Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaszpirowska Elizka

Mężczyzna 36 lat, samotny................czy to nie dziwne?

Polecane posty

Gość Kaszpirowska Elizka

Co sądzicie o jego samotności ?

Gość Artefakt_Diabła
a co mamy sadzić? moze musie tak życie ułozyło

Gość dbabbd
mało to Singli i Singielek na świecie - czy kazdy musi spełniac standardy ogółu ?

Albo samotny z wyboru, albo już ma takie nawyki kawalerskie,że żadna z nim nie wytrzymuje.

Gość Skarbik
Dalczego samotny ,bo może kobiety, które spotkal okazały się wrednymi babonami albo po prostu jest nieodpoweidzialny lolek i tyle

Gość fsfwefer
facet ktory nie ma kobiety a chcialby miec, jest nieudacznikiem zyciowym

facet ktory nie ma kobiety a chcialby miec, jest nieudacznikiem zyciowym } Geniusz? :D

Gość Kaszpirowska Elizka
Ten mężczyzna o którym mówie to cały czas odpowiada, że nie może znaleźć normalnej kobiety. Mów, że marzy o miłości w związku, o zaufaniu i szczerości. Z tego co wiem to jego była (byli razem 7 lat) zdradziła go a on mimo, że był z nią jeszcze to ona na koniec go zostawiła mówiąc " jesteś dla mnie za dobry...." .Od rozstania z nią nie był związany z inną kobietą, w sensie stałego związku. Nie wiem, czy mam dać jemu szanse i spróbować stworzyć z nim związek. Facet w jego wieku z pewnością ma juz swoje nawyki i przyzwyczajenia...................z powodu samotności :(

Gość Lateks
Ja mam więcej i nie rozpaczam.

Gość też takiego spotkałam....
tylko że ja już próbowałam, bardzo ciężko do takiego dotrzeć, boi się, "chowa" coś tam jakby na początku chciał, ale podwinął ogon, chyba bał się zaangażować. Ja wiem co go spotkało, on sobie nie zdaje pojęcia... Wiedz że to trudne....

Gość 1234567.......
Kaszpirowska Elizka.....ja na twoim miejscu dałabym facetowi szansę każdy z nas ma swoje przyzwyczajenia Ty pewnie też jakieś masz ale od czego są kompromisy ? no chyba że będą to tak rażące dla Ciebie przyzwyczajenia że nie da się ich pokonać ale jak nie spróbujesz to nigdy się nie dowiesz czy mogłabyś być z kimś takim szczęśliwa

Gość Kaszpirowska Elizka
Ja jestem od niego młodsza o 7 lat, i moze dlatego się tak zastanawiam :(

Gość Popieram 1234567.......
:)

Gość kot perski
Ja poznałam mojego mężczyznę kiedy miał dokładnie 36 lat. Miał na koncie nieudane małżeństwo i po nim jeszcze jeden kilkuletni nieudany związek. Zdarza się. Jesteśmy ze sobą od dwóch lat, od kilku miesięcy mieszkamy razem i jesteśmy naprawdę szczęśliwi. To dobry, wspaniały, mądry człowiek i nie wyobrażam sobie, że moglibyśmy nie być razem.

Gość Kaszpirowska Elizka
Yukihime Chce byc wolny boi sie zniewolenia? No właśnie on nie chce byc wolny bo chce mnie ;). Chce ze mną stworzyc związek, spróbować............ale ja sie zastanawiam :(

Gość kot perski
Ja jestem od niego młodsza 12 lat, ale nie czuję tej różnicy. On chyba też nie;)

Gość Kaszpirowska Elizka
kot perski - fajnie, że znalazłas dobrego i mądrego mężczyzne :). To bardzo trudne w dzisiejszych czasach. Zycze Wam szczęscia do końca życia i jeden dzień dłużej :):)

Gość Kaszpirowska Elizka
On jest taki zaradny, wszystko potrafi zrobić. Pracuje, gotuje, sprząta, pierze....Z jednej strony to musiał się tego wszystkiego nauczyć ale obawiam się, że nie sprostam :(. Nigdy nie byłam z mężczyzną tyle starszym ode mnie a może mam jeszcze cierń w sercu po niudanym związku........... :(

Gość Facet MYŚLI
bo będzie miał młode ciałko a MY SAMCE to lubimy :classic_cool: . Przynajmniej jedną czynnoś nie będzie już musiał robic sam, jak bedzie z tobą :D

Gość kot perski
Ale właśnie jesteśmy przykładem tego, że nie ma reguły. Ja nie chciałam się wiązać ani z nim, ani z nikim, byłam na takim etapie w życiu, kiedy związek to była ostatnia rzecz o jakiej myślałam. On też (przynajmniej tak potem mówił) na samym początku nie planował jakiejś poważniejszej relacji. Spotykaliśmy się, lubiliśmy spędzać ze sobą czas, coraz więcej czasu. A tu już dwa lata minęły...;) Z jednej strony - dlaczego miałabyś nie zaryzykować? Z drugiej jednak - jeśli masz się zmuszać i nie do końca jesteś przekonana, to może wcale nie chodzi o jego wiek?

Gość żebyś tylko poten nie żałowała

Wygląda na to, że ten facet jest bardzo wrażliwy. Jak się zakochuje to bardzo desperacko i nie potrafi sobie radzić ze sratą partnerki. Myślę, że porównuje kobiety do tamtej bo nadal kojaży ją z milością a z drugiej strony boi się zaangażować bo pamięta tamten ból zdrady i jeszcze porzucenia. Myślę, że kobieta która go przekona do tego by znów spróbował będzie miła zakochanego po uszy ale i uzależnionego odsiebie faceta, który jej nigdy nie zostawi, a ona musi się też baaardzo zakochać by wytrwać" nie zamieni się szybko w przykładnego partnera czy męża. To wszystko jeśli jest normalny:) Bo ja znam jednego takiego samotnego, ale on jest opóźniony i poprostu nei radzi sobie w takich sprawach choć abrdzo by chciał.

Gość Kaszpirowska Elizka
Ale czego mam żałować ???????????? :(

Gość że nie spróbowałaś

" [zgłoś do usunięcia] Kaszpirowska Elizka On jest taki zaradny, wszystko potrafi zrobić. Pracuje, gotuje, sprząta, pierze....Z jednej strony to musiał się tego wszystkiego nauczyć ale obawiam się, że nie sprostam . Nigdy nie byłam z mężczyzną tyle starszym ode mnie a może mam jeszcze cierń w sercu po niudanym związku........... " Nie rozumię czemu małolaty podrywają chłopców w moim wieku:P.Chyba marzy im się wdowieństwo:P.

Gość amancie to Ty jesteś po 30
? 😭 Kaszpirowska Elizka - głowa do góry i spróbuj :)