Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SpanishGirl.

piszecie pamiętniki?

Polecane posty

ja piszę! :) mam 24 lata i opisuje swoje podróże, ludzi których poznałam oraz co w danym momencie czuję, a robie to po prostu dlatego, żeby nie umknęły mi te ważne rzeczy, momenty i ludzie przez lata :)

lululu a czytasz czasem wszystko od poczatku? ja mam wtedy wrazenie ze jestem strasznie dziecinna w tym co pisze a czasem, po przeczytaniu mysle ze powinnam postapic w danej sytuacji zupelnie inaczej.. :|

Gość zzzzaaaaaaaa
ja nie pisze boje sie ze ktos mogłby to kiedys przeczytac;/ to co było juz nie wroci nie ma co wspominac;/

zdarza mi się czytać, ale to tylko wpływa na to, ze przed oczyma stają mi tamte sytuacje, nie czuję się zażenowana, bo przecież ja to ja :) a że kiedyś zachowałam się dziecinnie tylko świadczy o tym, że się rozwijam i dojrzewam :)

w sumie racja:) ale tez widze ze dojrzalej pisze, i moze to smieszne ale chciałabym zapisac pare takich pamietnikow zeby potem za te kilkanascie lat poczytac chocby urywki, bo wiadomo ze nie wszystko się pamieta przeciez:) tez sie bałam ze ktos mi przeczyta ale mam schowany w szafce posd kluczykiem, a kluczyk pilnie strzezony ;)

ja piszę od ok. 10r.życia (musialabym sprawdzić dokładnie) do teraz, a mam już 21lat. zapisałam już chyba 8 pamietników, piszę codziennie.

zapomniałam dodać, że każdy jest zamykany na kłódkę . ale boję sie, że ktoś może sie włamać kiedyś, dlatego teraz nie piszę wszystkiego. tzw piszę tak, abym ja mogla sie domyslić za parę lat, co takiego robilam, a inni nie.