Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona___24

Inni się pobierają, a ja...

Polecane posty

Gość Ona___24

Banalna sprawa, nie chcę Was zanudzać, chciałam się tylko troszkę wyżalić. W ciągu ostatnich 3 miesięcy prawie 30 moich koleżanek i kolegów wyszło za mąż/ożeniło się. Wielu planuje to w ciągu nastepnych 6 miesięcy. Nie wiem, co jest ze mną nie tak, że w ogóle nie układa mi sie w tych sprawach. Mam co prawda chłopaka, jestesmy razem od 5 lat, ale chyba zdążę się zestarzeć i osiwieć, zanim doczekam sie oświadczyn z jego strony. Raz jest do ślubu nastawiony pozytywnie, innym razem nie chce o tym słyszeć. Jestem już zmęczona związkiem bez przyszłości i zazdroszczę tym, którzy staja na ślubnym kobiercu.

Gość a jakieś zaręczyny macie
U mnie to w zasadzie wszystko ruszyło jak zaproponowałam narzeczonemu że moglibyśmy się zapisac na kurs przedmałżeński, który własnie się zaczynał w parafii. Potem wszystko poszło z górki.

Witam:)ja mam podobna sytuacje jednak nie mówię swojemu partnerowi o tym że chciałabym bym już wyjśc za mąż ponieważ wiem że to narazie nie możliwe ja nie pracuje a on jeszcze studiuje...czasem smutno jest gdy słyszę że koleżanka wychodzi za mąż ale wtedy myśle że najwidoczniej na nas jeszcze nie jest pora........

Gość Ona___24
Wiecie, ja wcale nie wymagam od mojego chłopaka, żeby zaraz się ze mną żenił. Ale moglibyśmy się chociaż zaręczyć, a on NIC, nie interesuje go to. A ja nie czuję się pewnie w związku, który do niczego nie prowadzi.

Gość 5 lat to związek przechodzony
facet ma dymanko bez zobowiązań, a jesli będziesz naciskała na ślub, zmyje się i poszuka sobie drugiej.

Gość no fakt do dupy
tak się śpieszysz by prać sprzątać, gotowaći rodzić dzieci ? poczytaj posty tych które siedzą z dzieciakami w domu to Ci się odechce mnie się odechciało po pierwszych świętach spędzonych z teściówką czyli po 4 miechach od ślubu