Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghghghfhhfh

Co jest z nim nie tak?

Polecane posty

Gość ghghghfhhfh

Zwierzył się koledze, że mu się podobam. Dowiedziałam się o tym, a że on też wpał mi w oko wzięlam sprawy w swoje ręce. Ilekroć zaczynamy 'dirty talk' on zmienia temat, nie brnie w to dalej... CO jest z nim nie tak? Jak pytam, to kręci się w zeznaniach :/. Dodam, ze facet ma 33 lata

Może się wstydzi lub ma jakieś niemiłe wspomnienia z przeszłości i teraz boi się angażować w jakiekolwiek związki. Może pierw go zapytaj dlaczego ucieka od takich rozmów?

Gość przecież to proste....
a mówią, ze faceci to prostacy, a same się zachowują ...ehhh. Facet cie lubi, ale go nie pociagasz, nie jestes ww jego typie...a jest na tyle kulturalny, że nie chce ci tego powiedxiec wprost i dosadnie.... Bo ja to bym Ci powiedział...

Gość chemia nie teges

Gość ghghghfhhfh
Odnoszę inne wrażenie... inne sfery są ok, ale jak dochodzi do tego z mojej inicjatywy - blokada. Kumpel mówił, że on na mnie leci. Sama nie wiem już co myśleć. Gdyby przynajmniej się określił,t o wiedziałabym, czy dalej sięw to bawić czy nie

Nie kazdy facet lubi,jak kobieta przejmuje w takiej sferze inicjatywe,moze woli bardziej subtelne kobiety,ktore daja sie zdobywac,nie lubi odwaznych kobiet,moze daj spokoj z tym i zaczekaj az sam zacznie poruszac temat,moze potrzebuje czasu,traktuje Cie powaznie i nie chce tak szybko przechodzic w te sfery,podpytaj znajomego.Moze go lepiej zna jak Ty w tej kwestii ;)

Gość ghghghfhhfh
Poprzedni facet mnie zostawił, bo byłam zbyt nieśmiała w tych sferach. Tak źle i tak niedobrze.. Taki paradoks... ;)

Gość MOŻE JEST HOMOSEKSUALISTĄ.....

Gość ghghghfhhfh
Nie jest... :)

Ucieka od gadki, bo...moze się boi wsypy, ze .. jeszcze tego nie robił? :classic_cool:

Gość ghghghfhhfh
hHmmmmm... może...

Gość 21typ
moze poprostu kolega przekrecil moze ten pwoeidzial z jestes ladna a podobac sie jest roznica