Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokardka12345

Egzamin na prawko!

Polecane posty

Gość kokardka12345

Zaraz mam egzamin!W Legnicy1Na 11.30.Pewnie poczekam sobie tam na swoja kolej ze dwie godzinki1Ale tak leje,ze nie chce mi sie z domu wychodzic a co dopiero stresować i zdawać.Pewnie znów obleję :(

Gość spokojnie spokojniee
ja mam jutro ale nie wiem czy iść bo nie siedzialam w aucie 2,5 miecha i nie chce sie kompromitowac

Gość kokardka12345
Spokojnie ja wczoraj siedziałam i nie szło mi zbyt dobrze :O Też sie wciaż zastanawiam czy isć....ale pewnie pojadę (choć kawał drogi) bo szkoda mi tak bez wali 115 zł A też w Legnicy zdajesz?

wbrew pozorom deszcze jest twoim sprzymierzencem,a nie wrogiem...ja zdawalam w burzy snieznej,dzieki czemu prawie nikogo nie bylo na drodze.szosa byla skuta lodem,wiec moglam jechac gora 20km/h,przez co mialam krotsza trase...i zdalam:D

Gość coś w temacie
a ja zdałam za 6 razem i po własnie 2 miesiecznej przerwie gdzie w ogole nie siedziałam za kierownicą dlatego poszłam na luzie no bo co 2 miesiace bez jazdy to na pewno obleje i co o dziwo wszystko prawie idelanie wychodziło i zdałam!!! To chyba kwestia nastawienia i jak się chce coś zabardzo to włąsnie wtedy nie wychodzi!!!

Gość coś w temacie
tak szczerze ma racje!!! czasami to co uważamy za przeszkodę może nam pomóc!!!! Ja np raz zdawałąm w momencie najwiekszego natężenie ruchu, jak ludzie wracają z pracy do domu!!! Bałam się bo myslałąm ze bedzie trudniej ale w efekcie większośc czasu przestałam w korkach!!!

Gość spokojnie spokojnie
No jak tak mówicie to moze pójde.... Ale nie pamietam NIC. Łuku pewnie nawet nie przejade...

Gość Gwiazdeczka 78-01
ale co ty masz pamietac z luku?? Przeciez tego na pamiec sie nie robi, tylko na wyczucie! Nie masz kogos z autem, z kim mozesz pojezdzic chociaz pol godzinki? Podzwon po szkolach i instruktorach - niektorzy chca obie dorobic, mi sie udalo kilka razy tego samego dnia ktorego dzwonilam wziac jakies lekcje, nawet o 22 wieczorem. Powodzenia, napisz jak poszlo. PS. W jakim miescie zdajesz?

Gość gwiazdeczka 78-01
ups sorki, odp nie do tego tematu