Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozbita na maxa

czy isc na slub kolezanki, na ktorym bedzie byla kochanka meza?

Polecane posty

Gość rozbita na maxa

Gość 1234567.......
a masz iść na ten ślub z mężem ?

Gość rozbita na maxa
tak

Gość rozbita na maxa
zobaczylabym ja pierwszy raz odkad sie dowiedzialm o romansie

Gość idz i pokaz klase
nie zwracaj na ta kobiete uwagi, nie rob wyrzutow mezowi, baw sie szczerze i dobrze. Jesli nie dasz rady -NIE idz

Gość idz
idz ale musisz koniecznie wygladac zajebiscie olsniewajaco! jak masz wygladac jak umeczona uciemiezona to lepiej nie idz

Zależy od wielu czynników...mieli romans czy tylko jednorazowy skok w bok? Kto to zakończył? Itd Osobiście nawet jak bym dopuściła do takiej sytuacji-nie poszłabym, z prostej przyczyny- pod wpływem alkoholu pewnie wydrapałabym oczy jej a i jemu bym wygarneła;)

Gość tylko pytanie co na
te rogi założyć?? :(

Gość rozbita na mxa
to bylo jakies pol roku temu i trwalo dwa miesiace, sam sie przyznal, aale po czasie i nie wiem kto to zakonczyl te znajomosc.

Gość ładna mi koleżanka
,że zaprasza kochanki mężów swoich koleżanek na wesele:/

Gość podejdź do niej na weselu
i zapytaj: polujesz ździro na świerzo upieczonego młodego pana ?

Gość SLUCHAJ MNIE
masz nie isc na slub kolezanki z powodu jakiejs dziwki? bez przesady. odwal sie jak gwiazda z hollywood i baw sie dobrze, pokaz jej e jestescie sczesliwi z mezem.s

Hmm... nie rozumiem wybaczenia zdrady ale ok to już wasza sprawa. Idź na wesele i po prostu nie zwracaj na nią uwagi, bo nie wiesz jak było jak samo piszesz i kto najbardziej zawinił. Radziłabym ci tylko porozmawiać z mężem przed tym weselem, czy on wie że ona będzie i jak sie na to zaopatruje.

Gość rozbita na maxa
boje sie tylko sytuacji, ze wpadne na nia, a dodam ze sie znalysmy przed tym jak miala romans z moim mezem i ona wie ze ja wiem, to jej dam w pyski pare "milych" slow powiem i bedzie afera na cale wesele

Gość gość
Jeśli kolezanka jest z tych waznych to idz naturalnie :) Z mezem jesli jest okey to chyba logiczne ze nie powinien sie do niej zblizac na weselu jesli zlamie to to bedziesz wiedziec na czym stoisz :) Podziwiam ze mu wybaczylas :)

Gość rozbita na maxa
on wie, ze ona bedzie twierdzi, ze bedzie udawal, ze jej nie zna. ale nie wiem jak zachowa sie ta zdzira

No właśnie o to mi chodziło;) Ale może najpierw przed tym weselem daj w pysk mężowi na zaś ;) ;) ;)

Gość rozbita na maxa
on w pysk dostal juz tak porzadnie, ze powinien zapamietacdo konca zycia

Wyżyj się na męzu przed weselem:P A jak masz zamiar iść i robić sceny i psuć imprezę to lepiej siedź w domu. W takich sytuacjach trzeba pokazać klasę, a jeśli sprawa jest świeża i targają tobą emocję to dla dobra ogółu odpuść sobie.

Gość miałam taką sytuację...
nie zazdroszczę. Mój problem polegał na tym, że ja nie wiedziałam,że ona będzie - tzn. miało jej nie być, a potem uznała, że jednak przyjedzie. Wyszliśmy z tego wesela po 10 minutach. Trudno. Gdybym wiedziała, że będzie - tez nie wiem czy bym poszła. Z jednej strony nie - bo po co mi te nerwy? A z drugiej strony tak - niech zobaczy, że jestem silna, ze taka krowa jak ona nie zniszczy mojego poczucia godności. No i niby dlaczego z jej powodu miałabym nie iśc na wesele przyjaciółki??

Gość gość
Na weselu nie moze dojsc do awantury zrobisz przykrosc kolezance :) Porozmawiaj z mezem i postaw warunek i tyle a tamta sie nie przejmuj :)

Gość rozbita na maxa
lska,która bierze slub byla moja przyjaciolka, do czasu kiedy sie dowiedzial, ze wiedziala o ich romansie i nic mi nie powiedziala, bo czekala az moj maz to zrobi

Gość likto
tylko zeby twoj maz nie zerkal na nia,niby potajemnie... Ja bym tego nie zniosla:(

Gość elelelelellle
fajna przyjaciolka, nie ma co.. ja bym olała..

Gość rozbita na maxa
bylam na nia wsciekla, ale skoro jemu wybaczylam romans to jej probuje wybaczyc to ze nic mi nie powiedziala, byla mi na prawdwe bliska

Gość ja też dałabym sobie spokój
cyt: elelelelellle fajna przyjaciolka, nie ma co.. ja bym olała.. też bym nie poszła, z resztą co to za przyjaciółka która zaprasza taką ździrę na wesele zapraszając równocześnie ciebie z mężem!!!

Gość rozbita na maxa
dzieki za wszystkie odp musze na razie spadac