Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIENAWIDZĘ GO

NIENAWIDZE MOJEGO OJCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość NIENAWIDZĘ GO

JEST PODŁY,WREDNY,ZŁY,ZATRUWA MI ŻYCIE!!!!!

Gość NIENAWIDZĘ GO
ŻYCZĘ MU TEGO SAMEGO,CO MI ZROBIŁ,NIECH JEMU KTOŚ TAK SAMO ZROBI

Gość NIENAWIDZĘ GO
BO MI ZNISZCZYŁ ŻYCIE. BO ON OD ZAWSZE WSZYSTKIM ŹLE ŻYCZYŁ. TO JA JEMU ŻYCZĘ JAK NAJGORZEJ.

Gość a ja dwa dni
temu pochowałam ojca - ile bym dała żeby znowu z nami był a idealnym ojcem nie był

Gość poganiacz klawiszy
to mu wybacz i sie pomódl za niego

Gość ja też cie kocham skarbie
a ja dwa dni - w niedzielę pochowałaś ? U nas w niedzielę nie chowają

Gość a ja dwa dni
a u nas chowają, w niedzielę o 14 był pogrzeb. Modle się i wierzę że mu tam lepiej ale też bardzo tęsknię za nim i nie pamiętam już tych gorszych dni.

Gość NIENAWIDZĘ GO
JESZCZE SIĘ JAKIŚ MENEL PIEPSZONY PODSZYWA PODE MNIE :O WSPÓŁCZUJĘ STRATY OJCA,ALE JEŚLI O MNIE CHODZI,TO JA BYM SIĘ CIESZYŁA,GDYBY ZNIKNAŁ NA ZAWSZE.

Gość NIENAWIDZĘ GO
''rodziców się szanuje i kocha pomimo wszystko'' NIEPRAWDA! JAK RODZIC NIE SZANUJE DZIECKA I NIM POMIATA,TYM SAMYM UCZĄC GO BRAKU SZACUNKU DO INNYCH TO ZASŁUGUJE NA KOPA W DUPE A NIE SZACUNEK.TO BY BYŁO NIESPRAWIEDLIWE,ON NAWET NIE DOCENILBY SZACUNKU P.S. KIEDYŚ GO SZANOWAŁAM.TERAZ NIE JESTEM JUŻ NAIWNA I GŁUPIA,NIE BĘDE DAWAŁA SOBĄ POMIATAĆ

Gość NIENAWIDZĘ GO
MÓJ OJCIEC ZGNIJE W PIEKLE.

Gość ffacett
powiedz co takiego Ci zrobił

Gość NIENAWIDZĘ GO
NIE BĘDE OPISYWAĆ KRZYWD,JAKIE MI WYRZĄDZIŁ PRZEZ CAŁE ŻYCIE.ZNISZCZYŁ MNIE I TYLE.MAM OCHOTĘ POPEŁNIĆ SAMOBÓJSTWO PRZEZ NIEGO.

Gość NIENAWIDZĘ GO
NIE ZROBIĘ TEGO,BO BY MIAŁ ZA WIELKĄ SATYSFAKCJĘ,A DO TEGO NIE DOPUSZCZĘ.

Gość ffacett
wygadaj sie tutaj. bedzie Ci lżej...

mnie rodzice tak nauczyli że gdyby teraz im coś odbiło uderzyli by mnie obgadali lub zrobili jakąś krzywdę to pewnie było by mi przykro(popłakała bym się)ale przyjęła bym to spokojnie(nie życzyła bym im źle).......to się nazywa szacunek.

NIENAWIDZĘ GO.........nie zrozum mnie źle.Przykro mi jest że taką masz sytuację,chodzi mi tylko abyś mu nie życzyła złego którego sama doświadczyłaś. a nie możesz z tatą porozmawiać?

autroko, autorze mogę zrozumieć Twoją wściekłość, ale potrzebne Ci wsparcie, bo nienawiść jaką czujesz do Ojca, niszczy Ciebie nie jego mam ojca, który wyrządził mi wiele krzywd i także wiem że przy jego niestety wielkim wkładzie w moje życie, wiele czasu zmarnowałam nie krzywdź siebie przede wszystkim tą nienawiścią :-)

Gość fghfghfghfh
jacy wy jestescie tepi................................. po co chcecie zaraz wiedziec jaka krzywde jej ojciec wyrzadził???????? pisze przeciez durnie ze go nienawidzi i ze ma ochote popełnic samobojstwo, a chyba nikt na swiecie sie tak nie zachowuje jak dostaje od ojca z liścia :O:O:O:O wiec pomyslcie troche a nie pierdolcie głupot o szanowaniu pierdolnietego rodzica.... i co z tego ze dał jej zycie.... wsadził chooja w cipe i wielce zrobił nowe zycie :O niektorzy ludzie nie zasługuja na to by byc rodzicami w szczegolnosci mezczyzni, nie zasługuja na czyjas zyczliwosc, za złe traktowanie innych ludzi a juz tymbardziej własnej rodziny zostaje potępiony przez społeczenstwo, no prawie bo jak widze nie brakuje tutaj kojających dziciaczków które nawet gdyby były codziennie rzniete w doopsko przez tatusia to i tak by go kochały i w dodatku by sie za niego modliły......... nie no zaaaaaaaaaaaal :O:O:O a autorce moge tylko wposlczoc ze ma pierdolnietego ojca, bo coz rodzinki sie nie wybiera...