Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstretne plotkary

niekompetencja urzednicza pomocy!

Polecane posty

Gość wstretne plotkary

wkurza mnie BARDZO fakt jakim jest niekompetencja urzedników panstwowych... czy pracownicy moga wynosic informacje z urzedu o petentach...? raczej nie! istniueje cos takiego jak ochrona danych osobowych i informacji nie jawnych. pewna pani z mopsu< miejscki osrodek pomocy społczne> jest wstretna plotkara ktora ciagle wynosi informacje o kobietach ktore tam skladaja wnioski o zapomogii. czy mozna cos z tym zrobic czy jest jakis paragraf na ta pania jak umotywowac swoje racje w tym wypaku czy ktos mogłby mi na to pytanie odpowiedziec??

Gość mampomyslll
niech Panie sie wezma z robote a nie wnioski skladaja w mopsie i zebraja od Państwa

Gość wstretne plotkary
hmmm chodzi mi nie tylko o ta sytuacje tylko o ogół urzedników ktorzy łamia przepisy rozpowszechniajac informacje zastrzezone tylko dla petenta i urzedu dla ktorego dana Pani pracuje a te kobietki w niejednym przypadku pracuja lecz skoro przyslguja im zasiłi to czemu nie maja z nich korzystrac.

Gość z pierwszej lepszej strony
z pierwszej lepszej strony mopsu http://www.mops-debica.pl/formy.html?idek=1&show=txt " Wszelkie informacje powierzone pracownikowi socjalnemu podczas wywiadu środowiskowego objęte są tajemnicą służbową i mogą być wykorzystane jedynie do celów przyznania świadczeń pomocy społecznej." czyli obowiązuje je tajemnica służbowa - tak jak zauważył ktoś wyżej - napisać skargę.