Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak właśnie uważam

Powinno się karać więzieniem żonatych zdradzających żony z prostytutkami

Polecane posty

Gość lhviflhvl
Autorka ma racje!!!!! Dlaczego narazaja zony? Uspic!

Gość najlepiej kastrowac zonatych
wtedy nie beda zdradzac. Albo kastrowac ich jeszcze przed slubem - wtedy nie trzeba bedzie cnoty tracic.

Gość Misiaku
A ja nigdy nie wyjde za maz! (chyba :D) Tylko za seks z prostytutkami? A co z 'zwyklymi' kochankami?

Gość trelemorelehopbęc
26.02.2010] 15:04 [zgłoś do usunięcia] najlepiej kastrowac zonatych wtedy nie beda zdradzac. Albo kastrowac ich jeszcze przed slubem - wtedy nie trzeba bedzie cnoty tracic. Jasne, najlepiej każdy problem wyszydzić i sprowadzić do absurdu. Ciekawe, czy mają na to ochotę kobiety zarażone przez domowych kur...y wirusem hiv albo innym syfem. Myślicie, że takich nie ma? Są. I cierpią w milczeniu.

mąż pojechał w delegacje wrócił z kiła :O Kobieta zarażona, siadły stawy :O znam taki przypadek :O Trzeba mieć tupet zdradzać i jeszcze zarażać niewinne osoby :O Oczywiście to działa w dwie strony :O. Ja swojemu powiedziałam jak mnie zdradzisz to wpierw się zbadaj :O na WR i inne syfy :O Nie daruje jak mnie czymś zarazisz bo ja mam życie tylko jedno i to działa w drugą stronę :O

mylisz się koleś => Jeżeli żona jest Azjatką i oboje mieszkają w Azji to może. Rzadko można spotkać szczęśliwego żonatego na zachodzie. Co najwyżej życie takiego jest nijakie. Żonie taki, wiadomo, nic nie powie. ale kumplom przy wódzie się wysypie...

Gość EWA***************************
Obłuda, zakłamanie syf. Już gdzies o tym pisałam na kafe, uwielbiasz sex, musisz to robić? To albo rodzina albo dobre dymanie, czy Wy pajace( faceci) nie umiecie dokonac wyboru??? Ludzie to kretyni( zdradzają). Dla mnie sex jest jedna z najwazniejszych rzeczy i nie akceptuje zdrady, są tacy faceci jak ja??????

Gość agaagaa
A ja wolę wibrator,niż mojego mąża. Nie zaraża,jak on.Jest wierny,zawsze gotowy a mąż....2 razy rzeżączka, raz inna zaraza o niezapamiętanej nazwie......uciekajcie od niewiernych,dla mnie za póżno..

Gość pimpa
podpisuje sie i w ogole uwazam ze wszystkim zdradzajacych powinno sie oberwac

a z kim ci faceci zdradzaja swoje kobiety? tylko z pannami albo prostytutkami?? mezatki tez sie wala na maxa!! 50-50!

Gość to zemsta za to ze
puszczacie sie jako nastolatki

Gość malinowy wrzos
to powazny problem społeczny i dobrze autorko że go poruszyłaś, powinno państwo cos robic, jakies nowe prawa, ustawy w tym temacie kto nie zakłada gumy u dziwki i kocha sie z zona ten naraza ją na hiv i inny syf a jak taki złapie hiva to jeszcze ile innych dziwek i cichodajek zarazi hiv to powazny problem powinny byc kampanie społeczne na ten temat dziwki były i beda ale niech beda one opodatkowane, rejestrowane, z obowiazkowymi badaniami, niech bedzie to regulowane mezczyzni mieliby obowiazek zakładać gumy takie rzeczy mozna wymusic jest policja niech kontroluje burdele

Gość Seks to nie zdrada
Zdrada jest wtedy, gdy facet lub kobieta opuści małżonka. Seks to taka sama sprawa jak podanie ręki i nie należy traktować tego na poważnie. Ja z żoną często uprawiamy seks grupowy i nie mamy z tego powodu żadnych problemow (jesteśmy oboje biseksualni)

Gość kocia morda unl
Mimo iż sam nie mam nic do dodania w tym temacie, wpisuję się, żeby owa dyskusja znów znalazła się na szczycie listy...

Gość zarażają wszystkim
bo....guma nie zabezpiecza przed zarażeniem HIV, mikropory gumy są znacznie większe niż wirus hiv i wirus przedostaje się jak przez sito bo...badania wykazują zarażenie hiv dopiero po pół roku od zarażenia, a w międzyczasie następują zarażanie następnych osób, więc wniosek prosty, badania nie zabezpieczają przed zarażeniem hiv bo ....inne groźne choroby jak HPV , żółtaczka wirusowa czy opryszczka, są nieuleczalne , bo nie ma lekarstw skutecznych na te choroby, a te choroby często prowadzą do śmierci (nowotwory, marskość wątroby, raki, kłykciny)...guma nie zabezpiecza przed zakażeniem tymi chorobami Nie ma sposobu aby zabezpieczyć się przed zdradą...nikt nie ma wpływu na zdradzającego małżonka bo zdrada jest wynikiem defektu w mózgu zdradzającego.......jedynym sposobem na zabezpieczenie się przed zarażeniem jest pełny celibat i brak zetknięcia się nie tylko ze zdradzaczem ale nawet z przedmiotami których zdradzacz dotyka...czyli mieszkać osobno i nawet chronić dzieci baby dxziwkarz nie zxaraził ich swoim dotykiem albo odstrzelić wszystkich zdradzaczy ...czyli 90 % facetów i ich kochanki z zarażonymi pochwami ...świat byłby czystszy i nie byłoby tych chorób...i nie byłoby problemu przeludnienia

Gość Załosne są takie tematy
WIdzę, że specjaliści od statystyki tutaj siedzą "90 % facetów". :) To czy ktoś zdradza czy nie nie zależy od płci tylko od osoby.