Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryzowa mamka

kto pogada z 21 latka

Polecane posty

Gość ryzowa mamka

pragnaca juz dziecka?:/

też mam 21 lat i dwie piękne krechy na teście ciążowym ;) dodam, że planowane :) ryzowa mamka czemu ":/" ?

Gość ryzowa mamka
bo dla wiekszosci ludzi ten wiek nie jest odpowiedni na rodzenie dzieci i bylam gotowea na zgryzliwe komentarze:)

Gość ryzowa mamka
pogada ktos?:(

a co się innymi przejmowac będziemy ? to twoje pragnienie ( no moje też :) ) poza tym gdy dziecko będzie miało 18nastkę to ty dopiero 40 ;) bycie młodą mamą ma swoje plusy :) poza tym zastanawiająca była 15nastka pragnąca ciąży, ale my ? :)

Gość studentka wsz
ja mialam 21 jak urodzilam dzis synek ma 14 ms a ja koncze studia:) dobry wiek bo po studiach mam odchowane dziecko i ide do pracy a nie siedziec w domu 2 lata

Gość ryzowa mamka
fajnie ze sie odezwalas:)w ktorym jestes miesiacu? ja chyba juz rzeczywiscie mam hopla bo nawet juz mysle nad imionami hehe

Gość niebieski...
rozumiem że macie stałych partnerów i WARUNKI!!!!!!!!

Gość wrzesniowa mamuska
ja mam 21 i 3tyg mala kruszynke:)

Gość ryzowa mamka
jesli chodzi o mnie to oczywiscie mam narzeczonego,wynajmujemy mieszkanie,narzeczony ma firme ja tez dorabiam...

Gość studentka wsz
czesto starsze mamy sa zbyt opiekuncze... staromodne... nadgorliwe itd mi czesto mowi moja dr w przychodni ze inne matki - rowniez starsze powinny brac przyklad ze mnie:) jak chcesz i masz kogos kogo kochasz to dalej do roboty

Gość studentka wsz
ja meza o on dobra prace:)

Gość ryzowa mamka
ja jak pilnowalam kiedys takiej dziewczynki to jej mama ktora urodzila po 30 mowila mi zebym nigdy nie zrobila tego samego bledu co ona (jest az za bardzo nadopiekuńcza):)

ja jestem dopiero w 5tym tygodniu :P począteczek :) a jeżeli chodzi o warunki i partnera. to tylko głupia i nieodpowiedzialna baba chce dziecka bez jakiejkolwiek stabilizacji. Osobiście mam narzeczonego, własne mieszkanie i pracę. Może nie zapewnię luksusów, ale miłość rodziców + gratisowo własny pokój :)

Gość wrzesniowa mamuska
my z mezem mamy wlasne mieszkanie i stac nas na dziecko choc kokosow nie zarabiamy:) osobiscie wole matki ktore sa nadopiekuncze niz te ktore wogole dzieckiem sie nie zajmuja

Gość ryzowa mamka
myslalas juz nad imionami?ja to sie zastanawiam jak wybiore imie dla synka hehe malo ktore mi sie podoba

Gość ryzowa mamka
wiadomo ze lepiej opiekowac sie dzieckiem niz nie ale to co wyprawiala tamta kobieta bylo lekka przesada choc sama nie wiem jak ja bym sie zachowywala na jej miejscu:D

a nad czym ja nie myślałam ;) łóżeczko, wózek itp. oczywiście imię również. tyle że tu mocno różnimy się z moim ukochanym ;) ja chcę Weronikę a on Oliwię... nad męskimi się nie zastanawiałam, bo tak mi się dziewczynka marzy :)

Gość ryzowa mamka
ja tez zawsze chcialam core ale najwazniejsze zeby bylo zdrowe.co do imion to my tez z partnerem mamy odmienne zdania ale i tak postawie na swoim hehe

Gość wrzesniowa mamuska
my z mezem postanowilismy wybrac imie ktoe zarowno jemu jak i mnie bedzie sie podobac. osobiscie chcialam synka a mam core. juz jak bylam w 3mies ustalilismy imiona corka- weronika a jak syn to aleksander. czasem nie tylko mamy sa nadopiekuncze ja mam nawiedzona tesciowa:P

wiadomo że zdrowie to podstawa, zgodziłabym się nawet na dwóch chłopców w zamian za gwarancję zdrowia :) zwłaszcza, że pierwszą ciąże poroniłam. Ja "przepchnę" moja Weronikę w późniejszym okresie ciąży. podczas humorów ;P Co do nadopiekuńczych mam- to potrafią uprzykrzyć życie, a fakty pokazują, że kobiety po 40 są nadopiekuńcze.

Gość ryzowa mamka
a co do imion to sama zastanawialam sie nad Oliwia dla corki:)

Gość ryzowa mamka
Aleksander bardzo ladne imie:)myslalam nad nim ale chyba bardziej jestem sklonna przy Szymonie

Gość studentka wsz
a my chcielismy corke a jest synek:) miaby byc wiktoria a jest michal Junior i tata michal:)

Gość wrzesniowa mamuska
mi szymon sie bardzo podobalo ale niestety mezowi nie, wiec szukalismy dalej. na poczatku chcielismy weronike ale babcia prosila by zmienic bo zle se jej kojazy takze uszanowalsmy jej zyczenie:) ja znam kobiete lekko przed 30 co z dzieckiem pol roku na pole nie wychodzila by czasem sie male nie zaziebilo urodzila w grudniu

Gość studentka wsz
dzis bylismy u lakarza to standard ze myla karty :) bo tylko pesel inny ale weszlismyw trojke i do badania cala rodzinka , cos nas łamie i mowie to najpierw misiu a lekarz ale ktory misiu? hehehe

ryzowa mamka. ale ty nie o imionach myśl tylko bierz się do roboty :P

Gość ryzowa mamka
hehe tez racja:D

a ja właśnie chcę weronikę po prababci . była piękną, mądrą i silną kobietą :)

Gość wrzesniowa mamuska
staranie to sama przyjemnosc do ktorej teraz tesknie bo poki co celibat:(