Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pararara

Czy buty ze szpicami i spodnie dzwony są jeszcze modne?

Polecane posty

Gość pararara

Bo szkoda mi wyrzucać a mam tego w sru

Gość ekspertka ds mody i urody
aktualnie dzwony nie sa modne, ale na pewno jeszcze wroca do lask, chociaz ich fason moze sie troche zmienic. co do butow to ostre i dlugie szpice sa juz passe, wiec radze kupic pare nowych butow ;)

Gość a ja lubię i jedno i drugie
tylko wbutach w aszpic czuję się seksy w balerinach moje masywne nogi wyglądają okropnie

Gość właśnie że dzwony
sa teraz modne:P a najbardziej te z jeansu

Gość rurki są juz niemodne
I dzieki Bogu, może w końcu po ulicach nie bedą chodzić grubaski ubrane w rurki, co mnie i nie tylko mnie przyprawia o odruch wymiotny

Gość prawda jest takaa ze
Wiecie co mnie najbardziej śmieszy? Ludzie, którzy ubierają się we wszystko co jest modne, co inni noszą, niekoniecznie dobrze się w tym czując... ale przecież to jest modne i trzeba ubierać się na topie :o Osobiście noszę dzwony, noszę buty na szpicy, booooo... lubię, jest mi w tym wygodnie, doskonale czuję się w takich ciuchach i mam gdzies czy jest to modne czy nie. Wyszły rurki, nagle na ulicy wszystkie laski w rurkach. I te chude i te o zgrozo grube :o Ale przeciez to jest modne :o Jak bede chodzila w innych spodniach, to wyjde na wiesniaka, tak? Pierdolicie z ta moda, ze az rzygac sie chce... :o

Gość prawda jest takaa ze i
I jeszcze jedno. Osobiście w życiu nie założyłabym spodni rurek... na ulicy tego pełno, nie mam ochoty wyglądać jak klon :o Noszę, to co lubię, mam swój styl, który nie jest niczyją kopią i mam gdzieś czy to co akurat mam na sobie jest modne, czy było modne 5 lat temu.

Gość pararara
Oj to niedobrze,bo dzwony wyszczuplają, a szpice wyglądają bardzo elegancko-ehh ta moda,skoro już się tego nie nosi,to wyskocze jak wieśniara:(

Gość gość
jest 4 lata później i dzwony wciąż są pase:) miałam do niedawna jedne ale wywaliłam bo niemodne poza tym już sprane. Teraz tylko rurki, getry:) i to z wysokim stanem bo nie lubię jak mi rów widać jak kucam. Mam w sumie niewiele par w których chodzę na codzień i dobrze bo w szafie mniej miejsca zajmują poza tym zaraz się moda zmieni i mi szkoda bedzię pół szafy wywalić:)

Gość ferf
moda i owszem wraca ale zawsze z jakims nowym elementem i zawsze mozna rozpoznac czy do modne czy po prostu stare. No niestety tak to już jest.

Gość rvgerfge
wywaliłam w tamtym roku ostatnia parę butów w szpic!! już w nich w sumie od dawna nie chodziłam ale tak sobie leżały. Obrzydliwe:) hehe no ale taka modna była co poradzić:) dzwony już też niemodne tak samo jak solarium i cienki brwi albo pernamentne.