Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PAULETKA

ZWIAZEK Z MEZCZYZNA O 24 LATA STARSZY??

Polecane posty

Gość PAULETKA

CZY JEST KTOS TAKI??

Gość studentka wsz
moj o 9 jest ale 24 to juz przesada wg mnie a co bedzie za 20 lat ? pomyslalas? szkoda czasu

Gość piekna ateistka
moj jest o 14 lat starszy i nie czuje roznicy wieku. dobrze sie z nim czuje, jest cudowny. rozumie mnie i wspiera. jest odpowiedzialny, dba o nasz zwiazek. tego wlasnie szukalam u faceta i to w nim znalazlam. byl juz podobny watek zalozony przez forumowiczke "ailla" w dziale "zycie uczuciowe". w sumie to kobietki sie tam pozytywnie wypowiadaly o tkich facetach ;) jak ci jest z nim dobrze to z nim badz. to jest twoje zycie i nikomu nic do tego z kim jestes.

powiem tak milosc nie wybiera,ale tutaj powinien rozum odegrac glowna role i pomyslec -co bedzie za pare lat,cco bedzie jak sie pojawia dzieci a twoj facet bedzie juz taki stary ze moglby byc dziadkiem, ja bym nie marnowalal lat na faceta ktory moglnby byc moim ojcicem al wiadomo kazdy ma inne poglady

Gość PAULETKA
DZIEKI:)) MI TEZ JEST Z NIM DOBRZE I MIMO ZE MA YLE LAT NIE WIDAC TEGO PO NIM JESTESMY RAZXEM JUZ 2 LATA N POCZATKU BYLO CIEZKO LUDZIE NAS OBSERWOWALI TO CORAKA?:)HEHHE SMIALISMY SIE Z TEGO STRASZNIE............ALE TERAZ JUZ MNIE TO NIE OBCHODZI NAWT NA WIDZE CZY SIE GAPIA CZY NIE:/ TEZ MI Z NIM DOBRZE WOLE MIEC TAKIEGO NIZ GOWNIARZA KTORY O ZYCIU NIC IE WIE:!

Gość ło matko obrzydliwe
ty się nie brzydzisz? z takim starym zgredem do łóżka? to jak z własnym ojcem, jesteście zboczency

Gość ....................89
Masz 22 lata a on 46..... Masakra Mój tato ma tyle Ale jeśli jesteście szczęśliwi życzę Wam powodzenia:)

Gość studentka wsz
ja tez 87 ale moj maz 78 :) wyglada na 25

pauletka dopeiro co kilka dni temu założyłaś temat że twój facet jest 24 lata straszy i pije, że cię nie szanuje itp wszystkie ci radziłyśmy zebyś go zostawiła bo co ci w domu stary dziad który wychodzi bez słowa i wraca pijany.Sama pisałaś że masz go dosyć,że nie masz szkoły a chciałabyś pójść do pracy ale przy nim nie masz jak.... to w końcu jak jest bo widzę że chyba sama siebie okłamujesz.... albo siejesz tu prowokację :O

Gość PAULETKA
NIE SIEJE PROWOKACJI...........POPROSTU KOCHAM GO BARDZO !! OD CZASU NASZEJ KLOTNI JESZCZE NIE RUSZYL PIWA:) I JK NARAZIE JEST WSZYSTKO OK.Z CZEGO JESTEM ZADOWOLONA,ZAPISLAM SIE W TAMTYM TYG NA TERAPIE DDA......I IDE DO PRACY JAK SIE UDA MOZE JUZ W PRZYSZLYM TYG:))

Mój mąż jest starszy ode mnie tylko o 18 lat więc się nie wypowiadam :P Jestem najszczęśliwsza na świecie moje motto: lepsze 15 lat miłości cudownej niż 45 lat bylejakiej.

Gość malala
moj facet jest starszy o 20 lat... jest super

Gość majagunlkarna
mój jest o 15 lat młodszy i jest miodzio:)

Gość Niby nie ma przeciwskazań
żebyście byli razem, tyle że jeśli planujesz mieć z tym mężczyznom w przyszłości dzieci, to weź pod uwagę ryzyko wystąpienia wad genetycznych płodu. Dzieci późnych ojców są zazwyczaj narażone na autyzm, który aktywuje się w wieku przedszkolnym, czy schizofrenię, która daje o sobie znać w czasie pokwitania dziecka. Przemyśl dokładnie decyzję i wkalkuluj ryzyko jakie ze sobą niesie. Także jak widzisz nie tylko kobiety są zdeterminowane wiekowo, jeśli chodzi o poczęcie zdrowego potomstwa.

Gość pamietamcie z innego topiku
i tu nie wiek jest najwiekszym problemem...... najwiekszy to problem alkoholu! :O

Gość A ja wolę mieć
już tego gówniarza ale przynajmniej niemającego problemów z alkoholem! Nie widzisz dziewczyno, ze powielasz to co było w twojej rodzinie? te problemy z alkoholem?:O

Jak jest ci z nim dobrze, to życzę udanego życia :) Czasem lepiej być z kimś starszym... Bo w niektórych przypadkach twój rówieśnik może okazać się kimś nie dobrym dla ciebie ;) (osobiście podobają mi się związki z różnicą wieku o 5-20 lat ;))

Gość A to co to niby ma być
??? PAULETKA (170387@WP.PL) 170387@tlen.pl'; NIE WYTRZYMUJE PSYCHICZNIE I NERWOWO.......NIE CHCE MI SIE ZYC JUZ POPROSTU pauletka (170387@wp.pl) 170387@tlen.pl'; juz niemam sily czuje sie nie chciana w domu ciagle wojny,a teraz maz ktory pije wyzywa mnie juz tak nie moge wyliczanie na kazdym kroku,ile zaplacilam gdzie ide teraz sie nie odzywa obiecal ze nie bedzie pil,a wczoraj sie upil i kestem zla a on zwla na mnie pauletka (170387@wp.pl) 170387@tlen.pl'; on jest starszy odemnie o 24 lata wie ze milam straszne dziecinstow przez mame alkoh.w wieku 9 lat musialam stac sie dorosla i wychowac malusich braci..........a on wyzya mnie ze jestem psychiczne chora wim ze musze sie leczyc bo mam nerwice serca ktora prowadzi do zawalu!!!ale on mi nie pomaga stac sie lepszym,,,tylko pije pauletka (170387@wp.pl) 170387@tlen.pl'; prosilam zeby niepila le on poiwedzial ze nie bde nim rzadzic.......mam 22 lata a on 46,mimomlodego wieku wiele przezylam kocham go bardzo ale boli mnie to ze nie che pomoc,tylko wysylamnie na terapie dda aon??on moze wychodzic wracac pijany wydawac ile chce a ja??? gdzie idziesz na co chcesz ieniadzae??i tak stale...........sadzi ze nic nie robie tylko caly dzien orzed lapkiem,a sprzta sie samo?i gotuje?i pierze? nue wiem co ja mam z tym zrobic bo naprawde mi zle, pauletka (170387@wp.pl) 170387@tlen.pl'; tak malzenstwem,niemam dzieci mialam 3 poronienia teraz chce sie starc od nowego roku,tzn planujemy,nie pracuje itd..... I ty jeszcze chcesz sie starać w takiej sytuacji o dziecko?! no litości!!!

Gość poczytajcie jaka jest prawda
w tym wklejonym linku:O jak można pisać że to jest dobry i udany związek.Dziewczyno jesteś młoda i ty nie wiesz co to jest udany i dobry związek,co to znaczy kochający i troskliwy facet.To zrouzmiałe że nie zawiniłaś że miałaś taką rodzinę ale teraz to ty masz wybór z kim jesteś i dlatego zostaw tego starego capa,pijaka i nie rób dzieciom tego samego piekła które ty miałaś.

Gość no wlasneie w tamtym pisze
że juz nie wytrzymuje a tu, że jest niemal idealnie...:O z tego co pisze w tamtym to wychodzi na to, ze facet ma problem z alkoholem wiec to ma byc udany zwiazek?!:O cos mi sie wydaje, że autorka jest DDA i bedzie probowala bawic sie w siostrę milosierdzia wobec tego faceta myśląc, że dzieki jej milosci facet sie ogarnie.:O

Gość no a to jest własnie
najwieksza głupota bo faceta alkoholika żadna kobieta nie zmieni jeśli sam tego nie bedzie chciał,poza tym po co mlodej dziewczynie facet blisko 50-letni i do tego pijak :O po co ma się z nim męczyć po co ma go z tego próbować wyciągać, po co go próbować zmienić,szkoda czasu,szkoda życia....

Gość Pierdu pierdu pierdola
PAULETKA (170387@WP.PL) 170387@tlen.pl'; "DZIEKI MI TEZ JEST Z NIM DOBRZE I MIMO ZE MA YLE LAT NIE WIDAC TEGO PO NIM" "LUDZIE NAS OBSERWOWALI TO CORAKA?" Wyglada tylko na 23 lata starszego, a Ty jego corke, tak?

Gość kirli
Pauletka pierdzielisz jak potłuczona! Nie dość, że stary dziad, któremu za 4-5 lat przestanie stawać, to jeszcze alkoholik! Jak przestanie mu stawać, to będzie pił jeszcze więcej, żeby zalać kompleksy, zacznie cię lać, a ty chcesz mu dziecko rodzić!!! Dziewczyno obudź się! Jesteś tak infantylna i dziecinna, że brak słów! Skończ szkołę, postaraj się o to, żebyś zawsze mogła liczyć na siebie, a nie starego podtatusiałego faceta, który wylicza ci każdy grosz i traktuje jak krnąbrną córkę zamiennie z traktowaniem jak głupiutkie młode ciałko do wybzykania. Może te trzy poronienia o czymś świadczą? Że nie powinnaś mieć ze starym dziadem dzieci, bo ciąże są uszkodzone genetycznie? Zastanów się dziewczyno i przestań samą siebie oszukiwać. Postępujesz zgodnie ze schematem postępowania DDA. Szukasz sobie podświadomie oprawcę, dorosłego, żeby mieć namiastkę rodziców, do tego alkoholika (jak w rodzinie), więc historia zatacza koło... Wyrwij się z tego, zacznij być beztroską małolatką, zainwestuj w siebie, swoją edukację, spotykaj się z ludźmi, a nie brnij w alkoholowy problem swojego tato-partnera.