Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszmarta

kto widziałna tvn jak zakonnice biją niepełnosprawne dzieci

Polecane posty

Gość koszmarta

w ośrodku opieki ? i upśledzone ? normalnie z pięści nawalała i targała za włosy . :-O

Gość tylkoprawdawyzwala
No ja też to czytałam. Się znęcały. Ale jeszcze wcześniej było jakaś uciekła, ale po 27 latach. po 27 latach. Bez sensu. Bo karierę tam poszła robić. No i uciekła. Tyle. Ostatnio same skandale wszędzie. A taka głupia jakaś - jak dla mnie. Tylko kariera ją interesowała jak dla mnie.

Gość koszmarta
a nie wiem ale dzisiaj pokazywali zwiastun gdzie sfilmowali z ukrytej kamery , zakonnica katowała takie upośledzone grube dziecko

Gość tylkoprawdawyzwala
Ach wiesz - nie byłaś przy tym to nie wiesz jak było. LLLLLLe - ja tam uważam, że nie należy przesadzać. Uderz w stół a nożyce się odezwą. Ty wszystko, a ktoś nic. A czemu dziecko ma być dobre? Gdzie to jest napisane? Niektóre mają kilka latek i są już tak zepstute, że brak słow. Zapytaj przedszkolanek. Się w przedszkolu już gwałcą :(

Gość koszmarta
cała sytuacja jest pokazana,nie chciało jeść czy coś takiego zakonnica powinna być dobra i cierpliwa,obejrz sobie program UWAGA w czwartek to sie przekonasz

Gość tylkoprawdawyzwala
No to popełniła zło i zostanie ukarana. Na dodatek była nieostrożna bo w sali była kamera. Ja też tak raz trzepnęłam jednego. Ale troszke tylko. Poza tym ten gnojek demolował salę. Nie chciałam sobie przerywać i dlatego go walnęłam. Musiałabym iśc po dyrekcję i w ogóle - szkoda sobie marnować pięknej przemowy przez debila. No to się dowiedziałam gdzie moje miejsce. Ale pech chciał, że całość akcji miała miejsce w byłym szkolnym ...kiblu. Więc w sumie nie wiem czego się jeszcze dowiedziałam. Że nie palę? To tez wiedziałam. Może mogłam pałić? Byłabym jeszcze bardziej tajemnicza.

Gość tylkoprawdawyzwala
:(

Gość to pewnie w imię
miłości bliźniego :O też to widziałam :O

Gość tylkoprawdawyzwala
Może był to moment, w którym miała się modlić za nieprzyjeciela. Czyli raczej nakaz miłości wroga by tu działał niż BLIŹNIEGO. Zaraz bliźni. Se poczytaj kto to bliźni. Bliźnich jak na lekarstwo. A propos lekarstw to może już raczej przejdżmy do cennika... :(

Gość koszmarta
ale to było straszne,każdy sie może zdenerwować i machnąć na dzieciaka a ona sie pastwiła nad upośledzonym który nawet nie chodził i niemógł uciec ,okropność co innego jak jakiegoś 11 latka szmatą chlaśniesz przez kark a on ucieknie a zakonnica napierladała kaleke :-O