Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhtjhbyuj

Z żadnym facetem nie jest mi dobrze w łóżku

Polecane posty

Gość hhtjhbyuj

z każdym kolejnym partnerem się zmuszam po czym zrywam bo dalej nie moge się zmuszac i mnie drązni. było mi dobrze tylko z pierwszym był szybki mało wylewny,dominujący,kreatywny w tych sprawach.Potem w swoim zyciu miałam 4 facetów i z każdym tak samo..pocaunki delikatność pozycja misjonarska ,może to dziwne ale miałam wtedy wyrzuty sumienia zle się czułam i zmuszałam się,brzydzili mnie..i wiecznie tylko te czułości...jestem chyba chora psychicznie

Wroc do niego, do tego dominanta, szybkiego, malo wylewnego,dominujacego i kreatywnego w tych sprawach :D Pytanie tylko czy on nie zdominowal innych w tym czasie, i czy mozesz na niego liczyc w okresie posuchy. :D Swoja droga, nie zazdroszcze ci. W lozku bez pieszczot jest zimno. 🖐️

Gość sama rusz dupą i wysil się
troche:O a nie liczysz tylko na facetow:O od ciebie też wiele zależy no i kazdy facet z którym jesteś pewnie też skarży się na stosunek z toba

Gość hhtjhbyuj
ale Ci faceci nie wzbudzją we mnie wtych sprawach takich emocji...co tamtem...z tamtym się starałam a Ci mnie w łózku wogóle nie kręcą mimo że wizualnie są atrakcyjniejsi