Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvenezueletta

Nie ufaj choc chesz oddac mu caly swiat ... ZDRADZAL MNIE - pogadajmy prosze

Polecane posty

Gość vvenezueletta

:((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Gość vvenezueletta
potrzeba mi kto z kim bede mogla porozmawiac i sie wyzalic

Gość vvenezueletta
wiem, ze macie dosc tych tematow o milosci, zdradzie, ale zrozumcie .... Chce o tym z kims pogadac, opowiedziec . Potrzeboje teraz tego .

Gość tzytzolubolol
pokaz tzytze :D mniam mniam

Gość Mąż czy chłopak

Gość Zdrada hm...
Oj boli jak diabli,a zwlaszcza kiedy zrobila to wlasna zona!

Gość vvenezueletta
chlopak - ponad 4 lata razem , juzm momecik, musze to poukladac i napisac, tak w skrocie, tylko to o czym sie dowiedzilam

Gość vvenezueletta
Moj (jeszcze chlopak) pracuje u swojego kumpla . Znam wiec jego szefa i jego zone - mlodzi ludzie , siwezo po slubie . Dzis moja kolezanka byla ich odiwedzic. Zaczela gadac z jego zona(bo to bliskie kolezanki) o sprawach intymnych itp. Zgadaly sie na temat ginekologow- takie typowo babskie tematy. Jak ostnio sie z nimi widzilam to tez oi tym gadalam z nimi . Nazekalam bo mialam problemy wciaz mi zakazenie powracalo mimo to, ze leczylam sie razem z chlopakiem. Zaczely rozmawiac o moim problemie ... i zona szefa powiedizla " a moze (ja) x zxarazila sie czyms od (mojego chlopaka)y " a na to moja blizsza kolezanka , pyta dlaczego, a ona no jak to tamten sobie rucha na lewo i prawo . Nie wiem jak to tam bylo do konca , ale ten maz sie pozniej odezwal, ze to prawda . Ze ostsnio na imprezie na ktorej byl ze mna obmacywal cycki jakies pannie. Dowiedzilam sie rozniez, ze kiedys siedzac z moja koelzanka,pokazal jej jaja ... i wile innych rezczy ... Spotkalam sie z moja kolezanka dzis i mi wsyztsko powiedziala. Nie wierze w to, ze oni wsyzscy by sobie to zmyslili, nie meliby powodu. Oni wszytscy znaja sie od malutkiego ... Wszyscy znajomi mojego y uwazaja ze nie powinni sie w zwiazki meiszac, dlatego siedza cicho i nic mi nie mwoia. Ale koelzanka wie ze nie mam z nim latwo, bo mialam z nim tez wiele innych problemow , wiec ciezko jej bylo, ale mi powiedzila uznala to za stosowne . I wiecie co ejst najgorsze. Ze naprawde nie maja powodow do klamstawa i, ze to bardzo mozliwe. Nigdy nie chcial, zebym z jego znaomymi sama sie spotykala, zawsze mnie przed tych chronil... teraz juz wiem czemu, nie chcial, zeby ktos sie wygadal !!! Cos mi mowi, ze to prawda, juz nie raz mialam podejrzenia, ale nie bylo jak tego sprawdzic. Wiem, ze on sie do tego nie przyzna. A nie chce mowic mu skad to wiem. Pobije sie przeciez z tym szefem , bedzi ejedna wielka awantura .

wiesz co bardzo ci wspolczuje ale dla mnie to on jest zboczencem :O sorry ale nim jest , napewno ci ciezko ,ale normalny facet nie pokazuje swojego pryzrodzenia pierwszej lepszej kobiecie :O ot tak sobie :O prosze cie , nie rozwazaj nic , tylko wez go wypieprz raz na zawsze :O przykro mi dla ciebie , wiem co teraz przezywasz :( ale nie badz z takim czlowiekiem on nie szanuje ciebie i na dodatek wychodzi na zboczenca i chorego czlowieka :( trzymaj sie

Gość vvenezueletta
Przepraszam za bledy, cala sie trzese no i rycze jak bobr !!! Moze nie ma tu takiej typowej zdrady to tylko delikatne szczegoly, ale podbno mnie zdradza , jego kolega(szef) wie o tym doskonale bo sporo sie znaja , i nie raz razem pili i sie bawili . Wierze im , zemoglo tak byc. A nawet ejsli mnie doslownie nie zdradzil , ale mial jakies zapedy to i tak jest skresklony bo predzej czy pozniej to zrobi !!! Z reszta czemu wciaz mi zaklazenie wraca, co sie wylecze to znow, i to w tedy gdy zajdzie stosunek . W piatek blam u ginekologa, podbno juz ejst lepiej, przepisala mi tabletki, zeby wyleczyc to calkiem . Potem pobrala cytologie. Nie wiem jak mam go wziasc podstepem do tego zeby sie przyznal. Myslalam nad tym, zeby pwoiedziec mu ze przyszly mi wyniki, i ze nie ejst dobrze i ginekolog pwoiedzila, ze to mzoe byc spowodowane przez niego - ale nie wiem czy to nie gowniarskie podejscie i czy sie na to zlapie. W tedy pwoiedzilabym mu, z emusi mi o tym powiedziec bo to zalezy od mojego stanu zdrowia- on i tak sie na tym nie zna ! Nie wiem co zrobic, zeby nie wiedzila prawdy skad to wiem.

Gość jhkjhhhhhhh
mnie chyba też zdradzał. spotykał się ze mną w określone dni, wiadomo moje zajęcia i jego dodatkowe, ale gdy przyszedł wolny dzień to on nie mógł, spotykał się w te same dni, tak jakby inne miał z dawna zaplanowane, przeznaczone dla kogoś innego. Byłam ślepa i nie chciało to do mnie dotrzeć. Nadszedł moment gdy pokazał na co go stać. Zaczął się dobierać do inej dziewczyny gdy straciłam go z oczu. .

Gość vvenezueletta
wiem .. z tym przyrodzeniem bylo tak, ze mowil do mojej kolezanki, ze jej podpali wlosy zapalniczka, a ona na to, ze zaraz ona mu podpali ale na jajach, a on tak a to podpal i wyciagnal jaja - noszzzz kurde nie obchodzi mnie to, ze znaja sie od malego !!! nie mozna tak !!! ja sobie wsyztskiego odmawialam, spotkan sz mkolegami, ze y sie nei denerowawal, bo bylk cholernie zazdrosny, omawialm sobie wielu rzeczy naprawde, a on mnie tak potraktowal. Czuje sie okropnie !!!!!!!!! jakby byl, z emna tylko dla pieniuedzy i sexu :(((((((((((((( do tego klamie mi w oczy , umie klamac nie raz to pokazal !!!!!!!!! mowi, ze kocha itp. jest zwyklm chujem nie nawidze go !!!!!!!!!!

Gość vvenezueletta
ja wiem, z eodejde jestem tego pewna, tylko chodzi o to jak mam z nim gadac na ten temat, nie chce wkopac znajomych, z eod nich to wiem . Zarzazacznie sie bic z tym szefem i wogole bedzie kosmos ;/ Co mam mu pwoiedziec o tych wynikach ze zle mi wyszly i musi sie przyznac, jak zazada isc ze mna do ginekolog ??? to bedize lipa ;//// co mam napisac mu smsa z innego telefonu ":czesc mam telefon od twojego kolegi , bardzo mi sie spodobales, czy chcialbys sie ze mna spotkac ? " i na spotkanie mam przyjsc ja , w tedy tezs bede meic pewniosc, ze jesty do tego zdomny ??? :(((((((((((( dziwczyny to ponad 4 lata :((((((((((((( ja nie wiem co zrobic, jak to rezegrac ... jest mi cholernie zle, taki ciso dostalam prosto w serce ! to najgprsze co moze byc !

kobieto wez go kopnij w dupe :) za niedlugo jeszcze cie hivem zakarze :O:O nie wiem , ale ja bym wogole wyrzucila go z glowy , bym sie starala , boze to nie mozliwe :O taki huj zajebany :O ja bym nie chciala go widziec , ani przez tel rozmowy ani nic nic nic!! bym sobie poszla na party wypila i znalazla sobie innego ,ajego olej jesli chcesz byc szczesliwa olej to tak jak bym ja swojemu koledze ktorego znam od zawsze pite pokazala :D zalosne to , chore :O

co ty chcesz wogole rozgrywac :O ??? ja by wogole go widziec ani slyszec nie chcialam a ty knujesz jak rozegrac:O chyba dlatego by ci klamstewko slodkie puscil , oczka maslane :O bys do niego wrocila ja cie nie rozumiem - po cholere chcesz z nim gadac?????ßß wypieprz go na zbity pysk !!!!!

Gość vvenezueletta
to co mam mu powiedziec po prostu, ze o wszytskim wiem ??? i ze pwoienn wiedziec co robil i z kim robi i co pokazywal i ze nie msuze sie mu tlumaczyc ??? po prostu odchodze bo nie chce chloaka ktory zachowuje sie jak kurwa ??? ja odejde tylko nie wiem jak to rozegrac

Gość vvenezueletta
nie wiem ejscze nigdt tak nie mailam, al jelsi to wsyztsko to bojda, chociaz watpie bo po co mieliby mnie miala kolezanka klamac, nie ma w tym interesu zadnego , a tym batdziej jego kolega i zona , co mam isc do nich i sie spytac czy to prawda ??? kurwa sorry, ale zrozum mnie ejstem ejscze mloda i moz enie tak doswiadczona jak Ty . Ja mu tego nigdy nie wybacze, juz teraz nie mam ochoty go widziec, ale i tak bede musiala , nawet na chwile .

rozwazania ktore przyszly mi do glowy ktore najmadrzejsze sa to : nie odzywac sie , wogole , tak jak bys nie istaniala, zablokowanie w tel gg itd zero kontaktu , zyc wlsasnym zyciem (najlepsze rozwiazanie ) 2: spotykac sie z innymi mezczyznami aby on widzial , poprostu nie jestes z nim ( on nie musi wiedziec ) ale masz juz innego w ca watpie ze tak szybko idzie znalezsc innego :( roz 3 : powiedziec mu ze jaja niech da do tv jesli ma takie piekne , wtedy zobaczy cala polska ijest zjebanym hujem i ma wypierdalac tak to sie rozgrywa a ty chcesz sie placzycz przed nim :O badz madra wez zablokuj go , nie rozmawiaj i nie daj sobie cokolwiek tlumaczyc odniego :)

Gość dziecko spokojnie
na tym jednym facecie życie się nie kończy

Gość dziecko spokojnie
abecadło mądrze gada

po kiego huja chcesz go widziec nawet na chwile ??? bo kurwa teraz nie rozumie :O kobieto on cie zaraza , pokazuje jaja kobieta , itd a ty chesz go chocby na chwile widziec ? takiego padlenca zboczonego hooja ?????? badz madrzejasz a uniesc glowe do gory a najlepiej zrob mu wstyd przed wszystkimi ,wyjdziecie razem do knajpki itd aby tam wszyscy znajomi byli i zrob mu obciach jakim jest parszywcem na to zasluguje

Gość vvenezueletta
w siemie chyba masz racje ... mam nadziej tylko, ze to wszytsko prawda, zebym nie wyszla na idiotke ktorej wpojono glupoty !!! Zablokuje go nan gg, a nr telefonu zmienie. Odbiore od niego tylko jutro laptopa, bo przeciez mu go nie zostawie !!! i moj porteret ze sciany tez zdjeme, bo pewnie ebdzie chcial go wyrzucic, a szkoda mi go , ja mam natomiast jego , wiec mu go dam, zeby go nie widzila. Albo go porwe, bo tak moze da innej jako podarunek moja prace !!!

Gość vvenezueletta
gdyby nie mial mojego laptopa to bym tam nie poszla , ale ze go ma bo zapomnialam go z pospiechu wziasc to musi mi go oddac !!!To tak jak ja bym cycki kolega pokazala kurwa mac !!!!!!!!! albo cipe !!!!!!!!!!! wiadomo jakby mnie nazwal- szmata . On jest kurwa meska !!!!!!

Gość vvenezueletta
jest idiota, myslala, ze to wsyztsko sie nie wyda !!!!!!!!!!!!