Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martuska1602

Przyjaciółki mojego chłopaka

Polecane posty

Gość martuska1602

Witam. Mam niesamowity problem polegający na tym, że nie potrafię zaakceptować przyjaciółek mojego chłopaka. Jesteśmy ze sobą od ponad 2 lat i nigdy nie spotkałam się z tego typu sytuacją. Najgorsze jest to, że jedna z "przyjaciółek" zakochała się w moim chłopaku. On ją odrzucił mimo tego że jest fajną ładną dziewczyną. Twierdzi że ja jestem dla niego najważniejsza. Z tą przyjaciółką spotyka się po pracy (pracują w jednej firmie) ponieważ pomaga jej w rozwiązywaniu problemów. Przez te sytuacje ja stałam się bardziej dociekliwa, kontroluje Go na każdym kroku. Nie potrafie pogodzić się z myślą że on spędza z nimi tyle czasu, rozmawia przez telefon, czy pisze na gg. To w nich ma wsparcie w trudnych chwilach związanych z pracą. Mi zarzucił że nie potrafię go zrozumiec w tym aspekcie. Czuję się na maksa rozbita, nie potrafię tego wszystkiego uporządkować, nie wiem co mam zrobić...Wkurzają go moje ciągłe wkręty, pretensje. Kłócimy sie coraz częściej. Powiedział nawet że nasz związek się wypala i musi się nad tym wszystkim zastanowić... daliśmy sobie czas na przemyślenia tylko że ja nie wiem jak się pozbierać, jak mu ponownie zaufać...Pomóżcie proszę!!!

Gość jolciunia
A moze powinnas zrobic tak jak on? Znajdz sobie kolege, ciekawe jak on zareaguje na tO! Bedzie wiedzial przyunajmniej jak Ty sie czujesz!

Gość martuska1602
myślałam o tym ale nie mam takiego kumpla z którym mogłabym zrobić taki manewr. Faktycznie muszę nad tym pomyśleć...