Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapominajka010

dlaczego on taki jest? moj facet

Polecane posty

Gość zapominajka010

dlaczego jak sie klocimy, to zamiast sie zloscic na siebie to moj facet mowi do mnie ze ma mnie dosc i ze to nie ma sensu i ze chce zerwac i musze sie prosic zeby ze mna nie zrywal, nawet jak sie wydre na niego o glupie zmywanie naczyn, dlaczego tak on ma?

jeśli na to pozwalasz to tak masz ja bym go posłała do wszystkich diabłów powiedz mu, żeby przestał się zachowywać jak rozkapryszona panna na wydaniu, bo ty chcesz prawdziwego faceta a jeśli nie potrafi sprostać to d-u-pa w troki i wio z twojego życia takimi zniewieściałymi tuptusiami czasem trzeba potrząsnąć

Gość miałam tak samo
u mnie było tak samo, facet podczas nawet drobnych sprzeczek wyskakiwał z tekstem "to chyba nie jest to nierozumiemy sie, trzeba skończyć chyba ten zwiazek". Ja na ogół prosiłam zeby dał nam szanse. Ale w końcu po jakiejs sprzeczce i jego standardowym tekscie że chce zerwać ja odpowiedziałam mu masz racje skończmy to. Faceta zamurowało, niewiedział co ma powiedzieć, jak to ja chce zerwać. Po kilku miesiącach zostawiłam dupka przez ponad rok chodził za mną i błagał zebym wróciła. Twierdził że on nie chciał mnie zostawić a mówił to tylko dlatego żebym o niego zabiegała

Gość tak uważam i tak powiem
jeśli na niego się wydzierasz za każdym razem, jak ma coś dla ciebie zrobić, to się nie dziwię, że chce zerwać ale jak się MUSISZ prosić by ciebie nie rzucał, ... to się nie dziwię już niczemu :D