Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona12345

peieprzony dziad napaleniec

Polecane posty

Gość wkurzona12345

wracam ze szkoly wsiadam do strasznie zatloczonego tramwaju mam do przejechania doslownie jeden przystanek mimo teg jest on dugi i zawsze tramwaj dlugo stoi na tych swiatlach no trudno,jakos bym to przezyla ale na sama mysl o tym co mi sie przydarzylo robi mi sie niedobrze jak tramwja tyko ruszyl czuje ze ktos mnie maca po dupie, bylam w spodniczce rajstopach i kurtce, ledwo udalo mi sie troche odwrocic, jakis dziad na oko 50 lat, myle sobie wydaje mi sie bo chyba trzyml jakis neseser w lapie , a tlok niesamowity,ale no kuzwa czuje jak mi beczelnie maca lapa po nodze i usiluje wepchnac lapsko pod kiecke, nie mialam nawet mozwliosci przesunac sie w bok, doslownie lezalam na chlopaku ktory stal przede mna czulam sie zazenowana,a ten dziad jeszczez aczal sie ta wiercic i sapac bylam tak zazenowana ze nie potrafilam sie odwrocic i go opieeeerr** bo nawet nei mialam jak zygac mi sie chce jak o tym pomysle czy ten facet byl nienormlany, co on sobie myslal wogole, jak tak mozna sie zachowywac spotkal sie z was ktos z czyms takim?;/

moze jakis zboczuch co specjalnie jezdzi w tlumie i maca mlode panienki

Gość Malizna
Spotkałam się. Trzeba od razu głośno zwrócić uwagę - tacy jak on zwykle liczą na to, że się nie odezwiesz bo będzie Ci głupio. A jak ich głośno obsztorcować to od razu robią się mali i zawstydzeni i uciekają gdzie pieprz rośnie.

Gość no i prosze bardzo
same pozwalacie brakiem reakcji na takie zachowanie, z banki do tylu dziadowi albo poprosic chlopaka przed toba o interwencje. kazdy normalny by mu taki bdsm zrobil w tym autobusie zeby do konca swoich dni jaj w tym neseserze nosil.

Gość mirabelll
ja miałam kiedyś 2 podobne przypadki, pierwszy jak byłam jeszcze w podstawówce też był tłok w autobusie i czułam jak jakiś zbuk mnie za muszelkę łapie i się podnieca, nie tylko mnie jak się okazało później, a że byłam młodziutka jeszcze to jak sie nadarzyła możliwość odsunełam się jaknajdalej. Drugim razem jak miałam 27lat, w tramwaju,nie było tłoku,nie było ludzi, wsiadł delikwent usiadł za mną i za cycka mnie łapał, odwróciłam się raz, drugi, za trzecim razem wrzasnęłam narobić ci wstydu zbuku? Nie skończyłam zdania a jego juz nie było w tym tramwaju :) Acha kiedyś w autokarze pijak sie dobierał,też siedzący z tyłu, nic nie pomagało więc wrzasnełam do kierowcy że za mną siedzi pijany zboczeniec czy mógłby się go pozbyć i problem był załatwiony. :)

O tak samochód to świetna sprawa ;) Odkąd nie jeżdżę autobusami nie zdarzają się już takie sytuacje. Chociaż ostatnio jakaś kobita mi zwróciła uwagę, że jakiś oblech próbował mi zrobić zdjęcie pod spódnicą w sklepie!!!

w japonii to na porzadku dziennym,dlatego kobiety maja osobne przedzialy w metrze i tramwajach. Tez mialam we Wro taka przygode,jeszcze na studiach. Odwrocilam sie , zwymyslalam od starych zboczencow, facet probowal sie bronic ale mial pecha, bo za mna stal tylko on i dwie dziewczyny, ktore poczuly, jak mu ta obrzydliwa lapa chodzi. Zaraz caly tramwaj zaczal go objezdzac, bo w korku stalismy, hahaha. Najlepsze byly te panie kolo 50-tki, jak go wziely w obroty. Do tej pory mi wesolo:p

moze powinni sprzedawac takie male pojemniczki z niezmywalnym sprayem. ciekaw jestem ilu facetow laziloby z takimi znamionami po miescie....

Gość wkurzona12345
wiem powinnam zwrocic uwage, ale ja sie nie mialam jak ruszyc w tym tramwaju, pierwszy raz jechalam w takim scisku, a napewnomi sie nie wydawalo bo do tej pory mam w glowie te jego jeki i jak anewruje ta reka, nawet nie mialam jak sie odwrocic no nic, bo byl taki tlok i myslam o tym zeby zwrocic uwage ale j nawet ledwo leb do tylu odwrocic moglam, i co stalabym tak dalej przed nim po zwroceniu uwagi w tym korku z 5 minut zaluje w takich moementach ze mi sie nie wysuwa noz z pod spodniczki

Gość nie dziwie ci sie
ze jestes wkurzona, takich je*anych zboczencow nie brakuje, poogladaliby se redtuba zamiast macac dziewczyny

Gość no tak stalabys
przed nim w tym korku 5 minut ale to ze maca cie te 5 minut wydaje sie mniejszym zlem? :D