Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PINOKIO123

CZY JAK BRAŁYSCIE LUTEINE TO W OKRESIE OWULACJI CZUŁYŚCIE BARDZIEJ BÓL JAJNIKÓW

Polecane posty

Gość ccccccccccccccccc
Luteine powinno się brać po owulacji nie przed

Gość dskolppkaa
DO CCCCCCCCCCCC Nie pierdziel dziewczynie jak nie wierz !!!!! Bo Luteina jest brana z róznych powodów :) Na wywołanie @ na jajeczkowanie , i na podtrzymanie ciaży na regulację hormonów. Więc nie tylko ją się bieze po owulce Ja np . ją biore od 15- 24 dnia cyklu bo mam je długie i własnie mam problem z owulką :O PINOKIO123- ja w okresie owulki mam większe bóle jajników więc jeśli tak masz to pewnie to :) domyślam się że starasz się o dziecko :) więc działaj :D Trzymam piąchy :)

Gość cccccccccc
od 15 do 24 czyli bierzesz po owulce :)

Gość PINOKIO123
Dziewczyny nie kłucić się :) Ja mam problem z hormonami i mam tez bardzo długie cykle i mi własnie gin. zalecił brać luteine od 16-25 dnia cyklu bo mam bardzo niski progesteron a cykle mam co 36 dc. Mam koleżanki które tez tak brały przy takiej długości cyklu i zaszły w ciążę więc CCCCCCC nie dokońca się z toba zgadzam i co do linka to nie jest on o LUTEINIE :)

Gość PINOKIO123
A i miałam monitoring i u mnie wyglada na to że pęcherzyk pęka w 23 dc i jak bym miała niski ten progesteron to niepeknie i dla tego ginka kazała mi go brać w takich własnie dniach :)