Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnaaa mamuśka

Dostalam 200zł alimenotw na 6 miesieczne dziecko...

Polecane posty

Gość samotnaaa mamuśka

Co mozna za to kupic.Tatus przypomnial sobie o dziecku tydzien przed sprawa w sadzie.

Gość pampersy i kasze
nic wiecej :O

Gość masz kase i sie zastanawiasz
na co wydac... Moze tipsy? :O

Gość wspólnie zrobiliście
dzidziusia, więc ty dodaj swoją działkę 200 zł, będziesz miała 400 zł

)....jesli wzielas te 200 ....trudno , stalo sie ....ale wiec ze mozesz zadac o wiele wiecej :) ....powiedzmy ze przyjelas te pieniadze na poczet alimentow :).... na rozprawie zadaj kasy adekwatnej do zarobkow .... wedpcz go w podloge sali sądowej !!!!!!!!!!!!!!! dlaczego tak pisze ??? mam swoje powody ...;) i tak jestem lagodny :) ps 200 po 6 miesiacach ? smieszne .............

Gość samotnaaa mamuśka
ja juz wydalam na dziecko i to wiecej niz 200zł w tym miesiacu.N samo jedzenie wydaje ok.250 zł miesiecznie, pieluchy i kosmetyki ok.150zł miesieczne , oplata za mieszkanie 250zł.

tatus nie zdaje sobie sprawy ile kosztuje dziecko .... jak mniemam nie interesowal sie dzieckiem ? mam na mysli jakies widzenia sie z dzieckiem ...jakiekolwiek zainteresowanie dzieckiem z jego strony...

Gość samotnaaa mamuśka
nie ważne ile zarabia, państwo powinno mi płacić 2000 na msc

Gość zycie jest do dupy
a co znaczy ze ma? kobieto ciesz sie ze masz chociaz te 200 niektore kobiety nic nie dostaja

Gość samotnaaa mamuśka
Tatus siedzi za granica.I niewiem ile zarabia.Nawet go na sprawie nie bedzie , nie przyjedzie tylko mamusia bedzie go reprezentowala a facet ma 32 lata.Kombinuje jak tu dac najmniej na dziecko.Jeszcze nie widzial dziecka.

hmmm mamusia powiadasz ? heheh to musisz wiedziec ze obowiazek alimentacyjny spada na rodzicow ojca :) ...jesli sa dziani to jestes wygrana :)

Gość rychu123
Trzebabyło się zastanowić nad tym zanim sie wypiełaś pewną częścią ciała w jego strone.

Gość samotnaaa mamuśka
Rodzice jego sa biedni jak i zreszta on tez nic nie ma.

Gość samotnaaa mamuśka
Jezdzi zagranice przez 6 lat i nic sie nie dorobil.Jedynie telewizor i kino domowe.Ktore i tak zreszta wzial na raty( mamusia mu wziela).

Gość la marie
Ej gwiazda cos słabo sie starałas Ja na 8 letnie dziecko dostałam 700zł Tatus z wykształceniem srednim technik ekonomista moze zarabiac 3 klocki wiec ma płacic.

" juz wydalam na dziecko i to wiecej niz 200zł w tym miesiacu.N samo jedzenie wydaje ok.250 zł miesiecznie, pieluchy i kosmetyki ok.150zł miesieczne , oplata za mieszkanie 250zł." a co ma do tego mieszkanie? :D przecież według prawa alimenty to połowa kosztów utrzymania czyli według sądu samo dziecko kosztuje jakieś+ 400 zł miesięcznie w stosunku do tego co byś wydała nie mając dziecka. mieszkanie dobre sobie :P

Gość la marie
Alimenty zaleza od wykształcenia i mozliwości zarobkowych Wiec jesli Tatus sie krótko mówiąc opierdala to i tak jestes górą

a co ma do tego mieszkanie? >>>> media BNB ;) woda, smieci i innne ....ale tego mogles nie wiedziec ;)....za to placi sie czasem od osoby zameldowanej .....

Gość dużo wydajesz na jedzenie
Co nie znaczy że bronię ojca twojego dziecka. Czy może masz chore dziecko wtedy rozumiem. No i wtedy oczywiście możesz żądać dużo więcej alimentów.

"media BNB woda, smieci i innne ." tylko te opłaty ponosiła by i samotnie mieszkając za śmieci płacisz stałą opłatę za kontener a w blokach to nawet nei masz problemu że ci sięnie zmieszcządo pojemnika bo pojemnik jest spółdzielni wiec smiecie to sobe daruj 🖐️

Gość samotnaaa mamuśka
Przeciez mieszkanie to tez koszta.Dziecko musi gdzies mieszkac. Tatus siedzi za granica.Rok temu mial wypadek.Uraz kregoslupa.Niby jego stan nie pozwala na ciezka prace.Ale wiem ze pracuje w tym samym miejscu caly czas i na tym samym stanowisku i zarabia tyle samo co przed wypadkiem.Jego mamusia na 1 rozprawie przyniosla zaswiadczenie od lekarza.Oczywsicie przetlumaczone na polski.I zaswiedczenie o jego zarobkach i niby zarabia 650 euro miesiecznie.A wiem ze zarabia wiecej. Tyle ze on jedzie do pracy w marcu i wraca dopiero w grudniu na siweta i 3 miesiace siedzi w polsce. I w sadzie jego matka powiedziala ze przez te 9 miesiecy on musi odlozyc pieniadze zeby miec za co zyc jak wroci na 3 miesiace do polski.

Brzydki Niski Beznadziejny>>> zalozyles ze mieszka w bloku ? dlaczego ? ....w mieszkaniach czyszowych placi sie do tej pory od osoby zarowno wode jak i smieci :)....tam tez moze kieszkac ;)... 650euro ??? to jest ponizej minimum wiec to absurd :)...