Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoska samoska.....

Mam dylemat z nowopoznanym facetem

Polecane posty

Gość zoska samoska.....

Otoz poznalam faceta kulturalnego i milego. Spotkalismy sie juz 4 raz a on oprocz buziaczkow (nienamietnych) nic ode mnie nie chce. Zawsze trafialam na takich co juz na drugiej randce sie dobierali i bardzo mnie to odrzucalo a ten z kolei nic nie chce dziwne. Facet ma 33 lata

Gość zoska samoska.....
No bo nie wiem na czym stoje. Czy mu sie pdobam czy traktuje mnie tylko jak kolezanke

Gość zoska samoska.....
Szczerze mówiąc to on mnie podnieca ale czy ja jego? zawsze mnie caluje tylko w policzek

Chce przelecieć - ŹLE Nie chce przelecieć - też ŹLE Jak wam kurrwa można dogodzić? :o

Gość zoska samoska.....
A mozecie dac mi jakies rady jak delikatnie sprawdzic czy mu sie podobam tzn czy on mnie pożąda? tak zeby to nie wygladalo ze to ja dąże do zblizenia?

Gość zoska samoska.....
..........

Gość zoska samoska.....
Mozliwe, ja po prostu trafialam na chamow ktorzy na pierwszej randce chcieli mnie calowac a na drugiej usilowali zaciagnac do lozka. Dlatego nie wiem juz co jest halo a co nie. Mowilam mu o tym, ale z kolei nie lubie tez zimnych ozieblych facetów. Moglby mnie chcociaz przytulic:(

Jakby cie zaczła przytulać, to być myślała, że cie chce zmacać i przelecieć :o Takim jak ty sie nie dogodzi, was trzeba dymać i nie przejmować się waszymi uczuciami 🖐️

Gość zoska samoska.....
Facetom tez trudno dogodzic. Bo jak pojdziesz z nim za szybko do lozka to uzna cie za latwa. nie pojdziesz to uzna ze jestes zimna ryba. Nie mialabym nic przeciwko gdyby mnie poglaskal, potrzymal za raczke itp

Gość zoska samoska.....
Dzieki ale z tej opcji nie skorzystam

Gość jegoAniołek
zośka !!! dokładnie tak było ze mną i moim TŻ, też zawsze trafiałam na takich co zaraz z łapami czy ustami a tu na 5tym spotkaniu dopiero buziak i to z mojej inicjatywy! Też bałam się, że traktuje mnie, jak koleżankę. Nie pomyślałam, ze taki przystojny, zabawny facet może tak czekać z pocałunkiem. A jednak!Od 4mcy jestem najszczęśliwszą kobieta na świecie, bo od tamtego 5tego spotkania, nie odstępuje mnie na krok :). Mimo, że zawsze miał duże powodzenie,-wyznał mi ostatnio, że to 5 spotkanie to i tak szybko było ;) I broń boże, nie jest jakiś flegmatyczny czy zbyt spokojny. Od tego pocałunku już wszystko szybko szło :P

Gość zoska samoska.....
nie podszywac sie! hmm to moze poczekam jeszcze chyba ze juz nie zaproponuje kolejnej randki to bedzie wiadomo ze cos nie iskrzylo albo go czyms do siebie zrazilam

Gość jegoAniołek
To kto proponuje spotkania? Uśmiecha się? Mówił coś, że lubi spędzać z Tobą czas? Ile Ty masz lat?

Gość jegoAniołek
O wiek Twój pytam w sensie, bo jeśli jest spora róźnica, może bać się Ciebie 'przestraszyć' czy zrazić :)

Gość zoska samoska.....
ja mam 25 a on 33