Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jsuf88f

CZY NIE ZA DUŻO PLACE ZA CZYNSZ ?MIESZKANIE JEDNOPOKOJOWE A AŻ 200ZŁ CZYNSZ!

Polecane posty

Gość jsuf88f

zalamka..MIESZKAM W KRAKOWIE wprowadzilam sie niedawno do nowego mieszkania:(w bloku nowym..i mój czynsz wynosil 170 złotych jeszcze w sierpniu a teraz podwyzszyli do 195 złotych:( pisze ze w zwiazku z zasiedleniem wzrosly oplaty za wode i ogrzewanie..cholera ale dlaczego tak podniesli..? mieszkankoma tylko 37 metr kwadrat i jeden pokój i jeszcze na parterze czyli najgorzej a taka cena czynszu:(

Gość płacisz śmieszną kasę
Ja za mieszkanie 47 m w dziurze zabitej dechami płacę czynsz+fundusz remontowy 200 zł bez kilku groszy i ma wzrosnąć bo zmienił się dostawca ciepła, aha i nie mam ciepłej wody, muszę ogrzewać prądem

Gość dlatego drogo bo kraków

Gość Coimbra
Do Jsuf:)Nie płacisz wiele:)Ja tez mam kawalerke,25m2 i place 218zl...Mieszkanko w bloku,spokojna okolica.W czynszu mam wode i c.o,winde domofon takie tam:)Ale ja strasznie duzo wody zużywam wiec moze to dlatego taka cena;)

Gość to nie jest drogo
ja w Bialymstoku za 24 m za 2 osoby placilam 2 lata temu 300 zl a teraz za 68 m 490, wiec nie wydaje mi sie ze to drogo

Gość Ja płaciłam
W tamym roku za 35 metrów w starym budownictwie gdzie nie było ogrzewania i ciepłej wody do trzystu więc płacisz niewiele.

Gość barceda
to jest normalna kwota, nie jest drogo moja koleżanka w starym bloku za kawalerke 28 metrów w 1997 płaciła już 220 zł obecnie inna za dwupokojowe 33 metry w starym bloku płaci 380 zł czynsz

Gość gimbus
Ja też w dziurze płacę za 60m. 200 zł. -za czynsz (czyli zaliczkę eksploatacyjną) i fundusz remontowy. Dodatkowo sama płacę za swoje ogrzewanie, prąd, gaz, wodę. Co dokładnie przez 7 m-cy w roku -od X do IV wychodzi ok 700-mc. Fundusz tyle pożera i zaliczka bo kamienica ma 100 lat, jest na liście zabytków i się sypie:-D

Gość okey ale jak siie
sie zuzyje wiecej wody i ogrzewania to bedzie wiekszy czyns z jeszcze bo w czynszu nie daja ogrzewania i wody chyba no nie?