Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwarije niedlugogogg

Do samotnych.Dzis niedziela.Co robicie??/

Polecane posty

Gość K.I.A.
I wprawdzie jestem już trochę dziad stary (23) ale jak znajdę stałą prace to chyba spróbuje naprawić błąd sprzed 3 lat o olaniu studiów i pójde na zaoczne bo chyba ocipieje za niedługo w tym domu.

Gość nic.siedze przy komputerze.lap
ie depreche.nigdzie nie wychodze w takie zimno bo jestem niepelnosprawna wozkowiczka.zadowolna/zadowolony?=/do tego nie mam przyjaciol i nikt mnie nie odwiedza.

Hehe K.I.A. dobry text stary dziad :D hehehe usmiałam sie;P...no własnie jak jest ksa to zawsze cos jeszcze da sie wymyslic gdzies wyskoczyc a tak to juz podwojna lipa..ja czekam az jakas prace znajde i wtedy sie odbije, poimprezuje..A co do studiow to racja nie warto olewac na studiach łatwiej kogos poznac, ja ide w tym roku 1 raz bo wczesniej roznie mi sie ułozyło i licze na to ze mi sie jakos ułozy;] takze jak masz mozliwosc to uciekaj na studia;)

Gość K.I.A.
Skoro teraz będziesz studiować to nie ma czym się przejmować, zresztą napisałaś że jesteś raczej kontaktową osobą to pewnie poznasz nowych znajomych i niejeden koleś się nawinie. Życzę powodzenia na studiach, w poszukiwaniach pracy i "zwierzyny".

Gość wiesz co autorko
Energiczna Trzydziestka chciała Ci tylko doradzić. Była życzliwa i starała się Ci pomóc, a Ty chamsko ją potraktowałaś. To tylko świadczy o Tobie. Potrafisz tylko narzekać. Weź się w garść dziewczyno i się czymś zajmij. Jak się chce, to można wymyślić wiele sposobów.

Gość dokladnie autorka przynajmniej
jest zdrowa i ma faceta a ja poza rodzicami nikogo.kto ma lepiej?szkoda slow

Gość gość
A co robic jak nie ma ani kobiety ani znajomych ani rodziny a hobby juz mnie nieco meczy????