Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleponiedziałek

ale dziś od rana przeklinam

Polecane posty

Gość aleponiedziałek

O Boże :(

Gość aleponiedziałek
ale dopiero teraz wiem czemu jak sie uspokoiłam. Powinnam widocznie wyjeżdżać z domu jak pewne osoby tu przyjeżdżają, ale nie mam za co - w odróżnieniu od nich. Może ich też nie będzie kiedyś stać na to by tu przyjeżdżać. OBY :(

Gość aleponiedziałek
Powiem wam ja nie wiem - muszę się jakoś zmienić na grosze - jak ja żałuję, że ja zawsze byłam taka pogodna, wesoła. Boże jaka ja miałam być chciwą skurwiałą heterą - to by mi w życiu było dobrze, a tak? Na dodatek jeszcze wcale wiary nie miałam w sumie i zostałam z gołą dupą. Ale teraz już się zrobiłam na taką skurwiałą sukę, że już powinno być OK. No nie da się słuchajcie w tym towarzystwie sie nie da jak widzę. Boże - to jest już obłęd co się dzieje. No to będę najgorsza i tyle :(

Gość aleponiedziałek
wiecie jaka ja miałam być dla matki - od kurew ją wyzywać, od popierdolonych ciot, od wszystkiego co najgorsze. I wtedy bym się miała dobrze w życiu, a ja sobie z niej wzór zrobiłam i jej się poddałam. Boże jaka ja byłam durna. No to mnie wysłała do psychiatryka. Jezu Chryste jaka ja byłam naiwna - kto może lubic tak szczerze taką cipę jak moja matka? Chyba tylko szatan. :( Nie wiem. Źle zrobiłam i całe życie mi rozwalił kurwiszon nienormalny. No i co dalej? Znowu wszystko od początku jak 10 lat temu. Ale to już było ... normalnie same mi łzy płyną po twarzy. Wszędzie dobrze, gdzie nikt jej nie zna - jak tylko ją ktoś zna po mnie. Nikt mi tego nie powiedział. Minęło 10 lat. Ja już nie chcę żyć wiecie. Nie chcę wszystkiego od nowa zaczynać ciągle. Po co w ogóle cos zaczynać jak ciągle od nowa i od nowa? Ja już nie mam siły. Niech mnie coś rozjedzie w końcu. Przecież tu tyle wypadków jest w tej Polsce - podobno. Przysięgam. Niech mnie jakaś kurwa rozjedzie autem. Zasługuję na to :(

Gość aleponiedziałek
Ale mojej matki nie da się lubić. Ją można kochać lub nienawidzić. Ja jej nienawidzę. Skąpa dupa i chcicwa i ŻAŁOSNA - ani jednego słowa dobrego o niej i całym tym towarzystwie, w którym jestem. Wszyscy sobie jadą na moim grzbiecie. Mam nadzieję, że skończą w piekle za moją krzywdę. Przysięgam :(

Gość aleponiedziałek
Moja matka to POJEBANA KOMPLETNIE W DEKIEL CHORA UMYSŁOWO NIELUDZKA SUKA. Tyle o niej myślę. I żałuję, że zjadłam kawałek ciasta dziś rano. Wybacz mi Boże - taka sama chciwa się robię przy niej jak ona, a nie mam męża żeby na mnie zapierdalał i na moje urojenia. Ani dzieci, żeby robiły co mi do łba mego piźnie :(

Gość aleponiedziałek
Mi te z jest smutno, że musze w wieku 35 lat wszystko zaczynać od nowa, że jestem zgnojona, samotna, nie mam pracy , nie mam gdzie mieszkać ale mam nadzieję, ze CHUJE CIULNIETE W ŁEB oberwą za to znęcanie sie nade mną. Że wszyscy za to oberwą którym się to nalezy. Tak jakbym swojego rozumu nie miała. CIULNIETYE POŁOŻNE czy chuj wie komu to zawdzięczam wszystko. Pizdom szkolnym niedomytym :(

Gość aleponiedziałek
a w zasadzie zawdzięczam to co mam obecnie SCHUJAŁEJ polskiej szkole I SCHUJAŁYM polskim sąd. Oby was chuj wykończył. NIEMYTY. Dosłownie - wy gówna niedomyte polskie :(

Gość aleponiedziałek
Idżcie się wszyscy ciulac pod latarnię. Tyle wam napiszę jeszcze w ten poniedziałek jakiś taki wredny. Idźcie sobie współżyć. I nie wiem co jeszcze. I iidżcie zaraz później do kościoła. Ale po co? Dalej współżyć. Nie wiem po co :(

Gość aleponiedziałek
Ty mnie za to nie pociągasz wcale, ale powiem Ci zawsze byłam sobie dobrym człowiekiem. No wiele nie można było mi zarzucić. Ale widzę, że sensu nie miało to żadnego w Polsce. Po prostu to było bez sensu. I nie polecam tego bo widzę we własnym życiu, że tu tylko BABA HETERA BEZMÓGA się liczy. Im bardziej rozdarty pojebany dziób (najlepiej przepity) tym lepiej. Plus dzieci. I wtedy i kasa jest i wszystko. A ja? Co ze mną? No musiałabym być taka. Ale to bym już musiała mieć te dzieci i pić. No to bym jeszcze jakoś wyglądała. A ja się uczyłam jak ostatnia idiotka. Zamiast pić na przykład. Na piciu bym tu lepiej wyszła. Tu kielich , tam kielich i już by było,a ja? :(

Gość aleponiedziałek
Ej Danny - a ty chodzisz do kościoła? Ja chodzę bo MUSZĘ. Ze strachu chodzę. Ale ja wiem, że jak tam idziesz to po to, żeby być lepszy. No właśnie ale jestem lepsza dzięki temu. No ale przez kogo się można popsuć? Przez innych! No to w sumie masz taki wybór - chodzisz do kościoła MĘCZĄC SIĘ i jesteś coraz gorsza lub nie chodzisz i dobrze się czujesz. Po rpsotu głowa cię nie boli, nie przeklinasz. Co wybieracie ludzie - no bo ja mam głowę jak balon! :(

Gość aleponiedziałek
No widzisz - ja też bym chciała wiele rzeczy inaczej ale co? jak? tu wszyscy nic nie robią tylko chodzą do kościola. Naprawdę. I dosłownie. CHODZĄ DO KOŚCIOŁA. Czyli zachowują 3 przykazanie. Ani nie pierwsze, ani nie drugie - trzecie. To co to znaczy?

Gość aleponiedziałek
Wiecie kiedy ci wszyscy CHODZĄCY DO KOŚCIOŁA mieliby rację (jak moja matka) - GDYBY TO BYŁO I przykazanie. A co z tego jak chodzisz do kościoła, a W SUMIE w życiu Twoim bogiem jest ...szatan. Na co ci się to przyda wtedy, że dzien święty święcisz. Na nic. Jeszcze gorzej. A z drugiej strony PO CO TAM ŁAZISZ jak jesteś CORAZ GORSZA. Jak moja matka :( No po co?

Gość aleponiedziałek
Powiem wam po cichu - mi się wydaje, że ta moja macocha obrzydliwa pójdzie do piekła. Tam jej miejsce. Jaka ona jest niespraweidliwa i taka jakaś ...fałszywa. OBRZYDLIWA I OHYDNA mi sie wydaje. Nic nie ma rozumu - żeby coś uczciwie powiedzieć tylko jakieś pokręty robi. Całe życie mnie oszukuje i zachowuje się jak wariatka. Nie wiem. Jakaś taka histeryczka. Taki bałwan jakiś. Nie wiem :( Może przesadzam. W sumie jedyne co zrobiła to URODZIŁA 2 dzieci, poza tym to lepiej jej nie komentować jak dla mnie. No ja ani tego nie zrobiłam w życiu, no ale takie dzieci mieć źle wychowane no wolę wcale. Ja w ogóle wychowana nie jestem przecież. Wydalona jedynie. Obrzydliwość :(

Gość aleponiedziałek
No to mnie zrozumiesz. Bo jednak wiesz - ja sie boję diabła. a mój ojciec jak był malutki to nawet był ministrantem - jak sobie to uświadomiłam ostatnio to mi się aż wierzyć nie chciało. I co mu z tego zostało? Nie wiem. To jest przykład jak ministrant może sie stoczyć. Ale też pytanie - po co on był tym ministrantem. Już głupszego ministranta niż on to chyba nie było. No ale ale akurat tak było. Może było to jego nieszczęście? A raz jak ukradł coś z przedszkola to go matka sprała, moim zdaniem ojciec miał go tak sprać wtedy, żeby miał podbite dwa ślepia. Wtedy by wiecej zdecydowanie rozumiał. A tak to dziś otwiera japę ze zdziwienia i w ogóle zachowuje się jakby 5 klepki nie miał - MOJE ZDANIE przynajmniej :(

Gość aleponiedziałek
teraz stary nic nie powie jak jest trzeźwy. Kiedyś to jeszcze, ale obecnie? trzebaby go upić. Ale tak zawsze było jak ukardł młotek i młotek ....jego dokonanie życiowe chyba to był ten młotek. A ciekawe że go nie użył jak nalezy, nie? Jak na niego patrzę to nie mam wątpliwości, że miał się tym młotkiem po prostu zabić :(

Gość aleponiedziałek
No - na pewno tak kiedyś będzie. Będziesz się w piekle przed szatanem spowiadać. Bo tak jest. I to będzie chwila ulgi w cierpieniu. Lepiej już cierpieć na ziemi. Ale tak, żeby nie zwariować. Zauważam bowiem taką prawidłowość, że ludzie cierpiący widzą wszędzie ból i są tacy CZUJNI, OSTROŻNI - potrafią wiele rzeczy przeiwidzieć. A jak komuś jest dobrze to ma otyły mózg też. Naprawdę. Dlatego już wolę cierpieć nawet powiem wam, ale bez przesady. Trochę mozna pocierpieć. Za duzo nie. A teraz mam za duzo cierpień róznych. Od 4 lat już przesada. Zdecydowana. Tym bardziej, że po prostu MATKA mnie w całe świństwo wpakowała. Ja sobie wymyśliłam inny ...scenariusz.

Gość aleponiedziałek
Przed Bogiem zasadniczo nie trzeba sie spowiadać bo on i tak wszystko wie. Jak nie jesteś pyszny to nawet nic nie musisz za dużo mówic, ale im więcej pychy tym Ci każe wszystko ze szczególami i wszystko Ci przypomni ze szczegółami. Człowiek pokorny sam wie ile ma grzechów, ale uznać wielkość swoich przewinień bez upkorzeń czasem nie sposób. Tak myślę. No a jak nie uznasz mnóstwa swoich przewinień to jak chcesz się poprawić? Nie da się :(

Gość aleponiedziałek
Ale powiem wam tak = Szatan jest straszny. Upokarza równo. No bo spowiedz zawsze jest taka upokarzająca. Spowiedz w piekle ale tak będzie bo on niczego nie umie wymyślić sam - diabeł - on umie tylko wziąć i zepsuć. No bo czym jest cierpienie? Weźmnie ci i zepsuje wszystko. Tyle. Człowiek - o ten już coś wymyśli. Ale to też wszystko od Boga jest. No od diabła sie mówi, ale generalnie Bóg wymyślił diabła a nie diabeł Boga. I tyle. Mało co żeby było wynalezione od razu do złego celu np. dynamit - miał pomagać górnikom, a co się stało? Wynaleziono karabin i się zaczęto zabijać. A inne rzeczy?

Gość do aleponiedzialek
czy wiesz ze masz problem ze soba? i to powazny? poszukaj lepiej pomocy u psychiatry bo z taka psyche daleko nie zajedziesz... i jeszcze te skargi i bluzgi na macoche- wez sie za swoje zycie! 35 lat a taka glupia..

Gość aleponiedziałek
Można powiedzieć - karabin wynaleziono żeby zabijać, ale też nie od razu ludzi, nie? Tylko ziwerzęta. Poza tym były już zwsze dmuchawki, zatrute strzały - skąd się wziął pomysł na karabin. Jak wynaleziono proch to ludzie stwierdzili, że to by było lepsze niż strzała zatruta i tyle. I tak się zaczęło. Ale wcześniej już był proch i myśliwstwo przy użyciu trucizn.

Gość aleponiedziałek
Ja siedzie w domu przez rodzinę i koleżanki macochy. Dziś znowu nikt nie zadzwonił, a przecież SZCZERZE chcę pracować by spłacić me długi. Nie dość, że będę się męczyć tu niedaleko to jeszcze mnie nie chcą. A wszystko przez macochę. Bo niby przez kogo. I zalane towarzycho tu wszędzie. Przez to tak klnę. Boże jak ja tych ludzi nienawidzę no ale już sie nastawiłam że jakoś wytrzymam. Czego sie nie robi dla kupki kasy. No ale mnie nie chcą :(

Gość aleponiedziałek
No On był niezły ten Jezus. Ale zrobili z nim krótkie spięcie. Niemniej tak po prostu miało być bo ten mądry człowiek dawno by wyjechał i nie wrócił do nich nigdy. Przy okazji gdzie indziej by go na pewno nie zabilto. Akurat takie towarzycho siedziało wtedy w Jerozolimie i okolicach, że aż się człowiekowi płakać chciało. Gdzie indziej byli mili ludzie i wszystko było w porządku, każdy się cudami przejmował. No ale zawsze kazał wszystkim wracać do Izraela. To też dziwne. Bo nie mieli wiary. Poza tym wszystkich okradali (tzw. pogan). Mówił też zawsze jak umrze i że ich będą po śmierci prześladować. I dokładnie tak było - po śmierci zaraz ich prześladowania ogarniały gdzie chodził za życia i miał sie dobrze, że tak napiszę.

Gość aleponiedziałek
A mnie to nawet nie brat, mnie matka oszukała. Ona po prostu nie umiała wysnuć ODPOWIEDNICH wniosków z historii życia rodziny innej niż jej własna. Bo jest tępa. A ja jej nie zamierzam niczego tłumaczyć. Niech sobie żyje taka głupia wiesz. Bo mnie wkurza bo wszystko wiedziała najlepiej zawsze, a w sumie :( Ale wiesz - ja się mogę poświęcić itepe, ale jak w zamian za to ona zrobiła ze mnie kolejnego dekla no to wiesz... no to wyzwiska już pod jej adresem bo może i byłam deklem, ale kto do tego dopuścił? ONA!!! Bo jest taka głupia i ślepa. I taka egoistyczna, nadęta jak ropucha. Dosłownie :( I to takie wszystko... i dlatego nie umie do dziś na oczy przejrzeć mając OBOK SIEBIE taką historię od której powinna sie cofnąć. Ale nie - to jeszcze wzięła, namąciła. Ja to wszystko rozumiem już. A mam dopiero 35, a nie 60tkę :( Albo 99.

Gość aleponiedziałek
No piszę list do psychologa. Musze go wysłać, a tam nic nie ma tylko i dalej nie miałam mieszkania i dalej nie miałam mieszkania i na koniec - I DO DZIŚ NIE MAM MIESZKANIA. :( To jest taki list wiesz. :( Coś strasznego :( Znam sie też z jednym psychiatrą na wypadek gdyby mi całkiem odwaliło, ale nie cierpię tego gościa. On jest taki dziwny. Taki jakiś dla mnie - jakieś ufo. No ale czasem coś tam... raz go na wycieczce poznałam. Do Amsterdamu. A teraz chciałabym wyjechać, długi oddać. Spłacić to czy tamto. TO. I tyle.

Gość aleponiedziałek
w każdym badz razie to nie diabeł wymyślił piekło. On został zepchnięty do piekła. To Bóg wymyślił piekło dla diabła i go tam zepchnął. On sie nie spodziewał, że zostanie wtrącony do lochu. Po prostu go zdmuchnęło. Myślał, że jest NIETYKALNY. osobiście uważam, że był to pierwszy przypadek nagłej i niespodziewanej śmierci jako nagrodę za uczynki wszelakie. ZDMUCHNIĘCIE DIABŁA DO PIEKŁA po przegranej z aniołami wojnie. To już był rezultat jego pychy. W końcu przez moment był JAKBY lepszy od Boga - wszystkimi rządził i te sprawy tak jakoś musiało być, że sie nigdy nie poddał, nie? Myślicie, że teraz by sie poddał? Nigdy. Żyje wspomnieniami swojej dawnej świetności. Jak każdy kto idzie jego śladem przez całe życie. :(

Gość aleponiedziałek
No właśnie przejmuje się długami bo nie chcę zostać aresztowana jak Roman Polański. Oż kurde powiem wam :( Aresztowali go jak najgorszego ćwoka przez tę Bachledę. Ona powinna mieć tu zakaz wjazdu do Polski. Do normalnego kraju by nie wjechała po czymś takim. Na pewno jakoś ją wykorzystają, ale osobiście wolę być daleko od Polski gdy tu rozbłyśnie jej gwiazda - gazda. I tyle mam do napisania. Może powinni ją wysłać do Bollywood. Ale bez dziecka. Nadziwić się nie mogą co to za kariera jak 26 i w ciązy. Sukces ja przytłoczył chyba. Tez tak bywa. Gwiazdy ją przytłoczyły. No to teraz jest już całkiem ciężka.

Gość aleponiedziałek
Ale wiecie - wy też jesteście tacy nielogiczni - jak była w tych Niemczech to trzeba było im uświadomić, ze to ZOSIA przyjechała. Ona tam była po prostu od Wajdy. I jeszcze kopciła jak pierwsza lepsza ćpunka. No to kto to miał wiedzieć, ze to ZOSIA z Polski przyjechała. No nikt przy zdrowych zmysłach. Wzięli ją za idiotkę i tyle. Tak sie żyje w normalnym kraju? Dajcie spokój. Widocznie daleko Polsce do irlandii. Dalej niż na mapie i tyle. :(

Gość aleponiedziałek
Powiem wam - mnie też tam potraktowali najrózniej, ale przeze mnie nikt do więzienia nie poszedł. I wszystko po cichu, i konpieracja. No coś podobengo. Przecież Polański w 19993 chciał zapłacić 500 tysięcy. Ale gwałt, ja nie mogę. Jakby się go bała to by nie wsiadła do tego samochodu. Ile dostała za tamte zdjęcia? Też taka piękna jak inteligentna. A jej matka co robiła wtedy? W jakuzii Seana Connerego pływała czy co :( Bez sensu. I nikt nawet MILIGRAMA prawdy nie powiedział czemu złapano Polańskiego. NAwet TYCI.

Gość aleponiedziałek
Pewnie chcą ją wysłać do Bollywood - nawet by tam pasowała. Do filmów o miłości i jej mówią jak są przystojni hindusi i że sobie kogos znajdzie , dobrze jej będzie, ale ona woli do Warszawy jak znam życie. W panstwie sie urodziłam - nie mogę :(