Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajaca sie

czy wszyscy faceci boja sie bardziej doswiadczonych partnerek????????????

Polecane posty

Gość zastanawiajaca sie
offerma rozszyfrowales mnie,ulzylo??????//

Gość udanda
Jeśli chodzi o strach o "doświadczenie" partnerki to nie jest tak źle z facetami, wszystko zależy od etapu życia na jakim są. Jak są na etapie poszukiwania żony, to szukają takich, które nie "emanuję" seksapilem i pewnością siebie. Raczej szukają spokojnej dziewczyny, żeby być pewnym swego ojcostwa itp. Po narodzeniu dzieci jak seks jest co najwyżej raz na miesiąc i dobre zasady żony się już dawno znudziły to poszukują wręcz "doświadczonych" kochanek, żeby nadrobić czas stracony w życiu.

Gość zastanawiajaca sie
zal mi ciebie,a kto powiedzial,ze nikt mnie nie chce,wrecz odwrotnie

Gość zastanawiajaca sie
wujek to zalezy od sytuacji

Gość zastanawiajaca sie
udanda czyli te doswiadczone odpadaja jesli chodzi o zwiazki na dluzej???

Gość zastanawiajaca sie
offerma alez ty jestes wkurzajacy,czyzbys mial jakies niemile doswiadcaenia chlopczyku????????/

Gość zastanawiajaca sie
d q no wiesz ,obawiam sie,ze ci nie dorownam

Gość TOMASZ.AGENT.C.B.A.
uwielbiam kobitki naiwne

Gość udanda
Za bardzo nie rozumiem pojęcia bardziej "bardziej doświadczone". Wyżej pisałam o postrzeganiu dziewczyn przez facetów. To co potrafią grać i kobiety i mężczyźni to inna bajka. Ale fakt, kobiety powinny grać bogobojne dziewczyny (tak jak moja pewna koleżanka z pracy, która całym dniami opowiadała o wspaniałym narzeczonym i sukni, i przyszłym mieszkanku a zaszalała z kumplem za imprezie w kibelku), a mężczyźni powinni grać bardzo zakochanych i romantycznych (ten sam kumpel od kibelka kupujący bukiety polnych kwiatków na rynku dla żonki).

zastanawiajaca sie nie obawiaj sie,zawsze mozemy sprobowac:).OFFERMA nie rozumiem Twojej aluzji do mnie?

Gość zastanawiajaca sie
tomasz.......... naiwne?????to co im mowisz???????/

Gość zastanawiajaca sie
pierwszy....... tak np to

Gość faceci bez kompleksow sie nie
boja. A nawet z radoscia sie ucza, bo w koncu kiedys od kogos trzeba sie tego wszystkiego nauczyc. Boja sie tylko cieniasy, ktorzy nie sa pewni swego albo tacy ktorzy zostali wysmiani przez poprzednie partnerki. Bo ta materia jest bardzo delikatna i strach potem zostaje na zawsze. Ale szczesciarze ktorzy trafili na doswiadczone kobiety i nie boja sie, odbieraja nagrode za odwage, bo sex z kobieta doswiadczona jest bez porownania lepszy niz z dziewica lub taka, ktora tylko po bozemu jak kloda.

Gość zastanawiajaca sie
pierwszy............ chyba ostatnio gadalismy to ja lobuziara

Nie boją tylko dowiadczenie kobiety ma niską wartosc. O ile facet musi byc doswidczony, żeby doprowadzic kobiete do orgazmu o tyle kobieta moze byc zielona a facet i tak strzeli. 🖐️

Gość Wujek SamoZło
dobre ... bardzo trafny komentarz:)

Gość i nie wierzcie temu
ze facet szuka na stale takiej niekumatej, sex jest bardzo wazny a jak od poczatku jest tak sobie, to po co to przedluzac? Lepiej byc z taka co sie zna na rzeczy tak dlugo jak sie da.

Gość powiew humoru
Myslicie ze Ona niewinna? że ten agent cbi? Hmmm ja mysle, ze ona brała łapowki.. wiedzieli o tym, tylko musieli udowodnic. W koncu agenci nie biegaja za kazdym, a konkretnymi.

Gość Wujek SamoZło
Offermo!!! dobrze napisał... nie czepiaj sie

Gość zastanawiajaca sie
no ja to moge sie wypowiedziec jak postrzegam doswiadczonych facetow

Gość hm offerma moze
dla ciebie agencja jest odpowiednim miejscem na to, zeby dzielic sie intymnoscia, dla mnie nie. kwestia gustu.

Prawiczek nie wypowiadaj sie w temacie, o ktorym masz pojecie z internetu lub opowiadan kolegow. Jak jest panna dretwa jak mokujin, albo nieatrakcyjna, to nie ma opcji zeby strzelic. nie ma podniecenia, nie ma strzalu. ode mnie zalezy czy zamkne oczy i wyobraze sobie jakas playmate i strzele, ale po co to robic?

Gość inny facet
"facet musi byc doswidczony, żeby doprowadzic kobiete do orgazmu o tyle kobieta moze byc zielona a facet i tak strzeli" wiesz co chyba masz male wymagania. strzelic mozesz sobie nawet z reki, ale chyba rozni sie jechanie na recznym od pelnej niesamowitych doswiadczem nocy z kobieta, ktora jest mistrzynia.

Gość zastanawiajaca sie
offerma no i wtopiles chyba czesto korzystarz z tego typu agencji,a skoro juz o tym wspomniales to dzisiaj tez moze skorzystaj,skoro tak polecasz

Gość ja nie jestem dr q
ale jak wystarczy ci agencja, nic mi do tego. Ja jestem na tyle atrakcyjny, ze nie musze za to placic. No i... dobry sex to nie tylko spuszczenie z kija. Jezeli to wlasciwa kobieta, to prawdziwy odlot. w agencji chlopie nigdy tego nie doswiaczysz, nawet u luksusowej prostytutki.

Gość zastanawiajaca sie
pierwszy.......... nie wygladam?????a to niby dlaczego?????

Gość zastanawiajaca sie
offerma domysl sie,na tyle kumaty chyba jestes,wierze w ciebie