Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajaca sie

czy wszyscy faceci boja sie bardziej doswiadczonych partnerek????????????

Polecane posty

najgorsze są dziewice czyste do ślubu... po ślubie okazują się oziębłe i nie lubiące seksu (w końcu skoro wcześniej ich nie ciągnęło to czego oczekiwać)

Gość moze nawet nie lubic seksu
byleby nie byla dziewica i nikt jej wczesniej nie posuwal

Gość zastanawiajaca sie
pierwszy .............. a kto powiedzial,ze mialam wiecej niz jednego???????

Gość zastanawiajaca sie
autorko......... nie patrz przez swoj pryzmat,nie kazdy daje dupy na prawo i lewo

Gość daniello27
ja tam sie nie boje :) wole takie niz dziewice... ale na zonke chce niepokalana :D

Gość zastanawiajaca sie
splicer no tak ale nieraz jest tak jak w powiedzenia-cicha woda brzegi rwie- nieraz moga okazac sie tak wyposzczone,ze robia wszystko,no ale to chyba rzadkosc

Gość zastanawiajaca sie
daniello27 zycie bywa przewrotne.nipokalana mowisz,czyli inna nie ma szans??????/

Gość daniello27
teoretycznie moze mnie cos trafic w moje skamieniale serducho... ale wolalbym na zone kobiete ktora bedzie moja od poczatku do konca. ot taki maly egoista

Gość zastanawiajaca sie
d no wlasnie ,jak trafi i co?????????w kazdym razie zycze ci powodzenia bys spotkal ta wymarzona kobiete

Gość do zastanawiajaca sie
jak kobieta miala tylko 1 to raczej epitet "doswiadczona" nie jest jej potrzebny, bo taka kobieta, to normalna i porzadna kobieta

Gość daniello27
mowie tylko o swoich pragnieniach. zaden facet ni elubi myslec o tym jak jego zona pieprzyla sie na jezdzca z jakims innym frajerem . a jak trafi to trudno... bede musial mende zastrzelic :P

Gość zastanawiajaca sie
chce żeby ktoś mnie poruchał

poza tym jak ktos jest prawiczkiem to woli dziewice

Gość daniello27
ja nie jestem prawiczkiem...o nie :P

Gość daniello27
moja obecna ofiara zabaw raczej nie byla :P ale jak mi sie taka trafi to dam szanse...znajde tych kolesi o obije morde, bedzie mi latwiej ...

Gość zastanawiajaca sie
d wiesz roznie bywa w zyciu.kobietom tez nie jest latwo wiedzacze ich facet mial kogos wczesniej i pewnie robil z nia to czy tamto.ale tak to juz jest,serce nie sluga,

Gość zastanawiajaca sie
offerma ach te twoje teorie,starasz sie ale jakos ci nie wychodzi.przemysl moze jeszcze raz to co napisales

wiec niech kobiety, ktore juz nie sa dziewicami wiaza sie z facetami, ktorzy tez prawiczkami nie sa

Gość zastanawiajaca sie
fferma czyzby jakas puscila cie kantem i wypisujesz takie rzeczy????????? nieuogolniaj,to tak samo jak sie mowi,ze facet to swinia a nie w kazdym przypadku tak jest

Gość zastanawiajaca sie
wracam za 10 min

Czesc. zastanawiajaca - nikt nie powiedzial, ze miala wiecej niz jednego. taka moja hipoteza. zastanawiam sie czy piszesz w tym temacie, o sobie. swoim doswiadczeniu i swoich przezyciach, czy moze na podstawie zwierzen kolezanki. obstawiam to pierwsze, jesli w ogole to robisz. nie chce mi sie wierzyc, ze 28-letnia kobieta, kochala sie tylko z jednym facetem.

Gość Bartos21
Ja też bym nie chciał, żeby moja żona się wcześniej pieprzyła na jeźdźca z jakiś frajerem

Gość zastanawiajaca sie
pierwszy........... witam witam,a jednak jestes.szczerze mowiac to nie pisze o sobie itd rozmawialam z paroma osobami i postanowilam zalozyc topic i poznac opinie innych fakt nie mialam jednego partnera ale wielu tez nie

Gość zastanawiajaca sie
offerma nawet po czesci sie z toba zgadzam ale sprecyzuj ta definicje,bo roznie mozna definiowac,wczesniej o tym troche pisalam

Gość zastanawiajaca sie
pierwszy.... no coz opinie sa rozne ale spodziewalam sie tego,bo rozni ludzie siedza na cafe.jednak chyba (nie pamietam dobrze,musialabym przeczytac caly topic)normalnie wola doswiadczone a najchetniej zwiazaliby sie jednak z dziewica.

Gość zastanawiajaca sie
offerma napisales ze one z definicji nie sa doswiadczone itd

zauwaz, ze o tym zwiazaniu z dziewica pisza mlodziency, jesli cyferki w ich nickach to ich wiek. trzeba by bylo zrobic jakas sonde. obawiam sie ze chlopakom zycie zweryfikuje ich poglady. zycze im znalezienia wymarzonych partnerek. fajnie jest tez doswiadczenie nabywac razem.

ktos wspomnial o zonach.. gdzies wyczytalem ciekawe zdanie - mężczyźni marzą/pożądają/pragną blondynek, a żenią się z brunetkami. jakos tak to szlo. moze temat na kolejny topik Twoj, gdzie znow bedziemy mogli podyskutowac? ;)