Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slodziutka_

wasze największe marzenie!

Polecane posty

Gość motylek na trawce
moje jest bardzo skromne... -chcę wyremontować mieszkanko -chcę wyjechać z chłopakiem na wakacje nad morze -chce skonczyc studia i miec fajną, dobrze płatna prace -chce byc zawsze mloda i śliczna i byc szczesliwa:D

Gość slodziutka_
to teraz moje :) niektóre podobne : -skonczyc moje studia,znalesc prace w moim zawodzie,dobrze zarabiac -miec własne mieszkanie w krakowie -miec pieniądze na podróże po świecie --wreszcie jezdzic fajnym samochodem -miec przynajmniej dwa koty :):)

Gość noooooooooooooooo
aby zamkneli kafeterie:classic_cool:

Gość slodziutka_
wow..ale jestes szlachtna..a dla siebie nic nie chcesz? nie masz marzen,takich "egoistycznych"?

Gość slodziutka_
skromne marzenia:)

Gość tłiti
ja zawsze najbardziej marzyłam o domku jednorodzinnym, tyle o tym myslałam ze w koncu zaczyna sie spełniac :) ciagle sobie wizualizowałam jak wybieram i kupuje działke, buduje dom a potem wyobrazałam sobie meble, moze rzeczywistosc nie jest dokładnym odbiciem marzeń ale bym powiedziała ze nawet lepsze, bo dom juz jest :) w dodatku w ładniejszej okolicy ale niestety daleko od mojego domu, dom bedzie tylko moj i mojego lubego :)

Gość tłiti
no i chciałam jeszcze dopisac ze potega podswiadomosci naprawde działa :classic_cool:

Móc sobie powiedzieć w podeszłym wieku, że z pewnością jestem osobą spełnioną i osiągnęłam wszystko, co sobie wcześniej wymarzyłam :)

Gość mojetez saskromne
dom juz mam, mieszkanie tez, samochod mam, meza mam, dzie3cko mam, a teraz moje mazrzenie jest skromne a by na konto wplywalo coraz wiecej i wiecej kasy bo ciagle mi malo i mało chcialabym wiecej i wiecej

kiedyś marzyłam o zwiedzeniu np.Paryża albo innego miasta,lub popływać gdzieś na Hawajach w błękitnej wodzie:)

Gość slodziutka_
powiedziec sobie na starosć ze jestem spełnionato tez moje marzenie:)

Gość zakochanynazabój27
wziąść ślub z pewną dziewczyną i czcić ziemię po której chodzi aż do śmierci, dawać jej wszystko czego zapragnie i być na każde jej skinienie, marzę o dniu gdy włożę obrączkę na jej palec ♥

Gość slodziutka_
a ja własnie nigdy nie marzyłam o slubie :) ani o tym zeby włozyc białą suknie:P

Gość slodzitka_
a o czym marzylyscie jako male dziewczynki?:)

Gość tłiti
ja to mam prawie zawsze pieniadze na podroze, potrafie sie zawziąć i uzbierac w szybkim czasie na podroz marzen, odejmując sobie z gardła bardzo wiele, i jestem praktycznie pewna ze ukoncze kierunek bo wystarczy zasiasc do biurka :P

Gość slodziutka_
no ja niestety jestes dosc biedna studetką,dlatego na wakacje marzen np jakies hawaje nie jestem w stanie uzbierac :) a ze skoncze kierunek to jestem tez prawie pewna

Gość keri keri
chce skonczyc studia, chce zostac pania oficer, chce zamieszkac ze swoim facetem w stolicy...miec ladne auto itp

Ja chce zrezygnowac ze studiow i wyjechac na Jamajke...pracowac tam w sklepie z deskami surfingowymi i plywac w oceanie...no i zyc tam do konca zycia:) ewentualnie moze byc Londyn:)

cofnąć czas min. o 6 lat wstecz ... a bardziej realistycznie: -ślub i mieszkanie z moim - ukończyć farmację, -mieć robotę :classic_cool: -nie narzekać na brak kasy, -aby wszystkie fałszywe mordy się ode mnie odpierdoliły :classic_cool: -dobrze wyglądać na starość :D