Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam pracy help....

szukam pracy.

Polecane posty

mam 33 lata dwoje dzieci i nie mam pracy ani doswiadczenia oprocz polrocznego stazu na stanowisku pracownik administracyjny. szukam pracy w chelmie lub okolicach , prosze. niech ktos pomoze.

jestem zalamana. nigdzie nie moge znalezc. bardzo mi zalezy.

moze jest ktos z chelma i pomoze. plis.... naprawde mam noz na gardle....plissss......

podnosze.....smutno mi........

Przykro mi,ale tu pewnie nikt pani nie pomoze:( Radze popytac znajomych,pochodzic z CV do roznych firm (nawet niezwiazanych z pani zawodem), regularnie szukac ogloszen w gazecie i coz... liczyc na łut szczęscia... :) Powodzenia i glowa do gory! Aha- na forum o pracy-tam popytaj.

dzieki za odpowiedz. chociaz jedna osoba sie zainteresowala. pisalam na forum o pracy kilkakrotnie. wysylam cv, sledze ogloszenia w prasie i w pup chelm ale nic nie moge znalezc. albo trzeba doswiadczenie albo kogos juz maja a ogloszenie musieli dac bo z up dostana jakies pieniadze. paranoja. ale jeszcze raz dzieki. pozdrawiam .

Ciezko mi jakos pani pomoc. Mysle,ze musi pani przeczekac ten trudny okres(bezrobocia), co nie oznacza,ze ma pani siedziec w domu i nic nie robic. Niech pani caly czas szuka i dowiaduje sie. Nawet osobiscie zanosic cv, nie wysylac. Pytac o prace w jakis fabryka czy cos takiego, kazdy grosz sie przyda. wiec nie potrafie pomoc. A moze w okolicznych miejscowosciach potrzebuja kogos? Powodzenia:)