapusta

ej, ale to bedziesz miala zmarszczki :) ja wlasnie dlatego ise tak martwie o bialko i dobre tluszcze (zapomnialam tam wczesniej napisac o oliwie i tranie) lepiej jedz cos bialkowego

Gość agggucha
czesc:),nie czytalam calego topiku,ale przylanczam sie do was.... mam do zgubienia jakies 3 kg jeszcze.... nie licze kcal,ale jem bardzo malo wiec mysle ze sie mieszcze w 500kcal :) Moja taka rada,ktora u mnie dziala to -pije wode z cytryna,kiedy mnie ssie w zoladku..... Ona zabija ten apetyt,powaga:) Mam pytanie o te zmarszczki ,o ktorych pisala kolezanka wyzej...o co chodzi?

Gość secondhand
Hej, zyje ktos tu jeszce ? Przepraszam, ze nie pisałam, ale nie miałam dostepu do internetu. U mnie tylko - 2 kilo :(

Gość kuleczka17
no cóż ja wciąż tu jestem;) tylko dietę musiałam przełożyć bo mnie grypa złapała i dodatkowo jeszcze handra jesienna.Więc zamiast utraty wagi mam ze 3 kg więcej;/ ( no i wstyd był się odzywać na forum ) narazie rezygnuje z dietkowania i przestawiam się na zdrowe odżywianie;) secondhand- 2 kg to niezły wynik;D

Gość secondhand
hm niby tak, ale myslałam, ze bedzie wiecej ;p w sumie lepsze te 2 niz nic ;p

Gość kaska5245
Ty jestescie wszystkie chore. Z mojego punktu wiedzenia - dietetyka robicie ze swoim organizmem wszysto to co złe. Jak jakas laska napisala ze stosowała ta diete przez 6dni i nic .. no matko .. czasami myslcie oswoim zdrowiu a nie o tym jak wygladacie!

Gość kjnvkjnvdf
Kaśka debilko jedna, po chuj odtworzyłaś temat sprzed 2 lat:O pierdolnij się chora istoto

Gość szczesliwa...czy>nie?
Hej dziewczyny ja mam 163cm i ważę 51 kg. Mam niby "szczupłe nogi" i wszyscy się nimi zachwycają, jak na złość. Ale za to mój brzuch - masakra! Wałek na wałku, a to wszystko przez rok gdy się przeprowadziłam, nie wiem co we mnie wstąpiło ale się opamiętałam. Chciałabym ważyć 40kg. Czyli zrzucić jakieś 10kg, byłam na 500kcal i zeszła do 44kg a po tygodniu i zwiększeniu stopniowo kalori 56kg! I znowu wróciło do 51kg. Masakra. :( Znacie jakieś spsoby na ten uporczywy brzuch? Co radzicie, jak jeść by szybko schudnąć a nie przytyć później? :(