Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzanna aanna

zawsze po całowaniu się z mom chłopakiem pieką mnie usta czy to normalne?

Polecane posty

Gość zuzanna aanna

też tak macie?

Gość nienormalne
nie mamy tak

Gość hddhlwfhwelif
jak sie zbyt namietnie i długo całujeszto jest to możliwe . usta są delikatne

Gość raczej mam podrażnioną skórę
od zarostu faceta, cała paszcza porysowana ale już dawno mineły czasy kiedy sie namiętnie całowałam godzinami

Gość Ja tak a on nie...*
Wczoraj w nocy calowalam sie z chlopakiem strasznie dlugo i namietni, mial lekki zarost ale juz bylo go czuc, pieka mnie usta jak cholera i dzisiaj mam na okolo ust czerwone i pod nosem jeszcze bardziej czerwone, to normalne? Za ile czasu mi przejdzie??

Gość Ja tak a on nie...*
Wczoraj wyskoczyly mi takie male strupki pod nosem mam je dzisiaj i raczej przez dluzszy czas bede je miala, tak szybko mi nie zgina. Prosze napiszcie dlaczego tak mam i jak temu zapobiec? Prosze napiszcie

Gość potwora_ze_dwora
Nigdy nie przejdzie. Cała twarz pokryją wkrótce ropiejące strupy, a do 3 dni odpadnie Ci nos. A jeśli całował nie tylko usta, to to we wszystkich całowanych miejscach wkrótce pojawi się owrzodzenie, a cycki to już na pewno odpadną. Tak będzie. Od razu myśl o osiedleniu się w leprozorium.

Gość Ja tak a on nie...*
Wy sie nabijacie a ja mowie poważnie. Całowałam go tylko i wyłącznie w usta, nie wiem dlaczego tak mam, juz dzisij mi przeszło i ta sucha skurka ma zeszła ale boje sie że jak znowu sie z nim pocałuje to tak bedzie? jak moge temu zapobiec? prosze o powazne odpowiedzi. A ty ,kjhgbf - też tak masz? dodam że to był mój pierwszy tak długi pocałunek to może to dlatego????

Gość Ja tak a on nie...*
nie miał zadnego grzyba no!!!!! boje sie go teraz pocałować bo boje sie że bedzie tak samo? a może to od tego że był nie ogolony i mnie poprostu podrapał., sama juz nie wiem