Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polanka 22222

Jakie jest NAJLEPSZE mleko modyfikowane w Polsce

Polecane posty

Gość nie podlega dyskusji
Każda z nas używa innych kosmetyków, podpasek, detergentów, garczków, każda ma inny gust i naszym dzieciom smakują i odpowiadają inne mleka!!! Mój po nan miał straszne zaparcia, pije bebilon i jest O.K!!!

Gość mama malego Danielka
No nie wiem czy Nan taki najtanszy. Mieszkam w Holandii i Nan kosztuje tu tyle samo ile Enfamil, a mianowicie ok. 13 euro.

Gość polanka222
podaj jak mozesz nazwe tych witamin. Polecil mleko krowie ? Troche mnie to dziwi bo teraz trabia wszem i wobec ze mleko krowie jest beee i dawac tylko modyfikowane.

Gość Scholastka21
wg mnie nalepszy jest HIPP BIO, cenowo niedrogi około 12 zł, dziecko ładnie przybiera, mój synek pije je już od 3miesięcy, a ma 4 i nie mam zadnych problemów z jego karmieniem

Gość Asienka27
A ja karmię HUMANĄ, bo to mleko z tradycjami, a nie jakieś tam badziewia od Nestle, które jest specem od produkcji słodyczy a nie mleka. Humana nie chwali się w reklamach, że zawiera bifidus - niewiadomoco itp. Po prostu to sprawdzona, wypracowana

Gość Asienka27
...wypracowana przez lata marka, która nie wymaga reklamy. Synuś rośnie jak na drożdżach, nie ulewa i jest szczęśliwy. Poza tym Humana nie jest tak słodka jak np. Bebiko.

no u nas sie humana akurat nie sprawdzila maly nie chcial jej pic nei smakowala ulewal tak jak po bebilonie nan active mu smakuje...kazdmeu co innego smakuje

Gość polanka222
napisz jakie to byly wit bo ja mam mozliwosc kupic mleko prosto od krowy

Dziewczyny, idźcie po rozum do głowy i poczytajcie o tym "zwykłym" krowim. Gorszej rzeczy już chyba dziecku podać nie można!! A ten pediatra co je polecił, to za przeproszeniem ostatni debil chyba i szkoda że u nas nie można lekarzom odbierać licencji za takie "trucie" pacjenta :o

Gość klemantara44
Koleżanka, która wspomina o Humanie według mnie ma rację. Mój syn jest teraz na mleku Humana 2 , ale wcześniej jadł Humane 1. Żadnego ulewania nie było ani innych problemów. Do koleżanki, która taki problem miała. Humana ma tez mleka specjalistyczne na takie dolegliwości. Z tego co pamiętam nazywa się ono AR. Może warto byłoby je sprawdzić ? :)