różowaaaa 0 Napisano Październik 6, 2009 mam pytanie... czy jesli mam nieregularny okres to lekarz przepisze mi tabletki anty ???? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziubekkk 0 Napisano Październik 6, 2009 Widać ze jesteś rózowa.... tak przepisze ci bo po to tableki są by ci wyregulować okres...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tabletki anty Napisano Październik 6, 2009 nic nie regulują, tylko wyłączają przysadkę mózgową na czas ich brania. Po latach brania tabletek możesz mieć problem z regularnością cyklu jeszcze bardziej. Ja jestem świetnym przykładem takiego leczenia. Latami mi regulowali tabletkami, teraz nie mam miesiączki po odstawieniu od kilku miesięcy i gdzie tu regularność. Jak ci tak będzie chciał regulować to uciekaj od tego lekarza. A jakiej długości masz cykle, że uważasz, że są nieregularne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
różowaaaa 0 Napisano Październik 6, 2009 raz mam np. na poczatku miesiaca, raz na koncu, czasem 2 razy w miesiacu a czasem nawet 1 na 2 miesiace :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach