Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość funfelka

pogadajmy o wystroju mieszkania

Polecane posty

Gość funfelka

czy szara kuchnia z dodatkiem białego to dobry pomysł?

Gość ja ci doradze
zalezy jaka ta kuchnia.. mnie osobiście podoba sie kuchnia w ciepłych odcieniach, z ładnymi przytulnymi mebelkami, nigdy nie lubialam w kuchni nowoczesnych kanciatych mebli i białych barw....:)

Gość funfelka
podobają mi się ciemne kuchnie, ale ja mam akurat małą, więc ciemny kolor odpada.

szary z bialym to jakw laboratorium max zimno daj szary z jakimis intensywymi barwami np zolc

Tak ostry żółty kolor np.kafle nad blatem :) albo turkus jest także dobry z szarością i bielą ,ale to będzie takie surowe wnętrze :) Myślę ,że szare meble +białe ściany +czerwony(krwisty )np;jedna ściana główna lub nowoczesna tapeta nad blatem (biała w czerwone pomidory )i dodatki ze stali ,luksus :)

generalnie do szarego kazdy kolor pasuje ja bym wybrala zolty i zielony, dosc intensywne i eneretyzujace z rana

Gość makabreska
ja szary lubie z fioletem lub pomarancza, zdecydowanie zgadzam sie z przedmowczyniami, koniecznie ozyw ta szarosc!, a najlepiej poczytaj jak kolory wplywaja np. na apetyt, samopoczucie...o ile pamietam np. czerwony pobudza go wiec bedziesz sie objadac ;) zarcik :) ale z tym czerwonym to chyba prawda, niebieski albo zielony powoduja wyciszenie, i mnie sie wtedy chce jesc :)

Gość makabreska
mniej sie chce jesc mialo byc ;)

ewewntualnie kuchnie zrob w szarosciach a intensywne dodatki- ktore zawsze mozna wymienic fronty szafek tez mozna wymieniac, malowac, okllejac

Gość Karmi88
Mogę polecić świetne maty ochronne POLITRADER na podłogę i inne powierzchnie - jak blaty biurek itp. Maty sprawdzają się idealnie - podłoga z paneli jest w bardzo dobrym stanie, biurko u dziecka również nie nosi oznak użytkowania. A wcześniej musiałam co jakiś czas odnawiać podłogi bądź po prostu kupować nowe blaty, co wiadomo nie jest proste ani tanie.

Gość gość
Ja urządzam swoje mieszkanie z pracownią architektoniczną ARCHITETTO. Mogę śmiało polecić, ponieważ nie po raz pierwszy ich wynajęłam o jestem z usług bardzo zadowolona. Wszystko przebiega tak, jak należy.