Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość my_california

Najlepsza randka w waszym zyciu

Polecane posty

Gość my_california

Pamietacie jak wygladala najlepsza randka w waszym zeciu, ktora bedziecie dlugo wspominac? :) U mnie to bylo niby nic wielkiego, ale bardzo milo spedzilam czas. To bylo z moim obecnym chlopakiem, poszlismy do muzeum poogladac male drapiezniki, miniaturowe rekinki, pajaki itd a pozniej ze znajomymi do pabu gdzie sie niezle wysmialismy a na koniec poszlismy do niego, zjedlismy pyszne deserki lodowe i objerzelismy Forresta Gumpa ;) bylo super

najlepsza? hmmm to była 1sza randka z moim ex, poszliśmy na wielokilometrowy spacer (niespecjalnie) a było tak mega zimnoo, potem wstąpiliśmy na herbate do kawiarni, dużo rozmów, śmiechu, słodkich ukradkowych spojrzeń noi buziak w policzek na koniec, niby nic ale bardzo miło wspominam :)

Gość laka
U mnie było tak, że pojechalismy sobie do Gdyni spędzic jakoś fajnie czas, potem pojechaliśmy sobie na babie doły, nad morze:) pozniej wracalismy do domu, siedzielsmy sobie u mnie do 2:00, rozmawiając i oglądając filmy, było super ;)

Gość my_california
Dziewczyny niby takie zwykle randki ale fajne :) Czasami nie trzeba nic specjalnego, zeby zapamietac jakis wieczor na dlugo. Mysle, ze to zalezy od atmsfery ;) Kiedy ja np sie dobrze bawie z moim chlopakiem, tzn nie ma klotni w jakims dniu i jest bardzo milo, to wszytskie randki sa bardzo fajne, takto niestety badzo czesto sie klocilam z moim chlopakiem ale od 2 dni to sie zmienilo, nie biore tylu rzeczy na powaznie bo mialam myslenie typu "jestes dla mnie calym swiatem... -Cooo!? ze niby taka okragla" hehe :P takze mysle, z eod tera ztakich wieczorow bedzie wiecej :) i mam andzieje, ze u was tez