Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no more tears20

Chyba nie pójdę na studia

Polecane posty

Gość no more tears20

2 razy dostałam sie na UJ,ale nie poszłam z powodów finansowych.Mogłabym iść tylko na zaoczne i tylko do Łodzi.Z tym,że teraz jest już na większości kierunków za późno,a ja nadal nie wiem na co mogłabym iść.Poza tym naczytałam się,że studia zaoczne są nic niewarte.W ogóle zdołowałam sie na maksa i musiałam sie wyzalić :(

Gość ale chociaż spróbuuuj
ale są różne stypendia, kredyty, trochę dorobisz, dasz radę!

ale co tzn z pwodow finansowych? mozna pracowac is tudiwac jedncozensie, sa stypendia socjalne, mieszkaniowe, na wyzywienie, kredyty studenckie

Gość ale chociaż spróbuuuj
moja przyjaciółka studiowała na UJ 3 lata później przeniosła się do Warszawy, rodzice nic jej nie dawali kasy, bo nie mieli, czasem babcia jakieś małe sumki, miała stypendium socjalne, nie wiem czy naukowe i jakieś unijne, coś takie jest, kredyt wzięła dopiero na 4 roku. Studiowała dziennie i dorabiała w weekendy jako hostessa.

Gość no more tears20
Dzienne nie wchodzą w grę,przynajmniej na pierwszym roku,bo pracuję i nie mogę zerwać umowy.Planowałam,że pójdę na zaoczne do Krakowa,ale okazało się,że nie byłoby mnie na to stać,bo mało zarabiam i w ogóle zbyt duży kłopot,za daleko.W Łodzi mam sporo koleżanek,więc przynajmniej z noclegiem nie miałabym problemu.Chciałabym iść na zaoczne,a potem ewentualnie przejść na dzienne,ale teraz już chyba mnie nie przyjmą na UŁ :( i nie wiem na co zresztą

Gość ANq25
jak "jeszcze nie wiesz na co" to daj sobie spokoj...jest duzo chetnych, którzy by oddali wiele za studia na danym kierunku wiec nie zajmuj im miejsca żeby za rok rezygnowac...nikt nie powiedzial ze trzeba miec studia. Zrob policealna i miej konkretny zawod...a moze jeszcze kiedys zrobisz studia...

Gość Anq25
nawet bez poprawek w Photoshopie mysle ze z ciala jest ok...ale twarz juz tak srednio...i zwlaszcza ten tandetny, pozowany wyraz twarzy....

Gość Anq25
sorry, nie to okno