Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryzowa mamka

kto pogada z 21 latka

Polecane posty

Gość ryzowa mamka
nie odpisywalam dziewczyny bo sie zasluchalam posluchajcie samehttp://mamtalent.plejada.pl/108,9872,3,4_odcinek_mam_talent_ii_-_czesc_druga,4,wideo_detal.html#autoplay az lza sie kreci w oku

Gość ryzowa mamka
cos sie nie da wkleic dobrze musicie spacje usunac warto posluchac:)

wrześniowa mama - ja już psychicznie przygotowuję mojego, że po narodzinach maleństwa nie będzie tak kolorowo z seksem ;)

Gość ryzowa mamka
hehe jak sie chce dzidziusia trzeba sie czasem wyrzec przyjemnosci ale za to na jaki cel:D

Gość wrzesniowa mamuska
swojego tez wczesniej przygotowalam tylko problem tkwi w tym ze podczas ciazy mialam zerowa ochote i ciezko bylo mnie namowic teraz ochota wrocila a nie moge:(

Gość urodziłąm syna w wieku 21
lat.... moim zdaniem to świetny moment... człowiek ma dużo siły i zbędnie się nie zastanawia nad duperelami w stylu "czy moje dziecko za czesto nie patrzy w prawo - może to objaw jakiejś strasznej choroby? " :P ....na 2 dziecko zdecydowalismy się dopiero po 30 i teraz nie źle w dupe dostajemy.... niby tacy dojrzali itp dla krzyże bolą co najmniej 2x bardziej a w nocy 2x trudniej sie poderwać ... i fakt może więcej doceniam, więcej czasu poświęcam, ale ogólnie jest mi znacznie trudniej niż 10 lat wcześniej.... gdyby tylko okoliczności życiowe mi na to pozwoliły, na pewno zdecydowałabym się wcześniej na to 2 dziecko! a potrzeby macierzyństwa po 40 kompletnie nie rozumiem?

Gość ryzowa mamka
wrzesniowa daj sobie czas potem wszystko wroci do normy:)

dobra dziewczyny, sex sexem a ktoś musi posprzątać ten bajzel z domu. lecę ogarnąć chatę bo jutro przyjeżdżają moi rodzice w odwiedziny :) trzymajcie się :)

Gość ryzowa mamka
hulaj odezwij sie jeszcze:) milego sprzatania papa:)

Gość wrzesniowa mamuska
wrocic wroci ale juz sie doczekac nie moge czasem trudno pochamowac swoje zadze;P taki maluch faktyczni potrzebuje mnustwo uwagi, sily i cierpliwosci. ja do swojej przez pierwsze 2 tyg wstawalam co 2godz. nie wazne czy dzien czy noc. nieraz podczas karmienia usypialam pozniej czekanie na odbicie no i usypianie. jak corcia ma gorszy dzien to przez 2godz jej w stanie nie jestem ululac najgorsze ze nauczylam ja spac ze mna:P maz na kanape a ja z mala razem:P

Gość wrzesniowa mamuska
do uslyszenia !:)

Gość ryzowa mamka
wrzesniowa to troche zl ze mala jest nauczona spac z Toba bo potem ciezko bedzie oduczyc ale poki co malutka jest.pamietaj tylko zeby za dlugo z tym nie zwlekac bo bedziesz miala mega problem

Gość ryzowa mamka
kobitki ja musze spadac na jakis czas ale zagladne tu jeszcze kolo 22 mam nadzieje ze bedziecie.fajnie pogadac z kims kto ma podobne zdanie:) 3majcie sie i do nastepnego razu mam nadzieje ze ten topic przetrwa i ze bedziecie go odwiedzac:)

Gość wrzesniowa mamuska
wiesz remontujemy mieszkanie i poki co mieszkamy u moich rodzicow wiec by ich nie budzic nosze mala klade ja do siebie do lozka by po postu nie plakala. w dzien jak nkogo nie ma juz na tyle jej nie pozwalam przeprowadzamy sie za tydzien to skonczy sie jej laba. zdaje sobie sprawe ze jak szybko jej nie oducze to pozniej tym bardziej

Gość ryzowa mamka
wrzesniowa licze na Ciebie:) do potem papa

Gość ryzowa mamka
jestescie kobitki?

Gość ryzowa mamka
wrzesniowa witam jak coreczka?:)

Gość ryzowa mamka
takie uroki maciezynstwa:)ale spokojna jest opgolnie czy marudzi duzo?

ogólnie to grzeczne dziecko, nie placze przy zmianie pieluszki, zmianie ubrane czy kapaniu jednak ma swoje uroki i czasem problemy z usypianiem tak jak teraz na szczesce tatus sie nia zajal:) a Ty sie juz zdecydowalas na dzidzie?:D

Gość ryzowa mamka
my chyba zaczniemy starania w maju musimy sie dobrze ustatkowac ale juz bym chciala brzdaca miec przy sobie

Gość ryzowa mamka
zobaczymy jak sie to wswzystko ulozy.jedyne czego sie bardzo boje to porodu:/ dkugo rodzilas?az takie to straszne jak sie mowi?

do milych rzeczy to nie nalezy ale da sie przezyc. ja mialam szczescie bo los mnie oszczedzil. porod liczony od odejscia wod trwal 3 godziny, skurcze przepowiadajace meczyly mnie pol godziny kiedy to bylam podlaczona pod ktg i nie moglam sie ruszyc. parte mialam juz pod koniec badania. cale szczescie ze o bolu szybko sie zapomina choc ja mowilam ze juz igdy wiecej w ciazy byc nie chce:)

Gość ryzowa mamka
i zeczywiascie nie chcesz juz wiecej dzieci?mi sie marzy 2 i pierwsza dziewczynka ale marzyc sobie mozna a bedzie jak bedzie

Gość ryzowa mamka
r mi sie zjadlo rzeczywiscie mialo byc:)