Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frags

do uprawiajacych anala

Polecane posty

Gość frags

czy zawsze robicie lewatywe przed analem? same/sami czy partner wam to robi? polecacie jakas szczegolna lewatywe z apteki?

Gość JA WCZESNIEJ
BIORE SOBIE XENNE ZALATWIAM SIE NORLANIE I NIGDY NIE ROBILAM ZADNEJ LEWATYWY!!!

Gość fgdgergr
nigy nie robiłam żadnej lewatywy, jeśli codziennie się wypróżniasz i nie masz żadnych problemów :D

Gość ja tak samo
nic z tych rzeczy, bonigdy tego nie planuje, to wychodzi spontanicznie... wogolenie rozumiem takiej sytuacjii... jest milo fajnie, zaczyna si rozkecac, jak juz ma do czegos dojsc to ja wtedy wstaje i mowie: "pozekaj kochanie, musze isc zrobic lewatywe":) no chyba nie za bardzo:)

Gość frags
hehhehe no fakt spontana moze nie wyjsc, ale mialam na mysli sytuacje, kiedy wiesz, ze spotkasz sie niedlugo z chlopakiem i bedzie obustronna ochota na anala, a jednoczesnie czujesz, ze moze ci zachciec do kibelka za jakis czas, i co wtedy? rezygnacja z planow rozkosznego analka? mmmm nie wchodzi w gre;P, do tej pory anal u mnie wychodzil spontanicznie, jak wiedzialam ze jest mozliwy;P, a poza tym heheh moze jestem dziwna, ale lewatywa wydaje mi sie tak rozkosznie perwersyjna i dlatego sie zastanawiam, czy nie zrobic z tego elementu wspolnej zabawy;P

Moja kobieta nie mówiła mi, jak to robi. Po prostu kładła się do łóżka, wiedziałem, że jest gotowa, a spontanicznie, w trakcie dnia anala nie sugerowałem, taktownie, bo nigdy nie wiadomo. Chyba, że sama serio o to prosiła, to wiedziałem, że jest gotowa. Pozdro!

Moja kobieta nie mówiła mi, jak to robi. Po prostu kładła się do łóżka, wiedziałem, że jest gotowa, a spontanicznie, w trakcie dnia anala nie sugerowałem, taktownie, bo nigdy nie wiadomo. Chyba, że sama serio o to prosiła, to wiedziałem, że jest gotowa. Pozdro!

Gość anal jest bardzo dobrą
metodą walki z pasożytami. A pasożyty ma ponad 90% ludzi. Tylko trzeba uważać, żeby robaki nie uszkodziły członka albo żeby nie zostawiły na nim larw.