Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chanel86

Co mam teraz myślec?

Polecane posty

Gość chanel86

z dnia na dzien facet przestaje sie odzywac, jak napisze to tylko odpisuje "z grzecznosci" i twierdzi ze mi sie cos wydaje... :( nie zabiega juz o spotkania...

Gość koommm
nienawidze tego i sie tego najbardziej boje ze mnie moj tak zostawi ;/

Gość chanel86
jestem zagubiona bo jakakolwiek proba rozmowy na ten temat konczy sie tak: wyolbrzymiasz... :( nie wiem naprawde co moge zrobic stwierdzilam ze nie bede sie odzywac to zateskni... a on sie nie odezwal. Tak jak zawsze od rana bylo dzien dobry tak od kilku dni nic, a jak napisalam dlaczego milczy to ze nie ma czasu

Gość chanel86
ponad pol roku... nie doszlo do skonsumowania zwiazku;) owszem jakies pocalunki, pieszczoty a to na tyle..

Mój mi właśnie powiedział, że tak kończy znajomości. Nie potrafi prosto w twarz kobiecie powiedzieć, że już jej nie chce... A ja mam tak samo i chyba jak dojdzie do takiego momentu to będziemy się zostawiać tak kilka lat :P

Gość chanel86
nie wiem gdzie mialby spotkac ewentualna inna... bo cale weekendy spedzalismy razem, w tygodniu jak wracal z pracy to rozmawialismy na skype czasmi w ktorys dzien wyskakiwal do kumpla czy brata na 2 - 3 godz ale to tez wiedzialam ze tam jest bo pisal a przy jakiejs lasce chyba mi by smsow nie pisal...

Gość chanel86
zeby ktos nie odebral tego ze go "zadusilam" bo sam z wlasnej woli pisal... jak gdzies tam sie wybieral to pisal pozniej dokladnie gdzie byl...opisywalismy sobie cale dne podczas ktorych sie nie widzielismy nawet jakies drobnostki... ;/ a tu kilka dni jest jakby nieobecny;/ nie wiem czy tez mam go tak traktowac jak on mnie?

Dokladnie...Olej go troche...Daj odczuc, ze On nie jest dla Ciebie calym swiatem... Faceci niestety lubia ciagle czuc sie niepewni swej pozycji... Mezczyni kochaja "zolzy" . Jesli chcesz moge czy wyslac na maila swietna ksiazke... Wlasnie jak postepowac z facetami! Bedzie jadl Ci z reki :)

Gość chanel86
niedawno przeczytalam:) i faktycznie wiele rad pomoglo:) ale troche za pozno odkrylam te publikacje ;/ wiesz co ostatnio szukam tytulu "mysl jak facet" slyszalam ze dobra...

Gość chanel86
dalyscie mi teraz do myslenia.. a jak jednak jest inna kobieta;/ co ja mam zrobic jak zwrocic jego uwage? ;/

po co chcesz zwracac jego uwage...?! To On ma zabiegac o Ciebie a nie Ty zanim latac...:o Radzilabym stopniowo sie odsuwac i albo sie obudzi, albo...to znaczy, ze to nie bylo to... Nie warto sie ponizac...Jak mu nie zalezy juz to tego nie doceni!

Gość chanel86
tak... masz racje... ja nawet się stopniowo nie odsuwam tylko zrobiłam tak jak on - milczę... ale boli, bo wiem ze w końcu się odezwie jak gdyby nigdy nic.... a później znowu zlewka

Gość chanel86
pierwszy raz jest taka cisza miedzy nami boje sie;( kocham.. nigdy tak dlugo nie milczal... a jak sie nie odezwie to mam to odebrac tak: mam cie w d.. czy po prostu moze jeszcze gra? albo chce sprawdzic czybede skakala z radosci jak sie laskawie odezwie

Gość fasola z bretani
chcesz szybko zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie klikać w 25 reklam . zarobek gwarantowany, a na start dostajesz 6zl. warto

...jak zadzwoni badz militka jakby nigdy nic, ale... na pytanie "kiedy sie widzimy" odpowiedz mniej wiecej "dzis nie jestem zajeta, jutro umowiona, w jakis tam dzien jestem wolna" Staraj sie przejac stery!!! Aaaaa i milutka nie oznacza wazeliny" kochanie to kochanie tamto"...Milo, ale bez czulosci :p

Gość chanel86
ostatnio to nawet nie zadaje takiego pytania... a jak dzwonil to o spotkaniu nie wspomninal nawet mu na tym chyba specjalnie nie zalezy juz... ja czesciej pytalam kiedy sie widzimy w ostatnim czasie... a teraz mi sie oczy otwieraja;(

Gość deemkaa
poznanska_pyra moglabys mi przeslac na @ ta ksiazke która polecasz? z gory dziekuje... To moj @ : deemkaa@interia.pl

Gość deemkaa
a olewanie faceta to rzeczywiście dobra sprawa ...sprawdzone ;] ..ja zabiegalam o faceta dosc dlugo i w koncu zaczelam go olewac i dopiero wtedy sie okreslil=]

Gość chanel86
boje sie ze juz za pozno nawet na olewanie ;[

Gość chanel86
nie moge wytrzymac ;( jak tu wrocic do rownowagi ??

Gość aleo
spotykalas sie z nim pol roku i nie bylo sexu to znalazl sobie normalna

Gość ajrin
u mnie sytuacja identyczna, tylko ze sex byl, i jego wielkie zapewnienia o milosci, ateraz cisza :(

Gość chanel86
to nie bylo tak ze ja nie chcialam seksu... mielismy intymne sytuacje ale do seksu nie doszlo, on bedac ze mna mowil ze z takimi rzeczami sie mu nie spieszy;/ i co znow moja wina? kiedy ja mialam ochote:)

Gość chanel86
trzeba dac sobie spokoj ... on nadal milczy... w zyciu nie bylo takiej przerwy w kontakcie miedzy nami;( ajrin czytalam caly twoj temat i wiesz co z jednej strony racja ze podejzenia waszemu zwiazkowi nie sluzyly... ale z drugiej ja bym tylko napisala wtedy tak: jezeli Ci jeszcze zalezy na nas tak jak mi to przyjedz do mnie i porozmawiamy...