Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paprotka ślicznotka

SZUKAM CHŁOPAKAD. Ale proszę się nie śmiać

Polecane posty

Gość paprotka ślicznotka

Mam w tym roku maturę i potrzebuję bliskości fajnego faceta i możliwości uspokojenia szalejącego libido. Świadomość bliskości mężczyzny działa na mnie stymulująco i wypełnia ochotą do działania . Jednak jestem niestety dość wybredna i w swoim otoczeniu nie widzę odpowiedniego kandydata. Potrzebuję chłopaka: 1. Z WARSZAWY i okolic 2. szczupłego i ładnego 3. nie głupiego, najlepiej aby interesował się choć trochę jakimiś humanistycznymi rzeczami, potrafił gadać o wszystkim i o niczym, czasem na tematy poważne i ambitne a czasem o totalnych głupotach 4. potrafiącego był czułym i romantycznym jak i namiętnym i ... ;d ostrym . W zamian daję od siebie to samo .

Gość paprotka ślicznotka
Aha, w wieku 18-20, nie niższego niż 165cm, z MÓZGIEM podkreślam, z mózgiem koniecznie.

Gość OLomacho
A może mieć 26 lat?

Gość paprotka ślicznotka
może, a czym się interesujesz/co robisz?

Gość OLomacho
Przecież miał być 18-20, to weź się zdecyduj.

Gość paprotka ślicznotka
hahahha:D :). Jakbyś się okazał jakimś bogiem na panteonie interesującym się filozofią, lubiącym poezję, wrażliwym na piękno natury to bym zniosła twoją starczość. ale w sumie Twój nick nie sugeruje nic takiego ;) koniec złudzeń

Gość OLomacho
Intreresuje się poezją. To mój ulubiony fragent: Wilk na mikrofonie w głowach się nie mieści, j..ć leszczy, z lamusami sie nie pieścić". Mógłbym recytować Tobie wiele takich w blasku księżyca, podczas wspólnych spacerów po warszawskich blokowiskach. To klimat, którego nie da się z niczym porównać.

Gość OLomacho
Lubię też filozofię połączoną z poezją w stylu " nie oglądaj się za siebie, bo ci z przodku ktoś przy..ebie".

Gość niewiele osób jest szczęsliwyc
lata już swoje masz a rozumu za grosz.

Gość lekarz psychiatra
interesujesz się poezją jesteś humanistką... to może wyjasnisz nam matołom co znaczy wyraz starczość :O

Gość babcia prawde ci powie
lomacho...takiego romantyka jak ty to tylko ze swieca🖐️:)

Jestem tępym baranem oderwanym od pługa, ale umiem się dobrze ruuchac i mam wielkiego pena, może być? :classic_cool: