Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleponiedziałek

ale dziś od rana przeklinam

Polecane posty

Gość aleponiedziałek
Wiesz - ja osobiście się tego wszystkiego wstydzę. Bachleda- Curuś - nie ma się do czego przyznawać. I ona to wszystko osiągnęła bo miała BOGATĄ rodzinę. Ale wiesz - twoja kasa w tym? No to teraz tak mi to wygląda jakby ten Farel uczył ją co ma zrobić żeby zarobić. Sama. No ona jest w Hollywood, ale cokolwiek jej powie (a za zdjęcia stawiam 100 do jednego, że słowa nie będzie ile skasował) to ona wybierzę mamusię i forsę tatusia i ...ma dziecko. Sprzeda je w Polsce. Nie no - z takiej bogaty rodziny być - 26, dziecko i nie umieć zarobić. Bo się nie żyje na 2 państwa. Ale to nie są tylko błędy Bachledów. Wielu ludzi jest takich głupich. Moi rodzice też. :( No ale ja przez to cierpię. I tyle mnie to obchodzi :(

Gość aleponiedziałek
ja też mam taką matkę idiotkę wiesz. Ale ja 9 lat w szkole to już mnie do dzieci nie ciągnie. Ale jakiś szatan ją opętał, że swojej forsy nie mgołam mieć dosłownie. Tylko sie ucz i ucz. I daremne wszystko. Już bym dawno rodzinę miała, wyjechałabym . Boże taka matka jak moja to przekleństwo od Boga. I cieszę się , ze wcale nie mam dzieci. Jeszcze mnie swatała NA STAROŚĆ z ateista. Nie przeżyję. A cała rodzina brata to ateiści. Boże to zgłupieć można z takimi ludźmi. Można się z nimi zadawać - i owszem. Ale 5 minut raz na rok. Czy tam dzień na rok, ale codziennie czuć ich na głowie - to jest KOSZMAR :( KOSZMAR :( Bo to takie kleszcze nieludzkie są ateiści. FUJ! :( Żywią się ludzką krwią :(

Gość aleponiedziałek
jeszcze mnie okradli to wiesz jak ja ich nienawidzę? i oczywiście latają do kościółka jak to na wsi. A wcale tu nie mieszkają, ale wszystko widzą. Stąd nie są. Boże na jaką ja tu idiotkę wyszłam. Oni mnie chyba zajechać tu chcieli wszyscy w tych szkołach, a teraz dla odmiany nie mam w ogóle pracy. I tyle :(

Gość michaela z nieba
wiesz.. nie chce pogarszać Twojego samopoczucia ale Twoje wypowiedzi są bez sensu, skłądu czy ładu i zieje z nich straszna zawiść

Gość aleponiedziałek
I może dobrze robisz wiesz. Ja się muszę na pewno uspokoic nieco. Co nieco i tyle. To po pierwsze. Jednak myślałam, że szybciej znajdę pracę. I tyle. Ciekawe co będzie dalej z tą Bachledą. Przez nią aresztowano Polańskiego. Dlatego jej nie lubię. Powinna zmiatać zaraz jak w ciążę zaszła i nie robić z siebie kretynki. Będzie głupia jak nie pojedzie do Bollywoodu. Na pewno zacznie od Warszawy a co dalej? Tam każdy by miał z niej pożytek. Mogłaby uderzyć w jakieś Szanghaje i tak dalej. Z tą Syreną Jordana. Możeby jej ktoś zapłacił? Na jej miejscu już dawno byłabym w Polsce i uczyła się hiszpańskiego chociaż... po co mi to wszystko jak nie umiem zarobić. A zresztą - skoro chciała być aktorką to czemu nie ma szkoły teatralnej? Ona chyba myślała, że Zosia za darmo i dalej jej zapłacą za Zosię? Ciekawe jak myślała w każdym razie teraz no to co - musiałaby być taką prawdziwą samotną matką, a ona i tak ma znowu rodzinę. Takie życie. Jedynie, że się z nią nie ożeni ten Farel - to sobie uroiła, ale reszta? Zresztą chyba wiedziała, że jest po rozwodzie i ma chore dziecko. Z Amerykanką. Może ma obywatelstwo Bachleda? Pewnie ma. Nie wiem. A wy wiecie?

Gość aleponiedziałek
Ale nie zawsze wiemy co robimy dobrze, a co źle - puszczenie się na dziecko. Skąd wiemy, że postępek bachledy Alicji był moralnie ZŁY. Skąd?

Gość aleponiedziałek
Ale wiecie co - z Bachledą coś się skończyło w Hollywoodzie. Coś. Co? Jakaś era takiego jakiegoś badziewia, że dosłownie Bollywood rządzi. Bo się już takie badziewie zrobiło , że głowa boli po ostatnich Oskarach. W sumie niby kasa, ale jednak - no to niech jest coś międzynarodowo albo niech wygra taki film z Indii ale przez hindusa reżyserowany, a nie przez Amerykanina. Poplątanie z pomieszaniem się zrobiło. Brad Pit chyba sie wnerwił na maska, że nie dostał Oskara. Chyba trudniej jest nakręcić film o tym, że czas się liczy od tyłu niż o tym, że biedny z ulicy przychodzi do studia, odpowiada na pytania i i zostaje milionerem. Co jest trudniejsze? No i Bachleda, która bez grosza przy duszy grała u Jordana i z Farelem i właściwie nie wiadomo skąd sie wzięła w tym Hollywodzie jak... ale to znowu jest zaradność i pragmatyzm niemiecki, że ona te role dostała. To jest zaradność i pomysły Niemców - nie jej. Jej tak - gdyby w USA szukała ról u Hiszpanów - to by były jej pomysły i żeby jej płacili bo grała u Niemców. Zastanówcie się REALNIE jak ona mogła tak daleko zajść. I ...spaść. Niczym szatan :(

Gość aleponiedziałek
Dla mnie Bachleda to rodzaj szatana - co to jest kariera jak nie zarabiasz? A co ona sobie wyobrażała - bez puszczania się z papierosem? I teraz ma dziecko. A czemu ten szatan tak kłamał? Może chciał sobie sprawdzić czy Bóg faktycznie wszystko wie? Może myślał, że jest bezkarny. No i jest. Ale tu. Tam już nie jest - na tym drugim świecie. Czasem nawet jeszcze kiedyś przychodził do Boga do Nieba - tak pisze w księdze Hioba. Moim zdaniem przed Pismem świętym przychodził. Jak powstało Pismo św. to już chyba miał wstęp wzbroniony do Nieba. No chyba, że gdzieś tam jeszcze przyłaził, ale coś nie widzę... po ziemi już chyba tylko. Bo ludzie pisać nie umieli i nie było właśnie Biblii. Nie wiem. to są już moje kombinacje.

Gość orzesz w mordę
jasny gwint

Gość lolly popy
policzyłabym z ciekawości procent postów autorki :D