Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolezanka ankaaa

nasza-klasa czy zdarzylo wam sie, ze zaproszenie nie doszlo?

Polecane posty

Gość kolezanka ankaaa

Sluchajcie nie wiem juz co myslec, wyslalam zaproszenie do mojej najlepszej kolezanki z liceum, przez 4 lata siedzialysmy w jednej lawca, po ukolczeniu lo przez rok mieszkala u mnie.potem kontakt sie stopniowo urwal, gdyz ona przeniosla sie do innego miasta.W tej chwili juz kilka lat nie rozmawialismy ze soba.Ma w znajomych cala nasza klase poza mna, wyslalam jej zaproszenie 4 miesiace temu i do tej pory go nie przyjela.Probowalam wyslac ponownie, bo myslalam, ze moze nie doszlo, to pokazuje info, ze zaproszeniue juz zostao wyslane wczesniej.Wiem, ze wchodzi na swoj profil, bo co raz rosnie jej lista znajomych.Nie klocilam sie z nia, nie wiem zupelnie o co chodzi, troche mi przykro i glupio zarazem.

Gość asfasfas
to na pewno znaczy że cię nie lubiła nigdy i tylko cię wykorzystywała dla własnych celów:classic_cool:

Gość jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
czy ty nie masz innych zmartwień niż nasza-klasa? to jest żałosne powtarzam żałosne tak samo jak ta głupia fotka.pl ale tam są dzieci a ty skoro skończyłąs szkołeś średnią i minęło od tego czasu parę latek to jestes dorosła i powinnaś być mądra a jak widzę pojebało cię

To moze wyslij jej prywatna wiadomosc, ja sie na naszej klasie nie znam, ale chyba jest tam taka opcja, nie?

Gość Artefakt_Diabła
wydaje mi sie że mozna sprawdzic kto odrzucił zaproszenie

Gość kolezanka ankaaaa
yslalam, zeby do niej napisac, ale co sie bede narzucac.Mysle, ze to chyba nie mozliwe, zeby zaproszenie nie doszlo, a poza tym ona przeciez tez musiala mnie widziec i mogla zaprosic.Kolezanki sa falszywe i obludne, nie wiem o co jej chodzi.Miala ze mna najlepszy kontakt a teraz wszystkich zaprosila poza mna, moze to przez zazdrosc?

Nie martw sie ja tez tak mialam. Poprostu osoba ja przeczytala ale nie potwierdzila (zapomniala) ot, co i wiadomosc wisi u niej jako przeczytana. napisz do kolezanki a napewno potwierdzi Twoje zaproszenie :-)

Gość kolezanka ankaaaa
Madusia18 zagladac musiala, wyslalam ok 4 miesiace tumu i od tego czasu ma ponad 100 znajomych wiecej.

Gość kolezanka ankaaaa
puszek666----- myslisz, ze przez 4 miesiace nie zorientowala sie, ze nie ma mnie w znajomych?Powtarzam bylam jej najlepsza kolezanka, mieszkalysmy razem przez rok, wyjezdzalysmy razem na wczasy, bylysmy jak siostry dopoki kontakt sie nie urwal, a urwal sie naturalnie bez zadnych sprzeczek czy klotni.Ona musi mnie widzec, bo mi ciagle pokazuje na stronie ''osoby ktore mozesz znac'' i jest jej profil, wiec ona tez moj widzi.

Gość cien cienia
Kurde, ja mam podobny problem. Tyle ze wiadomosci prywatne przeze mnie wyslane jakby nie dochodzily do adresatow. Juz mialam tak z 3 razy, z tymi osobami mam dobry kontakt itd. Wiec u nich (NK) sie chyba cos chrzani.

Gość kolezanka ankaaaa
nie wiem, czy jest taka info jak odrzuci ktos?moze ktos napisze ciekawa jestem, bo takiej informacji nie dostalam

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
jesttakie info ona poprostu przeczytala ale ani nie odrzucila ani nie przyjela. mozesz ja zaprosic ponownie tylko muisz najpierw wejsc na swoje zaproszenia usunac a natepnie zaprosic ponownie

Gość wywal kawę na ławę
zapytaj ją wprost o co biega i tyle. napisz ,że jesli ma coś do ciebie to niech napisze bo ty naprawdę nie pamiętasz żebyś jej cokolwiek i kiedykolwiek coś złego zrobiła. może nie zauważyła twojego zaproszenia:D choć przecież ona może ciebie zaprosić tak samo jak ty ją , więc pewnie jej o coś chodzi. oczyść atmosferę , jak nie zapytasz to się nie dowiesz ;D

Gość kolezanka ankaaaa
wlasnie sprawdzilam z drugiego fikcyjnego profilu opcje odrzucenia zaproszenia i faktycznie takie informuje kiedy zostalo odrzucone zaproszenie, a mi nic takiego nie przyszlo od niej.jak myslicie wyslac jeszcze raz?

Gość kolezanka ankaaaa
wyslalam, jak tym razem nie przyjmie to nawet nie bede juz pisac bo ewidetnie nie zyczy sobie ze mna znajomosci:o

Gość sdadedcdxzfew
do: "jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu" Uwielbiam opinie przez nikogo nie lubianych jednostek, które później jęczą jakie portale społecznościowe nie są złe:D

Gość sara_bonati 65
a ja ci doradzę tak: na pasku u góry masz takie coś jak "znajomi" najedz na to łapka i wyskoczą ci rożne opcje kliknij na "Zaproszenia" tam masz zaproszenia wysyłane przez ciebie i do ciebie powinnaś mieć tam ta swoja koleżankę. Pod ikonka twojej kol powinien być taki czerwony krzyżyk kliknij go (zaproszenie zostanie usunięte) i potem wyślij zaproszenie jeszcze raz. Może rzeczywiste przeoczyła twoje zaproszenie, dzięki temu dostanie zapro jeszcze raz

Gość zapłodniona Hanusia
Skoro kontakt się urwał to przyjaciółkami nie byłyście! Kto nie ma konta na portalu-nasza klasa to ten się po prostu nie czuje z nimi związany! Telefon domowy jej znasz albo komunikator?

Gość rysiak
Ale się przejmujesz. Ja wysłałem zaproszenia do 60 osób, a zaakceptowało je 16 i te 60, to byli bardzo dobrzy znajomi (niektórzy wręcz przyjaciele), członkowie rodziny, koledzy z klas i nie przyjęli. Myślałem dlaczego. Nikt nie odpisał dlaczego. Nie wiem o co chodzi. Pozdrawiam Ryszard