Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powierzchowna 20

W jakim wieku byłyście jak dotarło do Was,ze nie wyglad sie liczy ??

Polecane posty

Gość powierzchowna 20

czyj wygląd? mój, czy chłopa? no bo jeśli mój, to się liczy jeśli faceta....no to jakieś 6 lat temu jak związałam się z brzydalem

Gość powierzchowna 20
Chodzi mi o wygląd faceta. Za mna zawsze ogladali sie przystojni faceci,ale z zadnym nie bylam,bo mieli nie taki charakter. Natomiast Ci,ktorzy byli z charakteru super,byli malo urodziwi i dla mnie to stanowil duzy problem. W swoim wygladzie tez zawsze musze byc perfekcjonistka. Taki mam charakter.Chce inaczej patrzec na facetow,ale chyba jeszcze nie umiem :(

dotarło do mnie to jak miałam 19 lat i 4 miesiące. Chłopak był średnio ładny, ale za fajnie się ubierał... Potem stwierdził, że jestem dla niego za ładna i pa. cóż. Od soboty jestem zauroczona. W takim tzw. ciachu. Więc z tym wyglądem to różnie bywa...

Gość Bunny_
Czasem jest tak, ze ktos nie jest 'zbyt urodziwy' i nie mowie tutaj o masakrycznych brzydalach tylko o tych troszke mniej. Wiec: ale ma w sobie to cos i ta iskre w oku i jest super:)

Gość ja z wiekiem
przekonuje się coraz bardziej że właśnie wygląd się liczy :o

Gość a dlaczego zaraz
To zalezy. Że u mężczyzny wygląd jest MNIEJ ważny niż charakter, to dotarło do mnie gdy miałam ok. 20 lat. A że u kobiety wygląd się liczy BARDZIEJ niż charakter, to dotarło do mnie jak miałam ok. 40.

Gość my_california
Ja zawsze zakochiwalam sie w kazdym kto mial to "cos" co przyciagalo :)

Gość babcia prawde ci powie
ja sie podobam przystojnym facetem jednak oni mi mniej...nie wiem dlaczego,wole miec faceta ktory ma cos pod kopula niz proznie🖐️ a zrozumialam ,ze wyglad to nie wszystko gdy zwiazalam sie z kims kto zbytnio sie mi z poczatku nie podobal,jednak kiedy Go poznalam blizej i blizej ,zrozumialam ,ze ladna buzka to nie wszystko w zyciu🖐️

do mnie chyba to wlasnie dociera...tez poznalam faceta ktory za bardzo mi sie nie podoba ale cos mnie do niego ciagnie....zobaczymy co to bedzie:P aha mam 21 lat