Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arlezjanka17

czy normalny penis?

Polecane posty

Gość Arlezjanka17

dziewczyny pomóżcie!!! mam pierwszego faceta w życiu. wczoraj pieściliśmy się nago w łózku i pierwszy raz widziałam go na golasa. zaskoczył mnie wygląd jego penisa w spoczynku ma całkiem odsłoniętą główkę a napletek zsunięty poniżej. dotąd widziałam penisy moich braci, gdy byli chłopcami i mają napletki całkiem zakrywające główki nawet lekko zwisające poza nią. strasznie się boję ze cos z moim facetem jest nie tak. proszę napiszcie czy widziałyście już kiedyś takiego i dlaczego tak jest.

Gość zig zag
Twój facet jest po prostu obrzezany. Pewnie miał wcześniej stulejkę, albo jest Żydem :) Czasem też obrzeza się z przyczyn higienicznych. bo tak łatwiej utrzymać czystość. Nie traktuj tego jak jakieś dziwactwo, bo tylko go speszysz.

Gość Arlezjanka17
dzięki za odpowiedz, ale on ma napletek a obrzezany to znaczy pozbawiony tej skórki...

Gość zig zag
Napletek jest skrócony tak, by żołądź pozostała odsłonięta, to też inna forma obrzezania. Możliwe też, że napletek utkwił pod żołędzią i to wymaga pomocy medycznej, ale nie wygląda na to, żeby go to bolało. A może po prostu, po "zabawie" z Tobą napletek nie zdążył mu się jeszcze zsunąć.

Gość Arlezjanka17
to nie jest kwestia braku powrotu po pieszczotach. byliśmy ze sobą nago wiele godzin i jak mu juz nie stał to caly czas mial napletek poza główką. podczas pieszczot naciagalam mu napletek na glowke i siegal mniej wiecej do polowy. funkcjoinuje wszystko noralnie tylko ten dziwny wyglad mnie zaskoczyl. nie moge powiedziec zeby mi sie nie podobal. takie calkiem schowane maja cos z dziecka...

Gość Annnulka21
twoj chlopak ma poprostu krotki napletek. z opisu wyglada ze chyba nie jest obrzezany choc to trudno stwierdzic jak mial np czesciowe obrzezanie. takie krotkie napletki sie zdarzaja calkiem czesto i sa calkiem normalne. mnie tez sie takie podobaja

Gość Ewkaaaaa
no jasne że całkiem to normalne. ja mam właśnie chłopaka z takim i jest super. nie wyobrażam sobie takiego długiego napleta. Brr

tak jak wy macie różne kształty łechtaczek jedne większe inne mniejsze ,jedne bardziej zasłonięte inne mniej to penisy też są różne jedne maja zasłoniętą żołądź inne częściowo a inne jeszcze nie mogą się odsłonić i nazywa się to stulejką

Gość ZUZSA
to co piszecie to prawda penisy są tak różne jak nasze klejnociki. Wielu facetów ma takie krotkie napletki od urodzenia. Maja duzo szczescia bo dziewczynom sie takie naprawde podobaja a oni nie maja problemow z higiena tak jak ci wyposazeni w dluzsze skorki. twoj chlopak jest w porzadku i mysle ze go wkrotce docenisz