Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jagódka11

Płacz w ciąż

Polecane posty

Jestem w ciąży juz około 4-5tygodni i cały czas płacze.. nie potrafie sobie z tym poradzić.. nie wiem co mi jest, płacze bez większego powodu, nie potrafie sie powstrzymac, łzy same naplywaja mi do oczu.. Wczesniej bardzo rzadko plakalam, prawie wcale, radzilam sobie ze wszystkim i bylam w miare silna, a teraz??? Nie wiem co mi jest, bo przeciez bardzo chcialam tego dziecka i ciesze sie ze udalo mi sie zajsc w ciaze.. Tak sie zastanawiam, moze to jakas objawa ciazy...??

Gość Andrzej22
:) Jagódka to ale masz wymyte kanaliki łzowe.

Gość a skąd wiesz że jesteś w ciąży
robiłaś już test?

tak to jest. to już dzialanie różnych hormonów. Jedne płaczą, inne się wkurzają o byle co. Niektóre mamy jeszcze dlugo po porodzie nie moga obejrzeć wiadmości bo zalewają się łzami widząc najmniejsze nawet nieszczęście.

robilam 3 testy i bylam u lekarza. a czy ten moj placz moze wplynac teraz na mojego dzidziusia??.. boje sie ze moze przez to mu sie cos stac..:(

Gość spróbuj zapanować
Jagódka11 spróbuj nad sobą zapanować, w ciąży powinnaś wypoczywać, być zrelaksowana, żadnych stresów i płaczu. Moja mam kiedy była w ciąży zmarł jej tata i przez całą ciążę płakała. Od kiedy pamiętam w moim życiu jest źle, mam depresję, od zawsze tak jest. Czasem myślę, że to tym było spowodowane, że od samego początku byłam przyzwyczajona do płaczu i cierpienia. Może się mylę, a może i tak jest. Chroń dzidzię i nie narażaj na cierpienie od początku. 3majcie się. pozdrawiam

Gość spróbuj zapanować
Może i się mylę, a może to własnie ten płacz w ciąży tak na mnie wpłynął. Bo jak inaczej wytłumaczyć, że od kiedy pamiętam zawsze byłam smutnym dzieckiem, zawsze płakałam, myślałam o śmierci?

OK spróbuje sie opanowac.. glownym powodem mojego placzu jest szkola... mam dopiero 18 lat i ze wzgledu na ciaze musialam sie przepisac do szkoly wieczorowej dla doroslych.. wczoraj bylam tam 1szy raz i na lekcji tak mi sie zachcialo plakac i przez cala lekcje plakalam na dzwonku na przerwie tez nie moglam sie opanowac, wyszlam ze szkoly i zadzwonilam do chlopaka, nie moglam nic powiedziec bo tak plakalam, on szybko po mnie przyjechal.. dzis na sama mysl o tym ze mam wrocic do tej szkoly zaczynam plakac.. a przeciez nic sie nie dzialo, nikt mi nic nie zrobil.. ehh... co ja zrobie???

Ja też miałam taki okres w I trymestrze, bardzo się wzruszałam, czasem chciało mi się płakać bez powodu - lekarka powiedziała mi, że to się w ciąży zdarza, na szczęście od jakiegoś 12tygodnia mi przeszło ;)

Gość aniabion
no niestety taki nastrój czeka cię przez kolejnych 8 miesięcy - ja już jestem w 38 tc i humorki, durnowate myśli cały czas mnie dopadają.po porodzie jeszcze jest depresja poporodowa więc trzeba sie uzbroić w cierpliwość i olewać wszystko:-)

Gość Oglądaliście martyne
wojciechowską w niedzile? Jak widziałam te biedne słoniki w sierocińcu, do końca dnia płakałam, tak mi ich szkoda było. Każdy program gdzie widze chore dziecko doprowadza mnie do łez :( Taki urok, dlatego staram się unikac takich sytuacji ;)

mam nadzieje, ze to przejdzie jak najszybciej, nie chce zeby przez to cos stalo sie mojej dzidzi.. Dziewczyny a co to znaczy trymestr?? ile ich jest? pewnie pomyslicie, ze dziwne pytania zadaje, bo w koncu powinnam to wiedziec skoro juz jestem w ciazy.. ale nigdy wczesniej nie slyszalam o zadnym trymestrze ;/

Gość anielski pył
moja siostra tez plakala jak dowiedziala sie ze jest w ciazy ..hahaha ale sie smialem..ale wszystko jest teraz ok ,ma dzieciaka i meza ,ale troche jakas lekko zakrecona sie przez to zrobila