Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keroppi

Przeziembienie w 8 miesiącu

Polecane posty

Gość keroppi

cześć wszystkim, Byłabym wdzięczna za jakieś rady?? Jestem w 8 miesiącu ciąży, i przeziembiłam się.... Mam katar, troszkę pokaszluję,nie ma temperatury. nie wiem czy jest sens pójśc do lekarza bo zapewne nic konkretnego nie będzie mi mógł przepisać. Byłabym wdzięczna za wasze rady, jak można sobie pomóc.

Gość recherere
przeziębienie, przeziębiłam się:p A na powaznie - miód, cytryna, rutinoscorbin, czosnek

Gość studentka wsz
tylko domowe sposoby sprobuj herbata z malinami... miodem moze byc imbir zalewasz wrzatkiem i pijesz to dodaj cytryne i miod i czosnek polez 3 dni w lozku w szlafroku moze jak bedzie gorzej skocz do lekarza

Gość dmuchaj na zimne
Lepiej idz....ja zaszłam z przeziębieniem, a po 4 dniach okazało się że mam zapalenie oskrzeli :( Oczywiście antybiotyk. A z domowych metod wiadomo, cytryna, miód, mleko z czosnkiem,sok z cebuli, czarna rzepa.... Zdrówka życzę, na własną rękę nie bierz żadnych leków, ale do lekarza na wszelki wypadek lepiej się udać.

Gość studentka wsz
tam tum verde mozna w ciazy brac

Gość fasola z bretani
chcesz szybko zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie klikać w 25 reklam . zarobek gwarantowany, a na start dostajesz 6zl. warto