Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marilou

problem z facetem...

Polecane posty

Ech, wiem, że takich tematów jest na pęczki i pomyślicie, że nie mam prawdziwych problemów, ale smutno mi i musze sie wyżalić... :( Jesteśmy ze sobą dość krótko. Jak widzimy się na mieście jest pięknie, on jest cudowny, kochany i dobrze mi z nim, doskonale sie dogadujemy. Studiujemy na uczelniach na dwóch końcach miasta i nie widujemy się codziennie, za to często rozmawiamy przez komunikatory czy smsy. I tu pojawia się problem ;/ on staje sie zupełnie inny, prawie jak jakiś Jekyll i Hyde- czasem mam wrażenie że rozmawiam z zupełnie inną osobą ;/ on staje sie zimniejszy, bardziej oficjalny, nie ma w zwyczaju napisania ot tak po prostu czegoś miłego. Moje miłe słówka kwituje najczęściej ''wiem'' albo ironiczną emotką. Sama nie wiem co mam o tym myśleć, kocham go i wiem że mężczyźni są powściągliwi w słowach ale czemu tak strasznie sie zmienia :( ?

Gość klo.
Może, gdy pisze z tobą przez gg to ktoś mu zagląda przez ramię i on się wstydzi pisać co naprawdę czuje. Albo mu ktoś archiwum gg przeczesuje :P

Gość klo.
Właśnie mi o taką sytuację akademikową chodziło :) Może się po prostu wstydzi przy kumplach.

Gość A może zwyczajnie
Takie elektroniczne rozmowy blokują gościa. Ja tak mam. Dla mnie rozmowy przez telefon itp to tylko naprawdę w nagłych przypadkach a żeby przez nie wyznawać uczucia to juz wogóle ble. Nie ma jak to sam na sam powiedzieć prosto w oczy że się kocha tęskni i wogóle. Nie martw się albo zwyczajnie powiedz mu co ci na sercu leży po co masz się zamartwiac. :) pozdrawiam

Gość Ullineczka29
i jak? :D