Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiulaaaa

Czego faceci nie lubią u kobiet?

Polecane posty

Gość ja wam prawie rzekne
nieogolonej cipy

Gość achhhhh odpwiedzialbym
gdyby pytanie brzmialo co faceci lubia u kobiet a na Twoje pytanuie jest za duzo pisania

A co z narzucaniem się? Wolicie dystans czy wydzwanianie... Jak to jest z Wami facetami? Lubicie bardziej niedostępne laski czy taki które się uganiają za wami?

Gość zadaj sobie pytanie
czego kobiety nie lubia u facetow odpwoiedz na nie a potem zamien na rodzaj meski i masz swoja odpwiedz

Gość kasisiiaaaaaa
Jestem kobieta i myślę,ze nie mozna dokąłdnie napsiac co lubia lub nie osoby u płci przeciwnej,bo mozna nie lubic pewnych zachowan,cech charakteru i jednych,a u drugich te cechy i upodobabania moga nas nie razic ,a nawet wrecz mozemy je lubic.

Gość tak jak kasisiiaaaaaa
nie da sie wszystkich wrzucic do jednego wora

Gość trtrtrtrtrtrtrtrtr
jako facet pwoeim Ci ze z tym narzucaniem sie t ojest roznie bo czasami chcemy zeby dziewczyna sie narzucala czasami wkurza nas jak ta sama laska tego nie robi zalezy od dnia nastroju itd. ogolnie nie ma reguly

Gość cep
wsio z umiarem ani ............... ani ....................

Gość trtrtrtrtrtrtrtrtr
powiedzmy ze wyposrodkowane zouza nie dobra bo zycie zatruje ulegla tez bo po co mi ktos kto nie ma swojego zdania i nie mozna podyskutowac

faceci wolą zołzy i dziwki , uległymi tylko się wysługują ,albo je zdradzają prędzej czy później. najczęściej zakochują się w zdzirach które nie są ani święte ,ani zbyt miłe dla nich. Taka prawda. Zauważyłam ,że jak mi nie zbyt zależy na facecie to on bardziej się stara , a jak w takim jednym byłam zakochana na zabój , przyjeżdzałam do niego itd to stroił fochy. Także nie warto za bardzo dbać o faceta