agu-sia 0 Napisano Październik 5, 2009 witam poproszę o szczere opinie :-).. dzięki z góry... http://www.gattaactiveshop.pl/img/p/56-356-38.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agu-sia 0 Napisano Październik 25, 2009 jak dla mnie jest suuuper !!! w koncu mam taką :-) :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agu-sia 0 Napisano Październik 25, 2009 a do tego tancze w nej na zajęciach w wirtualnej szkole tanca Gattaactive :-) !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapomnialas sie wylogowac Napisano Październik 25, 2009 jak w poprzednim takim samym zreszta poscie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agusia idz wez swoje Napisano Październik 25, 2009 leki bo dopiero co ranek wstal a juz widac, ze kiepsko u ciebie z psychika bez dziennej dawki psychotropow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahahahaaa Napisano Październik 25, 2009 agusia tos dala popis :D sama sobie podszywa chcialas walnac? hahaha idz po leki dziecko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wczesniej z tym hiphopem Napisano Październik 25, 2009 jej sie udalo ale zapomniala sie kretynka wylogowac jak sobie juz odpisala :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agu-sia 0 Napisano Październik 27, 2009 wal sie na ryj ... jak umiesz czytać to jasno napisałam żę to moja rzecz baranie..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach